Allt du vill veta om nya pulsklockan Polar Unite! Image

Alt du vil vide om nye pulsklockan Polar Unite!

Vil du have hjælp med træning, søvn og at finde en balance i livet? Så kan nye aktivitetsklocker Unite fra Polar være svaret!

En og samme klokke, der måler, hvor dybt du sover om nætterne, og hvordan din restitution ser ud i forbindelse med søvn samt leverer daglige træningsprogrammer. Ja, det kan være utroligt, men med den nye klokke Unite fra Polar er det præcis det, du får!

Her kan du finde en klokke i alle dens farver: rosa, hvid, sort og blå.

Skriv om den nye klokke!

- Polar Unite henvender sig til fitnessentusiaster, der vil have maksimal hjælp til at finde motivation og en balance mellem træning og hverdag, siger Olof Lindberg, produktekspert på Polar og fortsætter:

- Den påminner mycket om en av våra absolut bästa klockor i kategorin, Ignite. Designet og størrelsen på urene er meget lig hinanden, selv om Ignite har et noget eksklusivt udseende. Unite er derimod meget prisværdig. Den har ingen indbygget gps, men du kan koble den til din telefon for at få fart og afstand.

KÖP NU: Pulsklockor fra Polar

Polar UniteEn aktivitetsklocka du kommer bliver besatt av - Unite från Polar ger dig en perfekt bild över hur du sover, återhämtar dig samt förbättrar din träning.

De vigtigste funktioner hos Unite:

  • Mäter sömnen under natten i form av hur djup eller lätt sömn du haft, samt REM. Du får et overskueligt billede af din søvn.
  • Visar hur bra du återhämtat dig under natten, baserat på din sömnkurva, puls, hjärtfrekvens och andningsrytm.
  • Daglig træningsguide som hjælper dig med at blive smidigere, stærkere og få bedre kondition baseret på dine individuelle forudsætninger. Funktionerne giver forslag hver dag på hvilken træning du kan udføre i form af hvor meget, længe og i hvilken intensitet du bør ligge på.
  • En funktion, der hjælper dig med at falde ned og slappe af, som en del af dagens meditation. Det er eksempelvis øvelser til dybandning.
Hvilke aktiviteter kan jeg udføre med klokken?

- Der findes over 130 sportsprofiler at vælge imellem. Eftersom Unite er vandtæt, er både vandgympa og simning muligt. Annars er den perfekt til gruppetræning, gym og yoga. Du kan også køre forskellige typer af træning, hvor du er i behov af gps, som löpning og cykling, eftersom du let kopplar ihop klockan med din telefon.

Hvor korrekt er stegräknaren?

- Distanser regnes ud via stegen og steglängden baseras på den personlige information du for i klockan, till exempel hur lång du är. Distansen er generelt meget stor i vores klokker, men kan naturligvis variere fra person til person, siger Olof Lindberg og fortsætter:

- Når det kommer til Polar regner vi med al aktivitet til antal trin, på grund af at et trin i mange tilfælde kan være misvisende som aktivitetsmåling. Derfor kan en bruger få flere trin registreret end andre. Vores måde at gøre tingene på bliver mere holistisk og retfærdig over tid.

Et eksempel: Person A går 30 minutter og får 5000 skridt. Person B springer 30 minutter og får kun 4000 skridt. Det beror på, at et løbesteg er længere. Men person B har brugt mere energi og formentlig fået større gavn af sin træning. Med Unites mätning kommer person B att få fler steg än person A eftersom klockan även tar hänsyn till intensiteten (pulsen) och inte bara rörelsen från acceleratorn i klockan.

Polar UniteVælg blandt over hundrede forskellige træningsprofiler - alt fra styrketræning og HIIT-pas til spinning og simning.

DET TILKOMMER TO ARMBÅND TIL KLOKKEN, HVORFOR?

- Du får med både et armbånd i størrelse S/M og et i M/L, fordi det er vigtigt, at du har ret størrelse på det. Skulle remmen blive for lang, rammer den framför handledspulsen och hindrar pulsmätning.

Snabbfakta om Polar Unite!

  • Vægt: 32 gram
  • Mått: 43,4 x 43,4 x 10,4 millimeter
  • Vattentålighet: Op til 30 meter, hvilket betyder, at den er helt vandtæt og fungerer perfekt til simning.
  • Batteritid: Cirka 100 timer i træningsläge med uppkopplad gps och handledspuls. Eller fire dage i normal position med handledspuls og aktivitetsmåling.
  • Gps: Nej, men kan kopplas til telefonen for at få fram det.
  • Armbåndets størrelse: S/M er 130-185 millimeter og M/L er 155-210 millimeter.
  • Materiale: Båd i glasfiberforstærket polymer. Armbånd i silikon.

SHOPPA HÄR: Nytt från Polar

LÄS MER: Behåll träningsmotivationen under semestern