Alla älskar Active Comfort-underställen från Craft Image

Alle elsker Active Comfort-underställen från Craft

Hvis du har brug for noget, der er rart, pænt og passer til de allerfleste aktiviteter, så er Active Comfort fra Craft det oplagte valg for dig!

Active Comfort er en kollektion med syntetundertøj fra Craft, som er indrettet til lettere træning og aktiviteter. De passer perfekt nu, når höstkylan gjort entré och vintern lurar bakom hörnet.

- Underställen passar för höstens och vinterns alla aktiviteter. Du kan have dem på langpromenader, når du springer, åker längdskidor eller hänger i fjällstugan, siger Sandra Carlander på Craft.

Craft Active ComfortI den prisvärda underställskollektionen Active Comfort från Craft finns en underställsklänning - du hittar den HÄR.

Plaggene i kollektionen har en god temperaturregulering, fordi de er fremstillet af polyester og polyamid, som er materialer, der effektivt transporterer sved væk og giver god ventilation ved aktivitet.

- Alle underställ i kollektionen är mjuka och sköna i materialet och har en ledig passform. De holder dig tør og varm, når du træner, og det er derfor, så mange elsker dem.

Et tip til dig, som allerede har investeret i en forståelse fra Active Comfort, er at være forsigtig med det, så din forståelse holder så længe som muligt.

- Følg vores vaskeråd, når du vasker dit undertøj, og undgå at tvætte det med en plade, der har kardborre. Underställen kan då fastna i kardborren och bli förstörda.

Craft Active ComfortUnderställ är ett måste om du klär dig enligt lager på lager-principen i vinter. Som lager et har du underställ som transporterar bort fukt från kroppen, lager två är något värmande om det är kallt ute, och överst bär du med fördel något vindavvisande. HÄR hittar du Craft Active Comfort.

LÄS MER: Derfor skal du træne i seamless

LÄSMER: Derfor skal du træne i funktionsunderkläder