8 svarta träningstights som är bäst i test Image

8 sorte træningslåse, som er bedst i test

Tights er et træningsplagg, der passer til alle former for træning: yoga, højintensive pas, gruppeløb og gymnastik. I den her test har testpanelet testet massor af tights for at finde de bedste!

Det er altid plads til et par nye træningstights i garderoben. Tights er et meget anvendeligt plagg til din træning, hvad du end pyssler med! Men det er ikke alt. Desuden kan strømpebukser let bruges til at skabe et afslappet outfit sammen med en cool hættetrøje og et par sneakers til hverdag. Vores testpanel har trænet og svedt i træningstights fra Nike, Adidas, Blacc og Casall med flere. Så her tyckte de.

Mjuka och följsamma med det lilla extra

Nike - New Pro Tight.jpgModel: New Pro Tight

Märke: Nike

Passar till: Vanlig gymträning, all högintensiv träning.

Det her var ekstra bra: Giver fuld bevægelsesfrihed i alle retninger, følgesamt og mjukt tyg.

Sammanfattning: De her tightsen utmärker sig genom att vara otroligt sköna att ha på sig. Tyget er småt og relativt tyndt. Det findes i princippet ingen kompression i tyget, men passformen er kroppsnära og smickrar dine former. Det eneste, der ikke er noget ved, er den plade, der ligger i midten af byen, og som visse opfatter som lidt for hård. I øvrigt får også designet høje karakterer.

- De er snygga och väldigt enkla, utan att bli tråkiga. Tack vare midjebandet med print samt meshpartierna på vaderna händer det något i designen, säger en testare.

De her tights er et godt alternativ til dig, der gerne vil have et par sorte tights, men som ikke behøver dig med et par almindelige helsvarta uden at ville have noget ekstra. Stora pluspoäng delas även ut för att de ventilerar optimalt och transporterar bort fukt från kroppen precis som de ska. Sidst men ikke mindst er de også helt squatproof, trods et meget tunt tyg.

Fuld potte til en klassiker

Nike One TightModel: One Tight

Märke: Nike

Passar till: All form av träning: yoga, högintensiv, löpning. Et par allroundtights, helt enkelt!

Det her var ekstra bra: Tightsens pasform er så god, at de sidder på plads uanset øgning og uanset intensitet.

Sammanfattning: Wow, vilka sköna tights! Nike One Tight har rykket for at være "de absolut skönaste tightsen", hvilket virkelig stemmer ifølge testpanelet. Tøjet føles utroligt smidigt og behageligt mod kroppen, men uden at tightsen for den del tappar passformen. Tyget stramar åt på rätt ställen känns som ett extra skinn.

- Jeg elsker at tightsen føles tunna i tyget, vilket är jätteskönt när man blir svettig och varm på träningspasset, säger en i testpanelen.

- Jeg har ganske korte ben, og synes normalt at Nike har for lange tights til mig. Men denne model passer perfekt. Jeg anbefaler dem varmt! siger en anden.

Tightsen har en ganske høj midja, og sidder superskønt. At køre et højintensivt pas med burpees, wallballs og lignende er gennemgående intet problem. De sidder på plads gennem hele passet. Testpanelen vill också berömma tightsen för att de ger en smickrande kroppsform, tack vare den höga midjan och sömmen bak på rumpan som går ner mot svanskotan. Designet på tightsen er cool og klistrer sig fast på et flot sæt. Findes i flere farver.

Kompressionstights til en bh pris

BLACC - Lava Compression tights.jpgModel: Lava Compression Tights

Märke: Blacc

Passer til: Højintensiv træning og løb.

Det her var ekstra bh: At de komprimerer og sidder som en smæk på kroppen.

Sammanfattning: De her kompressionstightsen passar lika bra för löpning som träningspass av det hårdare slaget. Testpanelen testade bland annat funktionell träning i dessa tights och de satt på plats hela passet, utan att behöva rättas till eller dras upp i midjan en enda gång. For dig med kortere ben end snittet kan tightsen upplevas som något lång. Er du af medellængde, er det derimod intet problem.

