7 sätt att piffa upp ditt vatten Image

7 måder at pifte dit vand op på


Du ved, at det gør under for hälsan og hyn at dricka mycket vatten. Men eftersom det er smaklöst, kan det bli otroligt tråkigt. Her er tipsen som får det til at vattnas i munnen - och vi pratar inte om en trist citronskiva!


1 Ice, ice, baby
Fyll iskuberna med blåbär, lingon eller halva jordgubbar. Ser fint och festligt ut och dessutom får du en smarrig överraskning när de smälter.

2 Söt som socker
Det bästa sättet att bli av med ett sug är att ge efter för det. Hvis du er en inbiten læskdrickare eller bare svag for at drikke i almindelighed, kan du drikke dit vand med en tesked honung. Honung har traditionelt set været brugt som huskur mod alltifrån förkylning och magbesvär till sårläkning.

3 Krydda tillvaron
Låt färska kryddor, förslagsvis mynta eller basilika, ligga och dra i vattnet i cirka två timmar. Gør det ekstra godt ved at kombinere med gurka, ingefära og lime, så smager vandet lidt som en drink, og du kan ha fredag hela veckan.

4 Magiskt hopkok
Om du kokat grönsaker kan du behålla vattnet och kyla över natten. Det indeholder en rad nye egenskaber, som om vi skal være helt ærlige, også føles på smaken. Perfekt når du njutit lite för mycket av livets goda en helg och vill väga upp det som hänt på måndagen.

5 Orange er det nye sort

Frys i klementinskivor og brug som isbitar i vandet. Både sött och syrligt på samma gång, nästan som en påse Gott och blandat! (Glöm allt du hört om att frukt inte är godis och använd din fantasi, så förstår du vad vi menar)

6 Eftermiddagste

Omväxling förnöjer! Du behøver ikke bare dricka kallt vatten, en ny temperatur på drycken kan göra tricket. Koka te! Du kan naturligvis også lade dit te (godast er det med grønt eller hvidt) kallna, mycket smak för noll kalorier.

7 Livet på en pind

Frys i grønne vindruvor på tandpetare og brug som drinkpinne. Mums!

Psst! Om inget hjälper - försök äta vattnet i stället. Sats på sallad med tomater, gurka, isbergssallad og lök med en skiva vattenmelon på sidan av. Frukt består till 80 procent av vatten och innehåller dessutom många nyttigheter som är bra för kroppen. Et andet trick er at drikke vandet fra flaska, kopp eller burk med roligt sukkerrør i stedet for samme gamle glas, som du altid tager.