Adidas Supernova: prisvärd löparsko med hög kvalitet Image

Adidas Supernova: prisværdig løbesko med høj kvalitet

Her er en løsning til dig, der søger høj kvalitet, uden at det skal koste skjorten! Læs mere om Adidas nyhet Supernova.

Adidas er rigtige eksperter på højteknologiske skor, men smakar det så koster det i regel også - fram tills nu.

- Supernova er en skofamilie, som vi har haft tidligere, og som vi sålt väldigt mycket av. Tanken med nye Supernova er, at det skal være en højteknologisk sko i en lav prisklasse - det har vi aldrig gjort förut, siger Stefan Rehn, produktekspert på Adidas.

SHOPPA PÅ EN GÅNG: Supernova for dam og Supernova for herr.

Her er Adidas Supernova

Hvem er det, Supernova henvender sig til?

- Den passer løberen som vil komme igång med löpning, men som inte vill betala för mycket innan man vet om man kommer fastna för löpning eller inte. I övrigt är det en neutral, grundstabil löparsko.

Hvad betyder det, at den er grundstabil?

- Vi holder mer och mer på att gå ifrån det här med att man tillverkar en neutral löparsko och en pronationssko, samt ställer dem mot varandra. Nu bygger vi alle løparskor som grundstabila, vilket gör att de passar de flesta, förutom dig som direkt överpronerar. Så behøver du kika på en løparsko med pronationsstöd.

Hvilke distancer og typer af pas er den til for?

- Det er en god allroundsko, der passer til samme type kunder, som køber en Ultraboost. Det er altså ingen racersko, uden gør sig bra for mängdträning på allt från fem kilometer och uppåt.

Hvilket underlag er den til for?

- Supernova kan bruges på blandede hårda underlag som grusveje, asfalt og elljusspår. Ofte har man samme type skor til underlaget.

adidas supernova produktbildSe Supernova som en inkörsport till löpning - en första modell att satsa på innan du tar dig an den proffsigare Ultraboost.

Skillnaden mot andra Adidas-löparskor

Påminner den något om någon annan av adidas skor?

- Vi har forsøgt at finde en siluett og et ydre, der påminner en del om Ultraboost. Præcis som i Ultraboost bruger vi materialet Boost i mellansulan, som er en riktig kvalitetsstämpel. Det her er første gang, vi blander Boost med Bounce, som er det andet materiale i sulan på Supernova.

Hvad er så forskellen mellem Supernova og Ultraboost?

- Prisklassen er en forskel, men sulorna er også forskellige. Ultraboost består af 100 procent Boost, og mellem i Supernova kun 30 procent Boost-materiale. Resten er det, vi kalder Bounce, fortæller Stefan Rehn og fortsætter:

- Supernova har også en mere traditionel ovandel, med riktig plös istället för strumpkonstruktion.

adidas supernova herrHerrmodellen af Adidas Supernova vejer 315 gram i størrelse 42 2/3, samt har et drop på 9,5 millimeter, hvilket er densamma som i damskon.

Supernova i detaljer

Hvad er ovandelen på Supernova?

- Ovandelen består af så kaldt engineered mesh, som findes i alle Adidas' tekniske løbesko. Det betyder, at den er fremstillet med forskellige zoner, som ventilerer forskellige meget og giver varieret støtte, hvor det behövs. Zonernas placering baseras på studier med värmekamera, där man undersökt var på foten vi har som flest svettporer.

Berätta mer om boost och bounce - vad är skillnaden egentligen?

- Boostsulan er lavet af en mere eksklusiv TPU-plast, som normalt ikke forekommer i løparskor af den her prisklasse. Bounce er en slags forfinet letvægts-EVA, som ikke er fuldt ud lige så teknisk. Man kan sige, at det ikke sker lige meget i en løparsko med Bounce, som i en med Boost. Ved at blande de to materialer får du rigtig meget sko for pengene i Supernova.

Psst! Vil du vide mere om skillelinjerne mellem EVA og TPU? Klik dig videre her!

Er Supernova her for at stoppe, præcis som Ultraboost er blevet en tidløs klassiker?

- Absolut. Redan i höst kommer det att dyka upp en vinterversion av Supernova, som kommer kallas Winter Ready. Den vil være rustad for at tåla väta och krävande, blöta eller isiga underlag. Hvis du fastnar for Supernova nu, kan jeg stærkt rekommendera at också kika på vinterskon.

SHOPPA NU: Alle løspartikler i sortimentet

LÄS MER: Vi tager et smugkig på Adidas nye Ultraboost 20