5 crop tops för sommarträning Image

5 afklippede toppe til sommartræning

Maj slog værmerekord i hele landet og juni ser ud til at blive mindst lige så varm. I sommarhettan är så lite kläder som möjligt att föredra. Her er fem fine crop tops for utomhusträning.

SHOPPA HÄR: Alle vores crop tops

Nogle i vores testpanel for træningskläder er ikke vana ved at træne med bar mage, da kan det kännas lite ovant till en början. Men faktum er, at en crop top er den ultimative overdel, når temperaturen kryber opad. Trendigt, svalt og supersnyggt! Testpanelet har svedt i fem fine crop tops. Hvilken bliver din favorit?

Blacc Desert Crop TopSE_BLACC.jpg

Marke: Blacc

Model: Desert Crop Top

Rekommenderat pris: 229 kronor

Finnes i färgerna: svartvit och blå

Passform: Den her top er lidt længere end en almindelig sportsbh og slutter, hvor man er som smalast i midjan. Toppen sidder lagom stramt, men er ganska stor i storleken, både i kupa och omkrets, du kan behöva kliva ned ett steg i storlek om du är mellan två storlekar.

Komfort: Det går superbra at træne i den her top, den sidder på plats oavsett om du boxas, gör burpees eller situps. Tyget er mjukt og skönt og du känner knappt att du har något på dig. Derimod er den lavet i dobbelt så stort stof og bliver ret varm, når du sveder. Tyget suger svettet op fra kroppen og efter et svagt pass.

Design: Supersnygg! Mönstret är stilrent och fräscht, och toppen är klädsamt skuren.

Sammanfattning: Sammen med et par høje strømpebukser ser du kun et par centimeter hud i den her top, hvilket føles præcist lagom naket om du ikke er van at vise magen når du træner. Testpanelen tycker om att om den sitter ganska löst trots att den är tight, för då skär den inte in och skapar fula veck. Man føler sig pæn og stærk i den her! Den er sjov for alle typer træning, men gør sig bedst under passet, da du ikke sveder alt for meget, fordi tøjet bliver meget blødt. Plus for rigtig flot design, som du kan matche med en mængde strømpebukser og tröjor fra Blacc.

Reebok Geo Print Crop TopSE_REEBOK.jpg

Märke: Reebok

Model: Geo Print Crop Top

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: svart

Passform: Det her føles som en hybrid mellem en sportsbh eller en crop top. Den er noget stor for at funka som en sport-bh men har et rygparti som gør det svært at bære sport-bh under. Passformen bliver helt enkelt lidt mittemellan.

Komfort: Supergodt tøj, der føles behageligt mod huden. Den høje halsskæring gør den rigtig bekvem, ligesom det brede bånd under bysten. Du kender dig ikke heller for varm, hvilket er et stort plus!

Design: Her er det intet at klage over, det er skitsnyggt! Når vi nu gerne vil designe den, så bær den med glæde som en top til et par høje strømpebukser. Sætte den er skuren på får musklerna at "poppa", hvilket testpanelen gillade starkt.

Sammanfattning: En stilfuld drøm, som er perfekt til lågintensiv træning, men som måske skal ligge hjemme under de hårdeste passager. Passformen bliver ikke helt klokkeklar, når den bevæger sig i grænselandet mellem en crop top og en sport-bh. Tyget er for tunt og giver ikke tilstrækkeligt med støtte til at fungere som en bh, men designet påminner mer om en sport-bh. Det største plus ved den her top er uden tvekan design og det mjuka, följsamma tyget. For lågintensiv træning som yoga og promenader har du hittat en smickrande kompis.

Adidas Sports ID Cropped TankSE_ADIDAS.jpg

Mærke: Adidas

Model: Sports ID Cropped Tank

Rekommenderat pris: 249 kronor

Finnes i färgerna: grå och rosa

Passform: Eftersom linnet er meget løst, er det ikke så meget at bemærke på gældende pasformer. Det er luftigt og smukt, men viser så klart en hel del hud, når du bøjer dig ned eller lignende. Toppen er noget lille i størrelsen.