- Materialet kan føles stumt de første minutter, men blødes op direkte, når du bliver varm. Svett transporteras snabbt bort från kroppen och håller dig torr och sval, säger en testare.

- Jeg ville anbefale de her tightsen til alle mine venner. De er perfekte til løb eller træning, hvor tøjet skal sidde på plads og ikke støre, siger en anden.

Tightsen har en tightare passform än ett par vanliga träningstights men det gör inget, inte ens i övningar när flexibilitet är ett måste. Designet tackler også refleksdetaljerne og det lille, glansfulde tyget, som er pænt og stilrent. Testpanelet synes også, at tightsen smickrer benene fint. De får også pluspoäng for at de findes i hela sju färger.

Smickrande skulpturstrømpebukser

Casall - Sculpture 7-8 Tights.jpgModel: Sculpture 7/8 Tights

Märke: Casall

Passar till: Gymträning och i viss mån även löpning.

Det her var ekstra bra: Det bedste ved de her tights fra Casall er, hvor smickrende de er for dine former. Liksom navnet skvallrar om formar de din kropp tack vare lätt kompression.

Sammanfattning: De her tightsen er väldigt stilrena i sitt design, med bara några få glansiga svarta detaljer (beroende på modell, de finns även i guld och silver). Derfor er de helt rigtige for dig, som helst ikke vil stjæle alt spotlight på gymmet.

- De her smickrende figurer er altså enorme. Jeg vil have dem på mig hver dag, siger en testare.

Den høje midjan som ger behaglig passform och håller in där det behövs. Även komforten får högt betyg. Det her er måske ikke den model, du vil have, når du skal køre stretchövningar og yoga, men ved alle typer af løft giver de et skönt tryck över musklerna. Tyget är tunt, men "tätt" och allt annat än fladdrigt.

En klassiker i allroundforpakning

adidas - D2M HR L 3S.jpgModel: D2M HR L 3S

Märke: Adidas

Passar till: Alt fra svettiga gympass till yoga. Følger også stadig med for at klare et løppas.

Det her var ekstra bra: Bra och mjuka allroundtights som passar många. Det gør dem til et sikkert kort for dig som velar mellem olika par.

Sammanfattning: Designet er klassisk for Adidas: sort med de tre hvide rande. De er enkle at se på og meget smukke at se på, og de er meget bløde at se på. Også korte personer i testpanelet oplever dem som lagom lange. Her vil panelet derimod give en heads-up for størrelsen, da de er noget store i modellen. Du kan med lethed gå ner en størrelse i de her tightsen, framförallt om du gillar när de sitter kroppsnära. For dig, der elsker en høj midja, er de her tights virkelig et topval.

- Trods det, at tøjet er af det tykkere slaget, er det tilstrækkeligt følgeramma for flera typer av träning. Bäst är de för riktigt hårda träningspass, säger en testare.

Fukttransporten får højt betyg, du håller dig torr och sval genom hela träningspasset. Det findes også en ficka på tightsen där du får plats med nyckeln till gymskåpet till exempel, perfekt för dig som inte vill bära runt på småsaker i gymmet eller träningssalen.

Bastights alla borde ha

ASICS - Silver Tight.jpgModel: Silver Tight

Märke: Asics

Passar till: Kondotionsträning som löpning eller spinning, men även andra träningsformer.

Det her var ekstra bra: Dragkedjan nedtill på tightsen som gör att de sitter slimmat längs med vaden och benslutet.

