10 tights med fickor Image

10 strømpebukser med farver

Underskatta inte en bra ficka! Når du vil have med dig småsaker er fickor på träningstights en räddare i nöden. Her er vores flotteste træningstights med fickor på låret eller vid midjan.

Brukar du springa med telefonen i handen? Eller stopper du din sport med nøgler, gymkort og andet smått og gott under træningspasset? Når du træner, vil du føle dig fri, og så er et par tights med ficka ingen dum idé. Her er nogle af vores træningstights som holder reda på dine värdesaker så du kan fokuserar på ditt träningspass.

Kari Traa Louise Strømpebukser

kari traa louise tightsLouise Tights er et par løpartights med mobilficka og stort fokus på høj prestanda og snygg stil. I svanken sidder den lilla fickan, som försluts med dragkedja, för att inget ska trilla ut.

Adidas Own The Run Tight

own the runI midjefickan på de her godingarna finns plats för både nycklar och telefon. Desuden er fickan svettsäker så att du kan hålla telefonen torr (och i bra skick). Desuden er de ret colla også!

Nike Run Tech Pack Knit Tight

191888520510_005_184e3a0789fa47bcaff1c826177528e9.jpgVåga neon! Run Tech Pack Knit Tight passer til dig, der gerne vilstikke ud og samtidig uppskattar funktionella detaljer, som en bra ficka. Gå gärna all in på den neongula looken med matchande tröja.

Adidas How We Do Tight

How we doHør på det her: træningstights med fickor i midjebandet, som desuden er svettsäkra! I How We Do Tight fra Adidas kan du springe hurtigt og langt uden at skulle oroa dig for fugtskader.

Under Armour Rush Legging

under armourTights med ficka er ikke bare praktiske, de kan også være snyggt placerede så de framhäver dine former. Rush Legging fra Under Armour med fickor på låret gør præcis det.

BLACC Etna Tights

Etna blacc Etna T ights fra BLACC er et par grymme træningstights med en stor og väldigt rymlig ficka för mobilen på låret, samt en mindre ficka för nycklar i midjebandet!

Nike Epic Lux Tight

ecip luc tightI Nike-tightsen Epic Luc Tightfinnsflertalet fickor gömda i midjebandet, bland annat en med ficka! Desuden findes tightsen tilgængelig i store storlekar op til 3XL. Toppen!

Nike One Tight

Nike one tightSkal du satsa på stilrent, ska du satsa på Nike One Tight i härligt gråsvart design. I svanken på de her tightsen findes en rymlig ficka för mobil eller nycklar. Tightsen findes også mængder af andre farver!

Better Bodies Leggings med høj talje

better b high waistHigh Waist Leggings fra Better Bodies er yderligere en goding med stor mobilficka på benet. Desuden er de meget behagelige at have på og findes i flere farver.

Better Bodies Camo høje strømpebukser

Better bodiesFickan på de här tightsen från Better Bodies finns gömd i midjebandet. Der ryms alt fra småsaker til mellemstore grejer. Tightsen er desuden så pæne som helst, og findes i flere farver!

SHOPPA HÄR: Strømpebuksertil hende

LÄS MER: Säsongens bästa löpartröjor för henne