Supernova : les chaussures de running de haute qualité et abordables par Adidas Image

Supernova : de højkvalitets og prisvenlige løbesko fra Adidas

Vous recherchez des chaussures de course de haute qualité qui ne coûtent pas un bras? Les nouvelles Supernova d'Adidas sont faites pour vous.

La mærket Adidas er specialiseret i sko med høj teknologi, men kvaliteten har en pris - eller i hvert fald havde den en, indtil nu.

"Les Supernova sont des chaussures que nous avions déjà avant et qui se sont très bien vendues. L'idée avec les nouvelles Supernova, c'était de créer des chaussures de haute technologie a prix abordable - ce que nous n'avons jamais fait auparavant" forklarer Stefan Rehn, l'expert produit chez Adidas.

>> Découvrez les Supernova pour femmes et pour hommes.

De nye Supernova fra Adidas er endelig her!

Hvem er Supernova?

De er perfekte til folk, der gerne vil løbe, men som ikke vil investere i alt for dyre sko, før de ved, om de kan lide at løbe. Dette er løbesko, der er designet til at give dig en optimal stabilitet.

Stabilitetssko, hvad vil det sige?

Tidligere foreslog vi to modsatrettede typer løbesko: neutrale sko og pronationssko. Nous nous éloignons de plus en plus de cette distinction. Nu fremstiller vi kun løbesko, der er designet til at være stabile. Denne type sko passer til de fleste mennesker, med undtagelse af dem, der har en meget prononceret fod. Hvis det er dit tilfælde, skal du vælge en løbesko, der giver dig en tilpasset pronationsstøtte.

Hvilken type møde kan jeg holde, og hvilken distance kan jeg løbe med disse nye Supernova?

Les Supernova sont des chaussures très polyvalentes qui conviendront parfaitement aux fans des Ultra Boost. Det er altså ikke sko, der er designet til konkurrencer, men de er perfekte til distanceløb på op til fem kilometer.

På hvilket terræn kan jeg bruge dem?

Les Supernova kan bruges på hårde overflader, såsom på ruter, på gravsteder og skovstier. Generelt kan man bære de samme sko på alle disse terræner.

adidas supernova produktbild Les Supernova sont la porte d'entrée vers la course à pied - un premier modèle abordable avant de d'investir dans des Ultra Boost si la course à pied vous plaît et que vous souhaitez améliorer vos performances.

La forskel med de andre sko de kursus Adidas

Er de magen til de andre Adidas-sko?

Vi har forsøgt at skabe et design og et look, der ligner Ultra Boost. Som for Ultra Boost bruger vi Boost-teknologien, som er et ægte kvalitetsmærke, i den mellemste sål. Men Supernova-sålen har også Bounce-teknologien. Det er første gang, at vi associerer disse to teknologier i en og samme kugle.

Hvordan adskillerSupernova sig fra Ultra Boost?

Disse to sko er ikke i samme prisklasse, og deres semeller er forskellige. La semelle des Ultra Boost est composée à 100 % de la technologie Boost alors que la semelle des Supernova n'en contient que 30 %. Resten af skoen består af Bounce-teknologi. Supernova har også en mere traditionel snude med en ægte lang snude i stedet for en snude, der ligner en snude fra Ultra Boost.

adidas supernova herr Adidas Supernova til mænd vejer 315 gram (for en snude på 42 2/3) og har et drop på 9,5 mm. Drop er det samme på modellen til kvinder.

Supernova i detaljer

Kan du fortælle os mere om Supernova'ernes overdel?

La tøjet er lavet af mesh, den samme tekstilteknik, som man finder på alle Adidas løbesko. Der er forskellige luftzoner, som giver optimal åndbarhed, og du får den støtte, du har brug for. For at definere placeringen af disse ventilationszoner har vi baseret os på tests med termisk kamera, som har gjort det muligt at lokalisere de fodzoner, der har flest svælgkirtler.

Hvad er egentlig forskellen mellem teknologierne boost og bounce?

La semelle Boost est composée d'un plastique TPU qui n'est normalement pas utilisé dans les chaussures de running de cette gamme de prix. Bounce-sålerne er fremstillet af finere og lettere EVA-plast, som dog ikke er lige så teknisk. Ved at blande de to materialer i Supernova-sålen får du et meget godt forhold mellem kvalitet og pris.

Vil du vide mere om forskellene mellem EVA og TPU? Klik her!

Les Ultra boost sont devenues un classique intemporel d'adidas, est-ce que les supernova vont aussi devenir un produit phare de la marque ?

Absolut. En vinterversion af Supernova, Winter Ready, er allerede planlagt til efteråret. Denne nye version byder på forbedringer, der gør det muligt for Supernova at modstå uvejr bedre, og som gør det muligt for dig at løbe sikkert på et fugtigt eller gråt underlag. Hvis du allerede kan lide Supernova, anbefaler jeg dig stærkt at kaste et blik på vinterversionen denne efterår!

DÉCOUVREZ : Notre séléction de chaussures de running

ARTIKEL QUI POURRAIT VOUS INTÉRESSER : On a testé : les Supernova de Adidas (pour hommes et femmes )