Äntligen hos Sportamore! Tights och träningskläder från Icaniwill Image

Äntligen hos Sportamore! Strømpebukser og træningstøj fra Icaniwill

Hvis du hænger med i de nyeste gymtrenderna på Instagram har du sikkert lagt mærke til Icaniwill - varumärket som tillverkar modemässiga seamlesstights och träningskläder, som dessutom är supersköna!

At stil er lige så vigtigt på gymmet som på stan er det vel ingen, der har savnet? Nu for tiden er vores træningsklæder så meget mere end noget, du bare slænger på dig, når du skal svettas. Med stilen som værktøj kan du peppe dig selv op til at blive hurtigere på milen, stærkere i bänkpressen og gøre djupare knäböj. Nu har vi (endnu!) fået återförsäljare av Icaniwill!

Skapelseberättelsen bakom det supertrendiga varumärket startade med en post-it på en badrumsspegel i Uppsala, berättar grundaren Gustaf Ollas, som då bollade studier och extraknäck om vartannat.

- Jeg havde bestämt mig for at skippe studielånet, vilket skulle innebära att jag behövde jobba vid sidan av. Som en daglig påminnelse for at sporra mig själv skrev jag "I can i will" på en post-it som jag satte på spegeln. Det blev det första och sista jag såg varje dag. Når jeg senere startede eget så kändes det självklart att det var så märket skulle heta.

Inspirationen bag Icaniwill

Icaniwill retter sig mod piger og dræber i alderen mellem arton og trettio - en medveten målgrupp som märket själva fångar upp bland annat genom att vara aktiva på Instagram.

- Vores kunder er ofte ret insatta i träning, har koll på kost och är aktiva på sociala medier där stil, trender och träning blir en del av vardagen.

Inspirationen kommer blandt andet fra de superpopulære sømløse tekstiler, som Icaniwill fremstiller, men også fra allerede eksisterende mode.

- Jeg kan finde inspiration i alt fra biler, bygninger, hverdagsklæder til eksisterende træningsklæder, som jeg synes kan gøreras endnu bedre! Ja, det er lidt kul, fordi det er meget varierende.

ICANIWILL miljöbildDet supersnygga seamlessetet Define fra Icaniwill! Hvordan kan man INTE elske det?

Generelt er plaggen fra Icaniwill tilpasset til alle slags træning, men de fremstiller også mere specifikke plagg.

- Vi forsøger at lave tøj, der passer uanset træningsform, for ikke at ekskludere nogen kunder. Trods det har vi naturligvis visse plagg, som tilpasser sig mere til for eksempel højintensiva pass, yoga eller almindelig styrketræning, fortæller Gustaf Ollas og tiläger:

- Tidigt begyndte vi at samarbejde med X-fitboxen som låg vägg i vägg med vårt förra kontor. Atleterna där fick testa plaggen, eftersom vi anser att om de funkar för X-fit så är det en bra kvalitetsstämpel även för annan styrketräning.

Nedtonede og kaxiga træningskläder

I sociale medier er det svært at misforstå den succes, som Icaniwill hurtigt har fået, men succeshistorien bag varemærket vil få grundlæggerne til at skrive en række forskellige faktorer.

- Vi har allerede forsøgt at bygge et inkluderende mærke, som står for kvalitative produkter til en god pris. Siden har vi haft et højt tempo af nyhedssläpp for at holde stilen moderne, med vores egen touch. Samtidig synes vi meget om at tage hånd om vores kunder. Det tror jeg er vigtigt.

Förutom att träningskläderna är väldigt bekväma och mångsidiga utmärks de av lika delar nedtonat och kaxigt.

- Stilen på vores træningskläder började som väldigt kaxig, med starka mönster, men har under åren tonats ned eftersom marknaden förändrats. I dag arbejder vi relativt stilrent, men jeg skulle sige, at visse produkter stadig er lidt mere vågade end andre. I övrigt utmärks våra plagg av våra stora, synliga logor.

Fremtiden har mange spændende nyheder fra Icaniwill at udgive, men præcis hvad vil grundaren ikke afslöja.

- Vi har såklart sigtet inställt på ett gäng coola släpp, men jag vill gärna hålla det lite hemligt fram till det är dags. Det, jeg kan afsløre, er, at det kommer til at blive en helt ny serie med træningskläder for nyblivna och blivande mammor!

Er du ikke ventet så længe? HER er alle vores træningsredskaber til gravide.

Læs mere: PT:ns tips! Sådan træner du hårdt på en crosstrainer

SHOPPA HÄR: Alle vores plagg fra ICANIWILL

SHOPPA HÄR: Hela vårt STORA utbud av träningskläder!