15 måste ha-plagg i höstens hetaste färg Image

15 må ha-plagg i høstens hetaste färg

Høstens mest trendy farve er helt klart den vinrøde kulør, eller bordeaux som den kaldes af modeeliten. Vi har samlet 15 høstplagg til hende, du ikke får missa.

Helly HansenFunktionsunderställ från Helly Hansen som värmer när du är stillastående och transporterar bort svett när du är aktiv. Tröja och tights, rekommenderat pris 399 kronor/del.

JackaGosigare jacka får du leta efter. Wyte står for årets dunjacka som har en længere og rymligare passform og skön luva. Den anbefalede pris er 999 kroner.

KängaVi siger ja til curlingstøvler med en ovandel i skindet, indvendig sål i skindet og skridsikker sål, som får dig til at stå stadigt. Canada Snow, anbefalet pris 1 695 kroner.

MjukisoverallMjukisoverallen vi vill sitta framför brasan i under vinterns kallaste månader kommer från Svea. En rundhalsad tröja och byxor med mudd nedtill i bomull. Rekommenderat pris är 699 respektive 599 kronor.

sport-bhPå efteråret er det bekvemmeligheden, som kommer først. Den her sømløse sportsbh:n fra Under Armour er designet til at passe til hverdag, men passer også til en bh som en top at have på til hverdag. Den anbefalede pris er 449 kroner.

MössaHåll knoppen varm i den här mössan med uppvikt kant från Upfront. En klassiker som varmer under de kolde dage. Rekommenderat pris är 199 kronor.

VäskaBehöver du en ny väska? Björn Borgs model er fremstillet i nylon, har et stort skaft med dragkedåse, et indvendigt skaft med dragkedåse og et vadderet skaft med plads til computere. Väskan er 37 cm høj og 35 cm bred. Den anbefalede pris er 499 kroner.

Jacka DidrikssonsEn vand- og vindtät jacka med tejpade sömmar från Didriksons passar perfekt för höstaktiviteter då vädret inte får bli ett hinder. Den anbefalede pris er 1.795 kroner.

Löpartights Löparvänliga tights från Blacc med snörning i midjan och en ficka i svanken står på vår önskelista den här hösten. Den anbefalede pris er 399 kroner.

UllunderkläderMjuka trosor från Icebreaker i merinoull, nylon och lycra. Da materialet er meget bh-agtigt, er den her model perfekt til vandring og længdeskidåkning. Den anbefalede pris er 399 kroner.

Nike träningslinneMed en stram pasform og et fulgt materiale findes det intet med det her linnet som stopper din træning. Nikes-modellen har en højere halsringning og noget ventilerende materiale bagtil for høj komfort. Den anbefalede pris er 349 kroner.

TofflorEn kold lejlighed kræver mysiga tofflor. De her, från Svea, är lika snygga som de är sköna med en yttersula i gummi och fuskpäls. Den anbefalede pris er 499 kroner.

Sport-bhMed en dry fit-teknik holder den her sport-bh:n fra Nike dig tør og bekväm under hela träningspasset. Passar perfekt til yoga, pilates og tunge løft uden meget hopp og pulshöjande övningar. Den anbefalede pris er 399 kroner.

FunktionströjaTunn funktionströja i polyester och elastan, Blacc, som passar lika bra som mellanlager på löprundan som till ett tufft gympass. Den anbefalede pris er 249 kroner.

DunjackaTunn lättviktsdunjacka, J. Lindeberg, med ett hållbart yttre står emot vind och till viss del väta. Plus for den fina passformen och de värmande egenskaperna. Rekommenderad pris är 2 995 kronor.

LÄS MER: 8 varma löpartights för dam som är bäst i test

LÄS MER: 7 højhælede sko, som klarer regn og kyla