10 skäl till att älska Saucony Kinvara Image

10 grunde til at købe Saucony Kinvara

Med anledning af at Sauconys bedst sælgende løparsko Kinvara firar 10-årsjubileum, ger vi dig 10 anledningar till varför den här skon är så grym.

1. Let og smidig

At Kinvara tilbyder meget sko trods en meget lav vægt er en stor anledning til, at modellen er blevet så populær. Da den første Kinvara kom i 2009, udfordrede den forestillingen om, hvordan en let løbesko kan se ud og føles.

2. Lågt fald

Et drop på kun 4 mm var banebrydende, da Kinvara blev lanceret. Nu har resten af markedet fulgt i Sauconys fotspår, men for ti år siden var det langtifrån standard. Skon tillåter foten att röra sig på ett naturligt sätt, vilket många löpare givetvis älskade.

3. Mjuk Everun-stötdämpning

Et lavt drop betyder normalt, at du får dårligere stabilitet og dæmpning, men ikke her. Sauconys Everun-støddæmpning er blød og smidig med den store fordel, at den ikke påvirkes af varme eller kyla. Det er et TPU-materiale (en slags plast), som ikke tilfører tiden elasticitet eller energiåtergivning. Samme mjuka dämpning finns där under din första kilometer såväl som efter 500 kilometer.

4. Grym fleksibilitet

Mellansulan i EVA-skum giver en smidig løptur, hvor fleksibilitet står i fokus. Sammen med en klæbrig ovandel og flexskåror i yttersulan får du en løparsko, som er motsatsen til stum og hård.

044208289171_003_6446e6257a5f41ec807fc8f76c22921b.jpgKinvara 10 for damer i en vårig turkos/vit färgställning, rekommenderat pris 1 495 kronor.

5. Formfit for bedre instegskomfort

Formfit er Sauconys fotosystem, som giver en skønnere, mere skræddersyet pasform. Toppen af mellansulan har formater efter hvordan en fot ser ud, den tilpasser sig efter trycket på bare din fot og ger ett smidigt frånskjut. Ovandelen har en blød, sokkliknande känsla i mesh som formar sig längs hela foten.

6. Indbyggede bælter

For at holde foden trygt på plads har Saucony lagt i hälpods på insidan af hälen. Det her giver en betydligt bättre fit eftersom skon kramar om foten på ett skönare sätt och förstärker känslan av att skon är som ett med foten.

7. Lättviktsmesh som andas

Ovandelen er lavet i et net, der er både let og elastisk, samtidig med at du får en tætsiddende pasform. Sauconys "enginereed mesh" skaber en fin balance mellem stabilitet og följsamhet, så at du får en slitstark ovandel som låter foten andas.

635841371356_001_a80fb7387f074a4ab9a81f30b7319c08.jpgHerrmodellen af Saucony Kinvara 10 i grått, rekommenderat pris 1 495 kronor.

8. Perfekt til teknik- og kvalitetstræning

Kinvara er en neutral løbesko, som er suveræn til hurtige spurter. Den er lavet til fart og passer til løbere, som vil skubbe sig til max. For intervallträning, tävlingar och teknikfokuserade pass är det här en drömsko, mycket tack vare den låga vikten och responsiva känslan.

9. Responsiv og hurtig

I et par Kinvara rør du dig hurtigt og smidigt. Skon föddes ur behovet av en träningssko med en mer naturlig känsla, som känns lätt och snabb men som inte ökar risken för skador. Men du behøver absolut ikke være en elitlöpare for at njuta av en spänstig löpning med Kinvara.

10. Omtykket design

De seneste ti år har designteamet på Saucony udviklet og opdateret den her omtyckta skon, samtidigt som de har värnat om själva kärnan. Designet er afskalad og præcis det du behøver, hverken mere eller mindre. Dette uden at gå på kompromis med komforten.

Kinvara har ikke gennemført nogle radikale ændringer gennem årene, men tack vare det er og förblir den en af de mest omtyckta, lätta löparskorna på marknaden.

SHOPPA HÄR: Skor fra Saucony

LÆS MER: Saucony White Noise Collection er landet

LÆSMER: Test af nye løbesko Saucony Freedom ISO 2