Sammanfattning: Designet på de her tightsen er diskret og klassisk, testpanelet siger at de passer til alle andre tøj i træningsarderoben. Tightsen er tunna och bekväma, och transporterar fukt under träningspasset perfekt. For dem i testpanelet, der er lidt længere, er tightsen cirka 7/8 i længden, og ikke hellånga. Der er en dragsko i midten, som gør, at du enkelt kan tilpasse størrelsen efter dine ønsker. Det gør også, at de sidder på en bedre plads, noget som testpersonerne synes. Det findes også en dold ficka, hvor du kan forvara mindre värdesaker.

- De er lidt tunnare i tyget, vilket är perfekt för konditionsträning, säger en testare.

- Alla behöver ett par bastights som passar till allt, och de här är ett bra sådant alternativ, avslutar en annan.

Ny favorit som får testpanelen på fall

Better BodiesModel: Leggings med høj talje

Märke: Better Bodies

Passer til: Löpning, träning och powerwalks.

Det her var ekstra bh: Den høje midjan og kompressionen.

Sammanfattning: Better Bodies träningskläder riktar sig till allt från hardcore-gymmaren till nybörjaren även om deras främsta målgrupp identifierar sig som den förstnämnda.

- Jeg havde endnu en hel del fordomar mod Better Bodies innan eftersom de känns så hardcore träning, men jag måste säga att jag älskar de här tightsen! De forvandlar all deg på min kropp till muskler, formar, lyfter och har även funktion i världsklass! säger en nöjd testare.

Materialet suger bort fukten fra kroppen og klarer også den syvende træning. Men så er tightsen også lille i størrelsen. Framförallt i midjan, men även över rumpan. Det bliver särskilt tydligt om du väljer dem i någon annan färg än svart.

- Men de giver sig lidt i tvätten, så om du kommer i dem utan att spräcka midjan när du drar den över höften så kan de sitta som en smäck efter en tvätt eller två.

Längden är perfekt och midjan är superhög, vilket samtliga testare älskar. Det giver stadga och support på ett skönt sätt.

- Den første grund til, at jeg bruger min gang på min gang, er, at de har en stor mobilfrihed på låret, hvor jeg kan have min iPhone plus uden problemer. Det er en stor frihed at kunne gå ud på lange promenader uden at have en väska med sig.

Nykomling i et anderledes træmateriale

Röhnisch - Nora Lasting High Waist Tights.jpgModel: Nora Lasting Strømpebukser med høj talje

Märke: Röhnisch

Passer til: Træning, løb og yoga.

Det her var ekstra bra: Den medelhöga midjan som sitter uppe oavsett träningsövning och yogaposition.

Sammanfattning: De her tightsen ser ut lite som ett par ridbyxor eftersom att de har sömmar bak över rumpan (som kan vara svåra att se på sajtens bilder). Tyget er også lidt specielt for at være et par træningstights.

- De er ikke supermjuka eller glansiga som många andra tights, utan mer sträva i känslan. På den positive side er de helt tætte, så det ikke går at se igennem, og de er også lavet af genvundet materiale, siger en testare og en anden fylder i:

- Når man træner så sidder tightsen oppe og åker inte ned. De har en lille dragsko i midjan men den er faktisk helt unødvendig, de sidder alligevel oppe. Inte ens under ett vinyasa-pass med alla möjliga och omöjlia yoga-övningar åkte de ned.

Röhnisch er storleksmässigt lite extra generösa i vissa modeller, men de här är verkligen true to size. Størrelse M svarer til 38/40 snarere end 40/42. Midjan når op til naveln på dig som er medellång.

- Det største plus er, at de går at bruge til i princippet alle træningsformer. Det største minus er, at de trækker sig tilbage og har en tendens til at knække sig mellem linjerne.

I linningen findes også en nøglehætte, hvor nøglerne ligger perfekt og sikkert under træningspasset. (Så sikkert at en af testarna lät en anställd på Sats plocka fram en bultsax för att klippa upp hänglåset på skåpet innan hon kom på att hon hade nyckeln i den lilla fickan, hehe).

SHOPPA HÄR: Alla våra träningstights

LÄS MER: Vores pulsklockor som er bedst i test