Alla sätt du kan bära en buff på Image

Alle måder du kan bære en buff på

En buff, med andra ord en tubhalsduk, är som flera plagg i ett. Her får du koll på alle måder, du kan bære den på!

En buff er en lang tubhalsduk i tyg, hvor bare fantasin sætter grænser for, hvordan du kan bruge den.

- Buff er en multifunktionel plagg, som har masser af anvendelsesområde. Du kan bære den som en sjal rundt halsen eller på hovedet som en mössa. Hvis det bliver for varmt, kan du slippe den runde hånd, så du slipper den på plads i en stikkontakt, siger Eric Halling på buff-återförsäljaren C2 Safety.

Hvornår skal jeg bruge min Buff?

- En buff kan bruges når som helst! Se altid til at have med dig en buff når du går ud med hunden, på løpturen, under hjelmen når du åker skidor eller cyklar. Ta alltid med en buff på resan, ypperligt för att stänga ute ljuset när det vankas för en tupplur.

Hvad siger jeg til plagget på den bedste måde?

- Merinoull ska handtvättas eller maskintvättas i ett program som lämpar sig för ylle. Original och Polar Fleece går bra att tvätta i maskin i 40 grader men använd helst inte sköljmedel då det täpper igen porerna i materialet. Stryk ikke din buff uden at hænge den på en ræk eller lad plagget torka liggandes på et planteunderlag.

Variera mera! På alle måder kan du bære din buff på

Hos oss hittar du olika modeller av buffar till både vuxna och barn, i enfärgat och mönster. Spana in vårt blada utbud av halsdukar HÄR.

LÄS MER: Ekspertens tips til et bedre skidsemester