3 hurtige øvelser med Nike Free Tr 6

VI HAR KIGGET NÆRMERE PÅ FEM FORSKELLIGE TRÆNINGSSKO I DAME MODELLER FRA NIKE. DEN PERSONLIGE TRÆNER JESSICA CLARÉN VISER ØVELSER SOM ER SKRÆDDERSYEDE TIL HVER MODEL. HVILKEN SKOMPASSER DIG? 

Udnyt den fleksible sål på Nike Free tr 6! Lav den personlige træner Jessica Claréns tre øvelser som giver kroppen den helt store tur.

Nike Free Tr 6 er meget alsidig, men kommer ekstra meget til sin ret, når du laver øvelser der kræver fleksibilitet i foden. Jessica Clarén er både personlig træner og Nike Master trainer og har sammensat tre øvelser, som får benene og coren til at brænde! 


1. Sideudfald med kettlebell

Tænk på: – Begge fødder skal have kontakt med gulvet, når du træder ud i sideudfald og aktivt presser foden ned, som står tilbage i midten. Vær stærk når du skubber fra med det strakte ben, for at komme tilbage til midten. Bibehold overkroppen lige, så du ikke falder fremover eller til siden, og spænd maven! 


God for: Ben, mellemgulv og bagdel.

Antal gentagelser: 8–12 per ben x 3. 

2. Russian twist med kettlebell

Tænk på: – Synes du at det er for tungt at holde benene løftede, kan du sætte hælene i gulvet. Læn dig bagover med samme holdning, som når du står op og svaj eller krum ikke ryggen.

God for: Mellemgulvet!

Antal gentagelser: Så mange du når på 30-60 sekunder x 3 

3. Runner's lunge

Tænk på: – Vov at krydse benene og udfordre kroppen. Vær stabil i knæet og hold overkroppen lige. Har du ikke fået træningsværk af de andre øvelser jeg har vist, så får du det helt sikkert af denne her! 


God for: Benene, bagselen og mellemgulvet!

Antal gentagelser: Så mange du når på 30–60 sekunder x 3. 

Jessica Clarén
Jessica Clarén har arbejdet med Nike i over ti år, driver en inspirerende træningsblog og har en populær instragramkonto  @jessicaclaren

FOTO OG VIDEO: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Det her er nyt med Nike Free Tr 6!

3 fantastiska övningar med Nike Free Tr 6
HER finder du Sportamores udbud af  Nike Free Tr 6!

Nike Free-modellerne er manges favoritter når det kommer til træningssko, takket være den fleksible sål. På Nike Free Tr 6 har Nike udviklet sålen ydeligere, så du får endnu større bevægelsesfrihed. Sålen er forsynet med et trestjernet mønster, som kan ekspandere og trække sig sammen i alle retninger. Det giver mere fleksibilitet og gør at trykket fra din overkrop fordels mere jævnt, så skoen bliver mere stabil. 

– Mønstret under sålen gør, at den bevæger sig bedre og mere naturligt med foden. Den feedback vi har fået fra dem som har prøvet dem er, at du får et bedre greb mod underlaget, når du for eksempel laver planken, siger Stine Toms, produktspecialist form Nike. 

Hvad adskiller Nike Free Tr 6 fra den tidligere model?

– Den tidligere model havde en egen indersål, men den er væk nu. Nu er oversiden mere fast og hælen mere lig Lunar Sculpt, så at den sidder lidt bedre fast omkring hælen. Free Tr 6 er opbygget sådan, så at du får lidt mere stabilitet i siderne og flywirekablerne går skråt over foden. På den måde får du et fint og jævnt tryk over hele vristen. Noget som giver en bedre stabilitet og følelse rundt om foden. 

Hvilken type af træning passer Nike Free Tr 6 til?

– Den er perfekt til dig som vil have en sko, hvor du kan gå til gruppetræning, hvor du for eksempel skal lave udfaldsstrin og lave planken. Det er absolut ingen løbesko, men sålen er så fleksibel, at du kan bruge den i fitnesscenteret og lave lettere løft i den.