Äntligen! Wytes höstkollektion 2017 är här Image

Äntligen! Wytes höstkollektion 2017 er her

Uppdaterade favoriter blandas med nya tillskott i Wyte Performance, höstens måste-kollektion för dig som vill ha sportiga snitt med en skön känsla.

Wyte er et mærke til dig, der gerne vil have tøj med et sporty touch. Det er en plagg med komfort i fokus, som er lige selvklar til og fra fitnesscenteret som til hverdag, og høj kollektion er intet undtagelse.

- Techmaterialet, som blev en succes i foråret, har vi fortsat at arbejde med i den her kollektion. Det findes i mjukisbyxor og tjocktröja for både dam og herr. Modellerne er ens, men med nye detaljer. På damsidan har vi uppdaterat snitten och tagit bort resårbanden i midjan, säger Matilda Johnson, produktutvecklare på Wyte.

victoria WCT PantRosa WCT-byxorna Victoria hittar du här och den tillhörande jackan kan du kika närmare på här . Foto: Pavel Maira/Steak Sandwich.

På herrsidan kan fans af den populære Claes tech-byxan se fram emot en modifierad variant med mesh i knävecken och mer tekniska detaljer. Nytt för i år är ett WCT-set för både dam och herr i rosa respektive blått.

Hvad mere er nyt i den her kollektion?

- Det er en lidt kvindelig höstkollektion än innan som vi tror att kunderna kommer uppskatta. Vi har klassiske tjocktrøjer med et feminint touch, som Nellie-sweateren med to slidser rammer.

Hvor kommer inspirationen til höstkollektionen fra?

- Färginspirationen kommer fra et vægmål på Graham street i trendiga Soho i Hong Kong, som vi besökte i våras. På den gade findes et stort kunstværk, som tiltrækker väldigt mycket folk. Vægmålingen blev inspirationen til årets høstfarver, og det er en blanding af mat rosa, vinrødt samt gråa og blåa toner.

VäggmålningVäggmålningen i Hong Kong som inspirerade designteamet till årets höstkollektion.

Hvad er kollektionens godbitar?

- Melina tech-set for tjejer, og for killar skulle jeg sige Claes tech i camo-print med en crew neck. Det er den klassiske mjukisdress med det lilla ekstra. Du kan gå til Ica i den, have den til og fra gymmet eller hjemme i soffan.

Hele kollektionen fra Wyte AW 2017 finder du her.

LÄS MER: Fem nye supersvettige squats

LÄS MER: Det skal du tænke på, før du køber en regnjakke