7 galna dieter du aldrig vill testa Image

7 galna dieter du aldrig vil teste

Selv om du gør alt i din magt for at komme i form inden sommeren, kan ingen person nogensinde anbefale dig at teste de her dieterna, som definitivt gør mere skade end nytte. Maske i maven, nogen?


1. Hcg-dieten
Den britiske læge A.T.W Simeons lancerede hcg-dieten på 50-talet. Den gik ud på at spise 500 kalorier per dag og ta tillväxthormonet humant koriongonadotropin, som stimular produktionen av testosteron och som bildas naturligt vid graviditet. Diæten har siden gjort comebacker med jämna mellanrum. Problemet er, at hormonet er godkendt til behandling af infertilitet, ikke til viktnedgång.

2. Binnikemaskdieten
På 20-talet spredte sig en diæt, hvor du svalde ett piller - och vips fick du mask i magen! Tanken var menneskorna kunde fortsätta äta precis allt de var sugna på och att bandmaskarna kunde suga upp alla kalorier. Herre.Gud.Vad.VIDRIGT!

3. Cigarettdieten
Det låter kanske otroligt, men det fanns en tid då läkare ordinerade sina patienter att röka i viktminskningssyfte. Cigaretterne skulle mindske aptiten og stimulere matsmältningen. At en enkelt cigaret indeholder over 4.000 farlige og kræftfremkaldende kemikalier, tjære og niktoin, som skader både lunger, blod og organer, var intet man havde koll på da, men i dag ved vi bedre, eller hvordan?

4. Flygvärdinnedieten
På 80-tallet blev flyvärdinnedieten en stor succes i Sverige. Anledningen var, at den gav en vægttab på hele fem kilo på en uge - at det mest var vand og kroppens glykogenlager, som tømdes, var ikke lige så vigtigt. Diæten er ekstremt kalorisnål (kaffe og en halv grapefrugt til frokost, sallad med lidt kød til frokost og to æg med lidt grøntsager til middag) og giver næsten alle hovedvärk og ekstrem sult.

5. Barnmatsdieten
Barnmatsdieten går ud på at skifte ud to af dagens måltider mod barnmat. Til middag skal du spise kylling og broccoli. At vuxna behöver mer näring och kalorier småbarn verkar ingen ha funderat över, och det sägs att Jennifer Aniston är en av dem som hoppat på dieten inför sin bikiniscen i filmen Min låtsasfru. Her i Sverige fik dieten mycket uppmärksamhet när bloggaren Alexandra "Kissie" Nilsson för att provocera påstod att hon provade dieten, något hon i efterhand flera gånger har sagt var ett skämt.

6. The master cleanse
Stanley Burrough släppte boken The master cleanser 1976, och tack vare detox-trenden som varat de sista tio åren, har dieten fått nya anhängare. Dieten går bland annat ut på att dricka en blandning av vatten, citronjuice, lönnsirap och cayennepeppar sex till tolv gånger per dag. Kul liv!

7. Törnrosadieten
Idén bakom Törnrosadieten kan egentligen sammanfattas med ett ord: Svält. Tanken er, at du propper kroppen fuld med lugnande, så at du er nedsövd i några dagar och sover dygnet runt. Tanken er, at du allerede vaknar upp smalare, eftersom du svultit dig själv flera dagar i rad. Det er vigtigt, at du ikke håndterer din krop og bliver ramt af alvorlige konsekvenser.

diet

Psst! Hvis du nogensinde får lyst til at prøve en slankekur, skal du selv spørge dig, om du vil kunne holde diæten i mere end to uger. Om ikke - er det intet for dig. For strikta dieter leder till överätning och jojobantning, och din kropp tar skada på kuppen. I stedet for at gå på diæt er det langsigtet bedre at lægge om din kost steg for steg, gennem at indføre mere protein og friske grøntsager og utesluta godis, glas og fika. Gør det ikke sværere, end det er!