8 halksäkra skor för vinterväder Image

8 halksäkra skor för vinterväder

I snö och kyla gäller det att förse fötterna med ordentliga skor. De otte modeller er sikre investeringer i sæsonens slaskiga og hala underlag.

Halksäkra kängor kan låta som en onödig utgift för den som bor i stadsmiljö, men faktum är att dubbade dojor borde vara ett måste för alla nordbor. En isig gata blir en skridskobana utan skor med bra grepp, så om du planerar att röra dig utomhus i vinter - se till att klicka hem ett par redan i dag! Her nedenfor er vores favoritter til både dam og herr.

Halksäkra favoriter för henne

Salomon.jpgShelter Spikes CS WP fra Salomon er ret lille i størrelsen, men maxad når det kommer til funktion. Ovandelen i softshell er vandtæt og sulan har hård metaldubbar, som gør, at du står stadigt på isiga vägar. Hvis du har et par rejäla skor i et tjockt materiale, som garanterer osvikligt greb i et rigtigt vinterlandskap, er det her vinnarskon for dig. Den anbefalede pris er 1.695 kroner.

Merell Thrmo Freeze.jpgEn vinterkänga som påminner mer om en sneakers, perfekt för dig som vill ha en mer stadsanpassad look. Merrell Thermo Freeze WP Ice+ har en vandtæt ovandel og en blød inderside af fleece. Det gør den ultimativ til dig, der fryser om fødderne og planlægger at gå mange vinterpromenader på isigt underlag. Den anbefalede pris er 1.695 kroner.

Halti.jpgFreddo Dx Mid Arctic Grip fra Halti blev en favorit i vores testpanel (læs testet HÄR). Den er skøn og blød samtidig med, at den giver et stabilt støtte. Trods at skon saknar dubbar ger den suveränt grepp på blöta och hala underlag, tack vare Vibram Activ-sulan som påminner om sandpapper i strukturen. Tænk bare på, at modellen er lidt lille i størrelsen. Den anbefalede pris er 1.495 kroner.

Icebug.jpgEn klassisk promenadesko fra Icebug med vandavvisende ovandel i mocka og vattentät, greppsäker sula. Metro2 BUGrip har en dynamisk dubbar, som tilpasser sig efter underlaget. Det her gør, at du kan gå mjukt på hårda underlag, og får støtte på mjuka underlag. Rekommenderat pris är 1 795 kronor.

Halksäkra favoriter för honom

Icebug_herr.jpgLeder du efter en klassiker, som du altid leverer? Metro2 BUGrip fra Icebug er et sikkert kort til vinterens promenader. Sulan er vattentät, men ovandelen i mockan är bara vattenavvisande vilket kan vara bra att tänka på. De dynamiske dubbarna bliver hårda på is og snö medan de blir mjuka på golv och asfalt. Den anbefalede pris er 1.795 kroner.

Halti_herr.jpgFreddo DX Mid Arctic Grip fra Halti er det bedste af to verdener. Den er smidig samtidig med, at den er robust. Vibram Arctic Grip-sulan føles som sandpapir, hvilket gør, at du står stabilt på hala og blöta underlag. Den er desuden vandtæt og ventilerende. For skovbrugere i vinterkylan er det her den bedste ven.

Merrell.jpgMerrell Thermo Freeze WP Ice+ har et hårdt navn og er lige så hårdt mod is og slask. Vibram Arctic Grip-sulan greppar hala underlag galant, helt utan dubbar. Det gør også, at du kan have skon på asfalt og i købcentrum uden problemer. Den er vandtæt, varm og passer ind i et virkelig koldt klima. Den anbefalede pris er 1.695 kroner.

Salomon shelter spikes.jpgHoldbart underlag er ikke noget problem, hvis du har Salomon Shelter Spikes CS WP på fødderne. Sulan er stabil og greppsäker med hårdmetalldubbar, dessa är dock inte dynamiska så skorna gör sig bäst bortanför asfalt och stadsmiljö. Det er en varm og skøn vintersko for dig, der elsker at være udendørs på vinteren. Den anbefalede pris er 1.695 kroner.

SHOPPA HÄR: Kängor

LÄS MER: Test af sæsonens halksäkra kängor

LÄS MER: Så bliver vinterlöpning din nye favorithobby