5 anledningar att älska Houdini Motion Pants Image

5 anledningar att älska Houdini Motion Pants

Planlægger du en skidresa? Skal du ud og vandre? Eller vil du helt enkelt have et par superskønne outdoor-bukser? Så er Houdini Motion Pants svaret for dig.

De har en pasform som heter duga og er ekstremt populære både som vandringbyxor og fritidsbyxor - vi snakker selvfølgelig om Houdini Motion Pants. Mia Grankvist på Houdini ger dig fem anledningar till varför alla bör äga ett par Motion Pants.

#1. Perfekt til alle vejrlekar

Houdini Motion Pants har en høj ventilation og slipper hurtigt og effektivt overskottsvarme. De er også lette samt vind- og vandafvisende. Desuden tørrer de hurtigt. De er med andre ord et bra byxval oavsett väder.

#2. Passformen er super

Funktionsbyxorna har en noget tightare passform, vilket ger en skön känsla närmast kroppen. De er justerbara i bensluten för att passa oavsett om du har kängor eller lågskor. Og de er supersnygga på, se selv:

Houdini motion pantsDu finder Houdini Motion Pants hos os på Sportamore, anbefalet pris er 1 895 kroner.

#3. De er ekstremt slitstarka

Tyget føles ikke på nogen måde tjockt eller stelt og er väldigt bekväma på. Men lad dig ikke luras. Byxorna er väldigt stilstarka och håller vanligtvis i flera år. Det her er intet slit- og släng-plagg.

#4. Funkar vid flertalet tillfällen

De her byxorna funkar åter runt, från långfärdsskridskoåkning eller turåkning på vintern till cykling och fjällvandring på sommaren. Har du vel begyndt at bruge dem, plejer de at køre på ved flere lejligheder, fordi de er så bekväma. Många tar på sig byxorna så fort de kommer hem från jobbet eftersom de är så sköna att gå runt i, och ger full rörelsefrihet, vilket är bra om du till exempel leker med barnen.

#5. De er miljøvenlige

Byxorna er lavet i et højteknologisk, strækbart og genvundet softshell-materiale samt er delvis fremstillet af genvundne fibre. Byxorna er helt genvindingsbar. Når de til slut er utslitna, eller om du ikke bruger dem længere, kan du lämna in dem till Houdini för återvinning eller sälja dem via Houdinis second hand.

Tips! Er du på jagt efter træningsbyxor, hvor vi har et stort udbud fra for eksempel Nike og Adidas - eller hvorfor ikke spana ind i vores barnsortiment?

LÄS MER: Derfor skal du købe tøj fra Houdini

LÄS MER: Test: Bedste byxan til vandring