Allt du vill veta om nya Nike Metcon 6 Image

Alt du vil vide om nye Nike Metcon 6

Træningskon Nike Metcon har taget gymvärlden med storm tack vare att den är tillräckligt flexibel för högintensiva pass men också stabil nog för tunga lyft. Säg hej til Nike Metcon 6!

Det findes de, som stadig går til gymmet og træner i deres gamle løparskor, og så findes det de, som forstår at ett par ordentliga träningsskor gör att du får ut mer av träningen tack vare bättre teknik i övningarna. En træningssko, som ikke gør nogen besviken på gymmet eller i boxen er Nike-favoritten Metcon, som hvert år bliver bedre og bedre efter at Nike opdaterer den efter kunders og atleters ønsker og feedback. Det er på tide at sige hej til den nyeste version. Den største nyhed? Fötterna håller sig svalare i nya Metcon 6!

- Det er en del af de nye sager med Metcon 6, sammenlignet med tidligere modeller. Den største ændring fra Metcon 5 er ventilationen. Nya Metcon 6 har en ny mesh i ovandelen som tillader 18 procent mere luftflöde och 10 procent mere värmeväxling jämfört med Metcon 5, säger Beatrice Zonin, produktexpert på Nike, och fortsätter:

- Når du træner højintensivt, som ved X-fit, sveder du utroligt meget og en stor del af kroppsvärmen transporteras ut via fötterna. Derfor har vi lyssnat på atleterna och insett att vi behövde skapa en mer ventilerande sko.

Nike Metcon 5 vs. Nike Metcon 6

Du som vælger Metcon 5 kan være rolig, det er mange fordele med fjolårets sko som findes kvar. Forstärkningarna på sidorna som ser till att du kan klättra i rep utan att förstöra dina träningskor finns även på den nya Metcon-skon. Likaså inlägget som snabbt kan förvandla skon från en träningssko till en lyftarsko.

- Vi har valgt at beholde mange af de ting, som atleterne elsker med Nike Metcon og opdaterer primært ovandelen, fordi vi ved, at de, der træner hårdest, behøver en sko som andas.

Men du behöver inte oroa dig över att den ventilerande ovandelen på något sätt ska minska slittåligheten hos skon. Ovandelen har ett yttre skal i form av något som påminner om ett nät i plast som skyddar det ömtåliga tyget från yttre påfrestningar. På så måde kan du træne, uanset om du klatrer i rep eller kører bjergbestigere.

- Metcon kendetegnes af stabilitet og brugervenlighed, fordi det er den stabilste træningskon i Nikes sortiment. Den nye, mere ventilerende ovandelen hjælper atleterne til at kunne presse endnu mere på træningen uden at varma fötter hindrer dem.

Nike Metcon 6Nike har flere Metcon-modeller i sit sortiment - alt fra den nye, stabile Metcon 6 til allround-skon Metcon Free til pas med meget hop. HÄR hittar du alla Metcon-skor!

At Metcon 6 er skabt til de klassiske træningsøvelser inden for X-fit er ingen nyhed. Anledningen til, at skon har en fleksibel rammefod, er, at du skal kunne lave box jumps uden problemer. Samtidig er skon stabil omkring mellemfot og häl for at du skal stå stadigt under tunge løft som frivändningar og marklyft.

En finess på skon som däremot ofta glöms bort är den lilla utbyggnaden bak vid hälen. Hvis du ser nøje på skon, ser du, at den har en så kaldet heal clip, som ser til, at du ikke trækker hela skorna längst med väggen när du kör handstand push-ups. På den måde mindsker du friktionen, som ellers kan gøre øvelsen tyngre.

SHOPPA HÄR: Flere træningskor fra Nike

LÄS MER: Ge allt på cirkelpasset med nya träningsskon Nike Superrep Go