11 Julklappstips till honom Image

11 julklappstips til ham

Har du en partner, bror eller ven, som ikke ved, hvad han ønsker sig? Ingen fare! Her er 11 klappar som alle killar vill ha, utan att de vet om det.

Padel tennis

PadelracketPadel er måske den hotteste sport lige nu, hvorfor ikke overraske med en ketcher fra Babolat? Den anbefalede pris er 1.495 kroner.

Underställ

underställ ullSlipp allt tjat om att din partner fryser så fort ni ska ta en söndagspromenad. Med et underställ i ull finns det inget som stoppar honom. Tröja och långkalsonger från Bula, rekommenderat pris 699 kronor/del.

Håndskar

HandskarSnyggt, varmt og praktisk! Alle over 25 år bliver glade for et par handskar fra Peak Performance. Den anbefalede pris er 599 kroner.

Mjukisshorts

MjukisshortsHar du nogensinde hørt en kile sige, at han ikke gillar at glida runt i ett par mjukisshorts? Nej, det gør vi heller ikke. Nike, anbefalet pris 249 kroner.

Pulsklocka

Pulsklocka.jpgHar din bror været ekstra varm i år? Så kommer han til at blive grymt glad for en pulsklocka fra Polar. Den anbefalede pris er 1.995 kroner.

Underbeklædning

KalsongerMåske er en af de mest almindelige klapper under granen underbeklædning. En gave, som altid er sjov! 3-pack kalsonger, Frank Dandy, rekommenderat pris 449 kronor

Hættetrøje

HoodieGiv din partner en mystisk hættetrøje, som du let kan sno både en og to gange, når det vankas soffhäng. Adidas, anbefalet pris 599 kroner.

Morgonrock

morgonrockFor mysiga söndagsmornar med frukost i sängen - en morgonrock är den perfekta julklappen för mysiga killar. Salming, rekommenderat pris 999 kronor.

Mössa

mössaKillarnas hetaste accessoar under vintern är helt klart mössan. Den flotte model fra Wear Color er et godt tip til en pris på 199 kroner.

Baströjor

t-shirtNoget, som man aldrig kan få for meget af i garderoben, er velsiddende baströjor med kort erm. 2-pack t-shirts fra Bread & Boxers, anbefalet pris 399 kroner.

Væk

väskaHint din partner om at du vil åka iväg på en weekend i vår med en praktisk väska som rymmer 40 liter. Wyte, rekommenderat pris 399 kronor.

LÄS MER: 10 juleklapper du vil give dig selv

LÄSMER: Stor guide: Find de rigtige strømpebukser fra Blacc