7 bästa jackorna från Wyte Image

7 bedste jakker fra Wyte

Wyte gør jackor for alla tillfällen - till grymt bra pris. Her er vores 7 favoritter fra høstkollektionen.

Blus

JackaDen trendigste af alle jakker fra Wyte er Flare, en lidt længere dunjakke med feminin pasform. Den er helsvart men har et markeret axelparti. Vi elsker også den mystiske og fine luvan. Den snygga jackan klarar av riktigt kalla dagar och går utmärkt att ha både över en klänning till jobbet eller till jeans en dag på stan.


Tænd

ignite

Wytes absolut varmeste jacka er Ignite. Den er lavet i en rak model, som er lidt indsvøbt i midjan. Det fineste på jackan er förstås den gosiga fuskpälsen på luvan. Netop den her model på jacka er meget populær, og her får du den til en meget bra pris. Du kommer garanteret ikke til at frysa i den her jackan, som er optimal for kalla vintrar!


Harpiks

resin

Hvis du er på jagt efter en tunt fodrad jacka, er harpiks noget for dig. Den passer perfekt til efteråret og foråret, præcis før og efter de absolut koldeste minusgrader. Jackan har resår i midjan for en mer feminin silhuett. Tænk på at jackan sidder ganska snävt, så vill du få plats med en tjockare tröja under bör du gå upp en storlek. Som en bonus har den vandavvisende tyg.


Sparky

JackaSparky er en opdateret variant af forrige års model. Den er lavet i tunt letviktsdun, vilket är härligt och skönt. Du kan have den både under kappan som et tjockt mellemlager og som en ytterjacka. Den findes i tre farver, og vores favorit er den nye lysgrå nyansen, som føles trendriktig. En må-jacka til vinteren, som også findes til herrer i farverne sort, blåt og grønt.

Sparky kommer snart ind på Sportamore.


Elektron

electron

En fodrad parkas som passer perfekt til efteråret, men som også duger til vinteren om du vet at du er varm og ikke vil ha en tjock dunjacka. Den er helt perfekt til de dage, hvor det er svært at klæde sig rigtigt, hvor jackan føles kold i begyndelsen og derefter bliver svettig under dagen. Elektronen findes i en opdateret grøn nyans, som er meget smuk.


Torden

Thunder

En favorit fra den forrige sæson er Thunder, som er god til de koldeste dage. Det er en tyk dunjakke, som passer lige så godt i Alperna som i stan om det er riktigt kallt ute. Passformen er næsten stadig perfekt på den her dunjakke, den er ikke for puffig og vid, men du får uden problemer plads med en trøske under. Thunder findes i svart och grönt för herrar samt svart och blått för damer.

Celle

cell

En skaljacka som også findes i dammodellen. For det første har Cell den perfekte blå nyanse. For det andet er den ekstremt regntæt og det absolut bedste, du kan bære, når det er koldt. Ekstra plus for de tejpade sömmarna!

HÄR hittar du alla jackor från Wyte.

LÄS MER: Derfor kommer du älska höstkollektionen från Wyte