3 eksplosive øvelser at lave med Nike Flex Trainer 6

Vi har kigget nærmere på fem forskellige træningssko i damemodel fra nike. Den personlige træner Jessica Clarén viser øvelser som er skræddersyet til hver model. Hvilken sko passer dig?

De dæmpede Nike Flex Trainer 6 er perfekte til hop! Den kendte personlige træner og Nike-træner Jessica Clarén viser tre hårde og eksplosive øvelser med skoene. 

Nike Flex Trainer 6 er det bedste at have på fødderne, når du skal lave øvelser som involverer hop. Giv dig selv en udfordring med Jessica Claréns eksplosive træning! 

1. Knæbøjninger med hop

Tænk på: – At gå så dybt du kan og stadigvæk have kontrol. Når du begynder at bøje ryggen er du gået for dybt ned. Skub fra når du hopper op og land blødt! Forsøg at arbejde med bevægeligheden i vrister og fodled ved at lade tæerne pege fremad igennem hele øvelsen. 

Godt for: Ben og bagdel fremfor alt. Du træner også eksplosivitet og får pulsen op. 

Antal repetitioner: Lav så mange du kan på 30-60 sekunder x 3.  

2. Skøjtehop

Tænk på: – Udfordre dig selv med ustabilitet! Det er okay, at det er lidt vaklende når du lander på benet. Vær atletisk og spænd maven, så at du får et aktivt mellemgulv igennem hele bevægelsen. Forsøg også at have styr på benet som du lander på, så at det ikke falder udad eller indad.

Godt for: Benene og konditionen, men du aktiverer hele kroppen.

Antal repetitioner: Lav så mange du kan på 30-60 sekunder x 3.  

3. Burpees med tuck jumps

Tænk på: – Hold mellemgulvet spændt igennem hele øvelsen og fald ikke igennem. Når du hopper skal du forsøge at få knæ og albuer til at mødes. Hvis du synes det er for hårdt at lave sådanne burpees, kan du istedet gå i plankeposition og lave en armbøjning, inder du laver et tuck jump. Det gør at det bliver tungere for armene, siger Jessica Clarén.

Godt for: Det her er en totaløvelse for hele kroppen som træner din, eksplosivitet, spændstighed og kondition. En ordentlig omgang!

Antal repetitioner: Lav så mange du kan på 30 sekunder x 3.  

3 explosiva övningar att göra med Nike Flex Trainer
Den personlige træner Jessica Clarén er Nike master trainer og har arbejdet med Nike i over ti år. Hun driver en inspirerende træningsblog og har en populær Instagramkonto @jessicaclaren

FOTO OG VIDEO: Pavel Maira / Steaksandwich 

Fordelene med Nike Flex Trainer 6

nike flex trainer
HER finder du Sportamores udbud af Nike Flex Trainer 6.

Er du for nyligt blevet træningsfrelst og har endnu ikke fundet din favorit træningssko? Så burde du kigge nærmere på Nike Flex Trainer 6. Den kan bedst beskrives som en enklere model af Nike Free Tr 6. 

– Den er behageligt dæmpet, så at du kan bruge den ved hop, men har lidt mindre fleksibilitet i forfoden end Nike Free Tr 6 og Nike Free Transform Flyknit, siger Stine Tomb, produktspecialist hos Nike, og fortsætter:

– Det her er en sko for dig som vil have en fastere sål med mere fleksibilitet end for eksempel Lunar Sculpt. Skoen har også en lidt fastere hælkappe i forhold til Free-modellerne, som gør den perfekt til dig som vil have mere sko på foden. 

Til hvilken type af træning passer Nike Flex Trainer 6?

– Det er en god "fitnesscentersko" som passer til at lave øvelser i centret. Den er også så tilpas dæmpet, at du kan løbe let på løbebåndet.