Komfort: Med en løs pasform strammer det ikke nogenstans, og det er i princippet umuligt at ikke føle dig bekvem i det her linnet. Det er lidt forstyrrende, når tyget åker upp så fort du böjer dig ned, men aldrig obekvämt. Stort plus for mjukt följsamt tyg!

Design: Den A-formede design på linnet var ikke helt smickrande på alle kropstyper. Du kan have en ret flad mave, bære høje strømpebukser til eller føle dig bekvem med at linnet "klistrer" ud midt på maven. I øvrigt er det en fin grå farve på en ret basic linne.

Sammanfattning: En af de længere toppe i testen, som passer til dig, når du sidder på den. Tak vare den lite längre modellen slipper du visa alltför mycket hud om du bär ett par höga tights till. Linnet er stilrent og basic uden forstyrrende detaljer og går at matche til det meste. Det er luftigt og smukt i farverne, men suger op svett snabbt. Det ser tydeligt ud, når du bliver svedig, fordi linnet er lavet i 100 procent bomuld, så vi bærer det helst som et sportswearlinne.

Nike Essential Crop TopSE_NIKE.jpg

Märke: Nike

Model: Essential Crop Top

Rekommenderat pris: 329 kronor

Finnes i färgerna: svart, ljusrosa, rosa och vit

Passform: Perfekt i størrelse og grym pasform. Den her top er suveræn til dig, der gerne vil have en loose fit! Den er behagelig og luftig at have på, især hvis man synes, at crop tops ikke er for stramme.

Komfort: Det er et sportswear-plagg snarere end et plagg at træne i, da det ikke holder sig på plads, er lidt tykt i tyget og ikke specifikt designet til træning. Derimod er det fremragende at matche toppen med tights eller shorts, som man siden kan gå til promenade eller gymnastik i.

Design: Sort, basic og stilrent. Et sikkert kort til alle typer tights og tøj. Plus for at den findes i fire forskellige farver.

Sammanfattning: En t-shirt, som du kan træne eller springe i, hvis du vil, men som er tyk nok til at give dig god træning. Den giver utrymme för att visa mage om man vill det, eller så kan man ha högre tights eller shorts till. Den kan med fordel matches til en kjol, jeans, shorts eller andre vardagsplagg i sommar för en sportig, avslappnad look. Vi anbefaler ikke den her trøje til højintensiv træning, men på powerwalk, til lågintensiv træning eller vardagsbruk er det her en stilren tischa som viser lagom mycket hud.

Fila Other Crop TopSE_FILA.jpg

Märke: Fila

Model: Other Crop Top

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: svart

Passform: Du med mellemstore til store bryster kommer til at synes, at den her sidder bedre end du, som er lidt plattare i formen. På småbystade kvinder bliver den lille slapp framtill trods at størrelsen er ret og bandet under bysten sidder stramt. Det trækker ned passformen noget også om den sidder bra i övrigt. Men tænk mere på en sportsbh end en crop top.

Komfort: Tøjet er jævnt og smukt, og det skalver ingenstans. Men der er ingen stretch i tøjet, og det føles som at bære en mjukiströja i sport-bh-versionen. Det er ikke noget negativt, men måske ikke så godt til bare træning...

Design: Vi elsker loggan og brosten! Sköna 90-talsvibbar som gör den snygg och trendig att bära som den är till ett par höga tights. Instagram-vänlig om något.

Sammanfattning: Som crop top for Instagrambilder er det her en tia, men som træningsplagg havde vi önskat en tightare fit over bysten. Også med sportbh under blir tyget lite slappt och fukttransporten är inte den bästa. På plussiden havner derimod det mjuka tyget och den snygga designen. Den her trækker vi til powerwalks i stadsmiljö då vi vill vara lite extra snygga, lågintensiva klasser som pilates eller sommarens festivaler tillsammans med höga jeansshorts.

LÄS MER: 3 anledningar att älska nya träningsskon från Puma

LÆSMER: Sommerens bedste tofflor og sandaler fra Moheda, Havaianas og Birkenstock