3 anledningar att älska nya träningsskon från Puma Image

3 anledningar att älska nya träningsskon från Puma

Seneste skonyhed fra Puma heter Defy och frontas av coola Selena Gomez. Her er anledningerne til, at den kommer til at sidde på vores fødder i sommer.

Puma_Defy.pngSelena Gomez er ansigt utåt for kampanjen og har tidigare frontat skon Phenom Satin EP.

Puma hun er ekspert, når det kommer til at skabe skor og plagg til gymmet, som funkar lika bra till vardags. Trendfaktorn er altid høj, når Puma har haft en finger med i spillet, og den nye træningskon Defy er intet undtagelse. Som om det ikke räckte med att girl power-kvinnan Selena Gomez frontar skon, får du här tre ytterligare anledningar till att klicka hem godbitarna.

#1 Defy har en helt ny siluett

Trenden med større, lidt klumpede skorper har været stærk i modeverdenen et bra tag, men det her er første gang, vi ser en platåsula på et par træningskor. Den rediga sulan ger en siluett som påminner mer om sneakers, och det är så snyggt!

#2 Høj trendfaktor - og meget funktion

Det cool, nye design med platåsula og en sort farveholdning er ikke kommet på bekostning af funktionaliteten. Defy har en blød, letvægtsdæmpning i Profoam (Pumas egen skumteknologi) samtidig med, at den holder fødderne på plads under hurtige sideforflytninger. Ovandelen är gjord i ett stickat material med en sockliknande passform för att skon ska kännas som ett med foten.

#3 Den kommer med et fint budskab

Defy kan oversættes til "utmana" eller "trotsa" på svensk og med den her lidt anderledes træningskon vil Puma slå et slag for at våga gå bortom det förväntade och inte böja sig för samhällets normer och krav. Visst, det er bare en sko, men vi liker når en nyhet kommer med ett fint budskap.

Defy_2018.pngDu finder Puma Defy i svartvit HÄR. Den kommer også i vitt, kika närmare på den HÄR. Rekommenderat pris är 999 kronor.

LÄS MER: Puma Basket Heart Patent er skimrande ret i vores

LÄS MER: 3 anledningar att älska Puma Phenom Satin