3 saker alla fotbollsspelare borde köpa i vår Image

3 sager alle fodboldspillere burde købe i vores

Det er på tide at opdatere fodboldgarderoben! Her er ekspertens tips om de bedste fodboldskiver, de bedste benskinner og alt andet, du vil have på fodboldplanen i vores.

Fodbold er blevet trendy, og det er ikke kun med frisyren eller spelstilen, du kan udmærke dig selv med på planen. Hvilken matchtröja du ska ha på dig kan du förstås inte påverka, men det finns en hel del av fotbollsutrustningen som du styr över själv. Håkan Nilsson arbejder som kategoriansvarlig for fodbold på Adidas hovedkontor i Solna og ved præcis, hvad du skal satse på at købe i vores.

- At have en viss fotbollsko har blivit en trend, alla vill testa de nyaste teknologierna och de lättaste materialen. Lige nu går det rigtig bra for skor som har midcut, altså er en model som går lidt højere op. Vores største succes er Ace-skon, som har en lidt højere strumpa som går op ur skon, siger Håkan Nilsson.

ace
Adidas Ace primeknit er en favorit blandt fodboldsspelare.

Berätta mer om Ace, varför älskar alla dem?

- Ace ovandel er fremstillet i primeknit-materiale, hvilket påminner om en stickad strumpa, og det andas väldigt bra. Sedanen er beklædt med en coating, så du får en god kontakt med bolden, og som også gør, at den ikke bliver halv. De har også et dobbsystem, som gør, at du kan spille med dem både på græs og kunstgräs, hvilket er uppskattat.

Hvis jeg skal købe nyt benskydd, hvad skal jeg så tænke på?

- De fleste voksne vil have så lidt beskyttelse som muligt, som er let og fleksibelt. Så tænk minimalistisk. Mange beskyttere i dag har en lille sok, som du trækker over foden, og så stopper du beskyttelsen i et ærme. Det gør, at beskyttelsen ikke glider rundt på benet.

Hvor ofte skulle jeg skifte benbeskyttelse?

- Inte så ofta, det är sällan de slits eller går sönder. Du kan spille med dem i et par sange og byter du ut dem er det oftest for at man vil teste något ännu smidigare och enklare skydd. Det er skillnad mot skor, som du sliter snabbare.

Hvad anbefaler du mere at købe for noget inden årets fodboldsæson?

- Nu, hvor det stadig er koldt, anbefaler jeg, at jeg udespelarhandskar. Køb en traintop med halv lynlås, så trækker du den over hovedet, og så kan den lynes en smule op. Det kan du kombinere med en Condivo-byxa eller shorts. Man køber ikke træningsoveraller nu for tiden, som man gjorde förut, uden alt sælges separat. Køb også en langärmad t-shirt med tumloopar i stretchmateriale som giver maksimal bevægelighed. De findes også med polokrage for at kalde træningspass. Så behøver du bare en almindelig t-shirt, som er til træning, og en smart taske.

LÄS MER: Vi har testet Adidas Ace Primeknit
LÄS MER: Derfor vil du ha stickade löparskor