5 löparskor du inte får missa 2020 Image

5 løbesko, du ikke kan undvære i 2020

Hvis du er træt af vinteren og ser ind i vores første løbegrund, kan du sikkert også få glæde af nye løbere. Her er det nye årets hotteste nyheder!

Det plejer at være sådan, at hvert løbesteg er unikt, og hvor sundt er det ikke? Uanset om du søger ekstra pronationsstöd, låg vikt, maxat grepp eller en löparsko som kan dubbla som sneaker så kommer du hitta det bland årets hetaste modeller. Vi har smygtittat på de kommande favoriterna i löparspåret.

Innovativt udtalehjælpemiddel!

Guide 13 SauconyHer er udtalestøtten ikke bare kendt uden fuldt synligt i sulan på Sauconys nye Guide 13.

Model: Guide 13, Saucony

Hør alle jer, der taler! 2020 er året, hvor Saucony gør en 360 i tillverkningen av pronationsskor. Den nye innovation betyder blandt andet, at man helt skrotar den pronationskil, som tidligere var standarden for stabile løbesko. I stedet kommer blandt andet Guide 13 til at stoltsere med vertikala TPU-stavar i mellansulan! Med andre ord kommer du til at få en mere följsam løparuppevelse og ta bort den hårdhet som pronationskilen i annat fall kan addera till en stabil löparsko. I övrigt utmärks Guide 13 av en smalare sulbas, och rekommenderas för dig med måttlig till kraftig överpronation.

Lansering? Guide 13 findes allerede i lager, efter årsskiftet trillar den ind i større volymer!

Älskad modell i nya färger!

adidas ultraboost ss20Än så länge är det mycket hysch-hysch kring de nya färgerna på Ultraboost och den som vill se det nya utförandet får hålla sig till tåls. Her i billedet er den version, der slipper lige inden årsskiftet.

Model: Ultraboost20, Adidas

I det her lag er Ultraboost fra Adidas en rigtig klassiker. Med sin oslagbara dämpning och moderna design gör den sig lika bra som sneaker som löparsko. I höstas uppdaterades Ultraboost i och med sin 20:e upplaga, och fick en fastare passform med mer prestanda. Udover at du har kvar samma dämpning med känslan av att springa som på moln, ger den nya ovandelen ett tightare grepp om foten och får alla de som anser att Ultraboost är lite för löst sittande att tänka om. Inför vårsäsongen trillar löparskon in hos oss i helt nya färger, och som vi längtar!

Længere? Nye farver slipper efter årsskiftet, men modellen findes allerede hos os. Se alle løbesko fra Adidas HÄR.

Den franske bergsgeten!

Hoka one one speedgoat 4 2020En cool sko får du leta länge efter! Speedgoat 4 sticker ut både i og med sin uppseendeväckande design och i form av sitt maxade grepp.

Model: Speedgoat 4, Hoka One One

Her er en nyhed for alle, der elsker trail! I løbet af forårssæsonen opdateresras trailskon Speedgoat fra Hoka One One og lanseras i en fjerde upplaga. Speedgoat, som har fået sit navn fra de våghalsiga berggetterna i franska Alperna, kommer at stoltsera med nytt EVA-material i mellansulan, bredare läst och justerade dobbar på undersidan av den greppstarka yttersulan Vibram Megagrip - perfekt för dig som söker en ny trailsko att ta med dig ut i terrängen!

Er du på vej? Släpps under andra halvan av januari. Spana in vårt övriga utbud av löparskor från Hoka One One HÄR.

Smidigast i Floatride-serien!

reebok pantheaEn smidig løbesko med stilrent design! Hvem vil ikke klikke sig ind på den her model fra Reebok?

Model: Floatride Panthea, Reebok

Lige efter nytår lancerer Reebok en nykomling til den prisbelønnede Floatride-serie. Det her er noget for dig, som ikke vil behøve kompromisser mellem lav vægt og bra dämpning. Ligesom navnet Floatride Panthea antyder er den her nykomlingen syskonskarans smidigste model. Trods det er det en riktig milslukare, som låter dig med neutralt löpsteg njuta av allt från korta till riktigt långa distanser - traditionell löpning helt enkelt, fast på ett vågat vis!

Lansering? Släpps direkt efter årsskiftet. Spana in de andra löparskorna från Reebok HÄR.

Tävlingssko för Asics-älskare!

Asics löparskor 2020Vi kan næsten berga oss från att få sätta lite guldkant på vardagen med de här löparskorna från Asics!

Model: Glideride, Asics

For dig, der allerede elsker Asics' bløde GEL-dæmpning, kommer her en helt sprød model. Glideride er en letviktig løbesko med høj ydeevne - fremstillet til at give optimalt skjuts fremad i løbet. Samtidig fanger dæmpningen op i selve fotnedsättningen og er skonsam mod såvel knäleder som höften. Det her er en garanti, der vil hjælpe dig med at komme væk i sekunder på en million, samtidig med at du gør løbet rigtig bekvemt, kilometer efter kilometer.

Løsning? Släpps i februari. HÄR hittar du vårt övriga utbud av löparskor från Asics.

LÄS MER: Så skal du andas under vinterlöpningen

SHOPPA HÄR: Alle vores løbesko