Äntligen! Här är nya Reebok CrossFit Nano 8.0 Image

Äntligen! Her er nye Reebok CrossFit Nano 8.0

Kan vi kan sætte gang i det her år på en bedre måde end med efterlængtade Reebok CrossFit Nano 8.0? Her er alt, hvad du behøver at vide om din nye favoritsko.

Netop som Iphone-älskare väntar med spänning på den nya Apple-luren suktar alla CrossFit-atleter efter Reeboks nya Nano-skor. Og ventan är äntligen över! Her er alt, hvad du behøver at vide om nye Reebok CrossFit Nano 8.0.

Hvordan adskiller Nano 8.0 sig fra tidligere modeller?

- Nya Nano 8.0 har självklart de vanliga egenskaperna som alla Nano-skor har, som bred tåbox, lågt drop och slitstark sula. Men med Nano 8.0 har vi forbedret egenskaberne yderligere for at få en endnu bedre og skønnere sko, siger Maria Bergehamn på Reebok.

Hvad er forbedringerne?

- En ny "bootie"-konstruktion som giver stabilitet og komfort, mere dæmpning i rammen af skon for at gøre löpdelen i CrossFit mere behaglig og en forbedring i mellansulan. Materialet på skons ovandel har også forbedret sig for at gøre det mere behageligt og for at få en bedre andningsförmåga og højere slitstyrka. Og endelig har yttersulan og Rope-Pro delen på skon fått ett nytt mönster som förbättrar greppet.

Hvor eftertragtet er den nye Nano-skon?

- Det er altid en hajp omkring lanseringen af Nano-skor, vilket är riktigt härligt. Ofte ser det ud til, at skon er hæmmet i det sidste, så både atleter og alle på Reebok må holde det hæmmet. Men den her gang lod vi atleterna visa upp skorna i sina sociala medier innan lanseringen, så redan innan släppet kunde vi känna av trycket!

CrossFit Nano 8.0Hos os finder du nye Nano 8.0 i sort for herr og i hvidt for dam. Rekommenderat pris är 1 295 kronor.

Passar skon bara för CrossFit-atleter?

- Reebok Nano 8.0 er skon med stort S inden for CrossFit, så om du træner det er den her model et självklart val. Derimod passer Nano 8.0 naturligvis til alle, der træner, uanset om det er HIIT, gym eller andre multirörelsedrivna træningsformer. Den nye skon er en del af en arv, der står for någonting genuint, og det er vi stolte over.

Hvad ligger bag den nye model?

- Først og fremmest Reeboks produktteam i Boston i USA. De tager i sin tur hjælp af CrossFit-atleter for at fånga upp detaljer om förbättringar. Jeg kan afslöja att produktutvecklingen kring Nano 9.0 innefattar fokusgrupper för att höja nivån ännu mer, men det får ni höra om senare.

LÄS MER: 40 minutters CrossFit-pas til at køre i helgen

LÄS MER: Derfor er yoga bra for dig som tränar CrossFit