Allt du behöver för en dag på stranden Image

Alt du behøver for en dag på stranden

Stekheta juli är här - och kanske väntar en och annan dag med skönt strandhäng? Her er alt, hvad du behøver.

Her har vi samlet alt, hvad du har brug for til det perfekte strandhængeri. Badetøj, klipklappere, bollar, UV-klæder og andet, der får hele familien til at nyde max under en dag på stranden.

Hvis du er ude efter at få at vide, hvad der er absolut trendigt i år på stranden, kan du kolla i den her guiden. Her får du også lidt tips og tricks til, hvordan du kan lege med forskellige modeller på badetøj for at få en vis visuel effekt afhængig af kropsform. Det vigtigste er dog, at du trivs og hvilken stil du vælger på stranden beror förstås på egen preferens og smak. Her kan du læse stylistens tips om rigtige badetøj efter bare din stil.

På Sportamore har vi mange fine bikinier til bra pris fra mærket Wyte, se herlig bikiniinspiration her! De her bikinier gør ikke badklædeshoppingen til noget ængsteligt, uden at det bliver noget kul! Mixa och matcha så du får något som passar oavsett humör.

Sist men inte minst: Tvätta dina badkläder på ett skonsamt sätt så håller de längre. HÄR är baddräktkungen Panos Emporios allra bästa skötseltips.

bad
Aktivera dig gärna på stranden, det gör dagen roligare och brännan jämnare!

LÄS MER:
Så blev bikinin ett älskat badplagg