5 låtar som ger dig extra träningspepp Image

5 sange, der giver dig ekstra træningspas

Når motivationen til at gøre de sidste repetitioner svigter, så lyt til nogen af de her sange!

Stærkere Kanye West

Kanye West hitlåt från 2007 är en klassiker men fungerar fortfarande som energi i musikform när den spelas i träningssammanhang. Säg efter stjärnan i låten: "Now that that don't kill me, can only make me stronger", og ge allt!

104 BPM

God følelse Flo Rida

Når træningen føles jobig har du antagligen ikke en "bra känsla" i kroppen. Men det har Flo Rida en løsning på. I sin låt som är sprängfylld med positivitet har han samplat Etta James röst där hon sjunger "Oh, oh, sometimes, I get a good feeling . Jeg får en følelse, som jeg aldrig aldrig aldrig aldrig har haft før, nej, nej." Omfamna den känslan och gör de sista repetitionerna nu!

129 BPM

Arbejd b**ch Britney Spears

"Stop ikke nu, bare vær mesteren, arbejd hårdt, som om det var din profession." Når Britney Spears synger så opfordrende, ja, så er det bare at lyda. Og håber, at hendes flotte figur kommer på markedet.

127 BPM

Run the world (Girls) Beyoncé

Måske verdens bedste låt for at give (i synnerhet tjejer) en energikick og lidt ekstra (girl-)power under träningen!

127 BPM

Break free Ariana Grande feat. Zedd

Uanset om du behøver et boost for at orka göra tio armhävningar till eller springa den sista intervallen kommer den här låten få fart på din kropp. Trods at det er väldigt lockande att använda sina sista krafter till att sjunga med i frasen: "This is the part when I say I don't want ya, I'm stronger than I've been before", stå emot och avsluta passet! Du er faktisk stærkere, end du har været før.

130 BPM

Fotnot: BPM (beats per minute) er udregnet af Runhundred.com.

LÄS MER: 10 nye låtar att träna till i december

LÄS MER: 5 nya låtar att jogga till