Äntligen! Nya färger på Reebok CrossFit Nano 9.0 Image

Äntligen! Nye farver på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skon med stort S og nu har den landat hos oss i nya, fräscha färger! Spana in uppdateringen och lär dig mer om superskon.

CrossFit er en træningsform med stort fokus på variation og funktionalitet. Derfor er det ikke så konstigt, at sportens mange nycker stiller krav på din utrustning. CrossFit-skor skal tåla at sprinta i, hoppa och lyfta tungt med - egenskaper som normalt kräver helt olika typer av träningskor. I den sammenhæng er Reebok CrossFit Nano 9.0 næsten som en skänk från ovan.

SHOPPA NU: Alle vores træningssko

Maxat grepp

I alt fra burpees til wallclimbs er det vigtigt at få bra fäste mot golvet (och i wallclimbs fall väggen). Tappar du fotfästet ökar inte bara risken för att du gör dig illa, det tar också utden av träningsupplevelsen! Derfor er Nano forsynet med en kraftig yttersula, som giver fäste mod såvel gulv som væg. Den her nionde oplagan af Nano har dessutom en extra förstärkning på insidan av foten. Det gør, at du kan klättra i rep uden risiko for hverken slitage af skon eller at du skal tappa greppet om repet.

Optimal stabilitet

Når du lyfter tungt, vil du have en så stabil træningssko som muligt. Det bedste, du kan vælge, er en blød og lille træsko, og det sikreste valg er en ren og blød løftesko. Hvis næste øvelse i wod:en (wod betyder workout of the day på CrossFit-språk) er boxjumps eller 400 meter sprint, er lyftarskon derimod ikke jättebekväm. Valet bør derfor falde på en CrossFit-sko, til eksempel Nano. Nano 9.0 er ekstra opbygget i hulfoten for at du skal kunne løfte tungt uden at foden begynder at wobbla. Det gør den perfekt til wod:ar som innehåller lyft!

Reebok Nano 9.0 nya färger miljöbildHÄR har den senaste upplagan av Nano trillat in i sprillans nya färger för året! Så her ser den nye damskon med silvrig yttersula og tjusig vitsilvrig ovandel.

Responsiv bekæmpelse

Den største udfordring med CrossFit (ja, ud over selve øvelserne) er at tilvirke skor, som er så stabil, at de klarer tunge løft, samtidig med at de har så blød dæmpning, at du kan hoppe og sprinte uden at få ont. I mellansulan på Nano återfinns det som Reebok själva kallar för NanoShell. Med en blød dæmpning kan du køre alt fra laterala boxjumps til springa korta sträckor utan att känna av stötarna från fotnedsättningen.

Grym fleksibilitet

Det er ikke bare vigtigt, at sulan er stabil, når du kører CrossFit. Mindst lige så vigtigt er det, at ovandelen holder din fod på plads. Nano er fremstillet med et hælgreb af TPU, som giver støtte til fodens bagdel (og som hjælper til i håndstandspushups). Resten af ovandelen er derimod fremstillet af et strækbart materiale kaldet Flexweave. Det samt den lavt skårne ankel giver dig fuld bevægelsesfrihed af fotleden - perfekt til overhead squats og snatchar, bland andet.

Marknadens mest mångsidiga träningssko

At man har formået at kombinere stabilitet med dæmpning og fleksibilitet er det, der gør Nano smått unik og perfekt til CrossFit. For mångsidig träning är det Reebok Nano som gäller - kanske är det därför CrossFit-världen ständigt suktar efter nya uppdateringar! HÄR hittar du de nya färgerna av Nano 9.0, både för honom och henne!

Reebok Nano 9.0 nya färger miljöbild 2CrossFit-skon Nano fra Reebok åldras som fint vin. Her er herrskon i sin 9:e upplaga!

LÄS MER: Se Nano i aktion og utmana dig selv med benløse ropeclimbs!

SHOPPA HÄR:Hele Reeboks-udbuddet hos Sportamore