3 fantastiske kurbade - med fitnesscenter


Du fortjener en pause - gå i spa! For at undgå at blive rastløs skal du booke et spahotel, der også har et godt fitnesscenter. Vi guider dig derhen.


Kosta boda kunsthotel, Småland
kosta
Kosta boda art hotel har fire forskellige pools, hvor du kan slappe af. Men det er ikke alt! Du kan også deltage i aquamix, hotellets vandgymnastik. Hvis vandaktiviteter ikke er noget for dig, skal du ikke fortvivle, for fitnesscentret tilbyder også anden gruppetræning, såsom coretræning, intervaltræning, pilates, yoga og zumba. Både fitnesscentret og træningssessionerne er gratis for beboerne, så grib chancen!

Plus: Designet antyder, at du befinder dig midt i Glasriget.
Minus: Ingen boblebad.

Åkerblads, Dalarna
åkerblads
På Åkerblads spiser og sover man godt. Familiehotellet er rustikt og emmer af historie, men fitnesscentret er nybygget. Det er ikke særlig stort, men det har alt, hvad man kan ønske sig, og under magasinet Sportamore 's ophold var det tomt. Hvis du er typen, der kun bruger cardio-maskiner, vil du også kunne lide det, for alle crosstrainere er placeret foran panoramavinduer. Selve spaen er ikke særlig stor og føles lidt for meget som et badehus, selvom der er to store boblebade. Hvis du vil have et finere spa-ophold, anbefaler vi, at du lejer spa-suiten, hvor du får dit eget boblebad og sauna med udsigt over Siljan-søen

Plus: Hotellet ligger i landsbyen Tällberg, som måske er Sveriges mest maleriske sted.
Minus: Det føles ikke særlig luksuriøst.

Upper house, Gøteborg
upperhouse
Looking Er du på udkig efter noget særligt? Upper House ligger på etagerne 18-25 i Gothia Towers og er et femstjernet hotel, der tilbyder tre etager med spa- og afslapningsfaciliteter. Der er alt fra hammam til jetstream-pool, soft pool og junglebruser. Som om det ikke var nok, er der en champagnepool med glasbund på 19. etage. On på samme etage ligger fitnesscentret. Her kan du træne med kilometervis af udsigt.

Plus: Fitnesscentret er åbent fra 05.00-23.00.
Minus: Hvis du kan lide det, koster det.