Äntligen löning! Här är 12 pastelliga fynd Image

Det er en fornøjelse! Her er 12 pastelliga fynd

Fredag, snart lidt efterlængtad påskledighet och äntligen cash på kontot. Om ikke det gør dig sprudlande glad kommer de her godbitarna definitivt att göra dig det!

pumaDu som letar efter den ultimata bomberjackan kan sluta leta. En Pointe Satin T7 Jacket fra Puma er sæsonens sødeste valg. Den anbefalede pris er 699 kroner.

SHOPPA HÄR: Vores store udvalg af løbesko til damer

nikeFlex Trainer 7 fra Nike opfylder alle krav, du kan have til et par træningssko: skøn dæmpning, bra stabilitet og en ovandel i meshtyg for grym ventilation. Den anbefalede pris er 699 kroner.

adidasFinaste træningslinnet hedder Melbourne Tank og kommer fra Adidas. Med sin inbyggda gula sport-bh får du en mindre sak att packa ned i träningsväskan. Win-win! Den anbefalede pris er 499 kroner.

nikeNu får den klassiske grå mjukisbrallan vika for pastellkarameller som Polly Knit Pant fra Nike. Den anbefalede pris er 499 kroner.

peak performanceTrenden med at blande sport og mode er ikke på vej væk, og med Tech Zip Hood fra Peak Performance er du ikke bare bekvem, men også moderiktig. Den anbefalede pris er 1395 kroner.

peakHoodien matcher du så klart med Tech Pant fra Peak Performance. Den anbefalede pris er 1.095 kroner.

alpha industriesHimmelsblåa bomberjackan MA-1 TT kommer fra Alpha Industries og er perfekt til vores promenader og udehæng. Den anbefalede pris er 1.595 kroner.

asics

Skal du investere i et par nye pastelliga løbesko i vores er Gel Kenun-MX fra Asics et helt ret val. Den anbefalede pris er 1.595 kroner.

kari traaSport-bh:n Idunn fra Kari Traa giver dig en fantastisk støtte med sine formgjorte kuporer og reducerer belastningen på akslerne gennem vadderade akselband. Den anbefalede pris er 499 kroner.

craftMönsterexplosionen Vibe Tights fra Craft har en høj midja med et bredt resår, som gør dem perfekte til intensiv træning. Den anbefalede pris er 449 kroner.

nikeDe lila läckerbitarna Zoom Vapor 9.5 Tour från Nike ger en skön och ventilerande känsla på tennisbanan. Den anbefalede pris er 1.295 kroner.

lacosteEyyla fra Lacoste er den ultimative blanding af trend og sport. Stötdämpningen och vadderingeringen i hälkappan gör att det känns lite som att gå på moln. Rekommenderat pris är 1 295 kronor.

LÄS MER: Äntligen! Kari Traas første athleisure-kollektion er her

LÄSMER: Vårens store test af vita damsneakers 2018