Barnsandalerna som är bäst i test Image

Barnsandaler, der er bedst i test

Snart er sommeren her på riktigt! De her sandaler til børn er bedst i test sommeren 2017.

Alle børn har brug for et par gode sandaler til sommerens lege, rejser og eventyr. Men hvilken model er egentlig bedst? Vi lod en gruppe børn i flere forskellige aldre prøve børnesandaler - her er resultatet!

Test af: Keen Uneek 02 Junior

keen
Märke:
Keen
Model: Uneek 02 Junior
Rekommenderat pris: 699 kronor
Sammanfattning: Cool design men lidt opraktisk
Testpanelet siger:

Den her sandal har et design, som klistrer sig fast og er lidt cool. Desværre er det lidt "mode før funktion".

- Keen-sandalen har et fladt ovandel, men det er ikke specielt praktisk, siger en mor til en af børnene i testpanelet.

Det, der er positivt ved den her sandal, er, at den er sval og åben, men at den er trukket ind i hælen og derfor føles lidt som en sko. Har barnet strumpor på sig, vilket man kan ha i den här sandalen, blir sko-känslan ännu tydligare.

- Min søn kender sig fin i den her sandal, og den er jo betydligt mer dressad än många andra sandaler. Den føles mere som en sneaker, fortæller en anden mor.

Derimod er det negativt, at den i begyndelsen opleves som lidt tidskrævende at få på foden.

- Jeg synes ikke, at det går så hurtigt at tage på sig skorna, men de er lette at tage af, fortæller et af børnene i testpanelet.

Trods at du behøver lægge lidt tid på at få ned foten i skon, eftersom sandalen har en strumpresår upptill, så blir det lättare med tiden att ta på sig sandalerna när man fått in knixen. Et plus er, at sandalen sidder meget godt, når foden er kommet ned i skoen.

Test af: Superfit Mel Sandalsko

superfit
Märke:
Superfit
Model: Mel Sandalsko
Rekommenderat pris: 499 kronor
Sammanfattning: Perfekt sandal til aktive børn
Testpanelet siger:

Den her sandal er hyllad av samtliga barn och deras föräldrar. Superfit-sandalen har en stabil sula med stuns i, som en bedre "springsko", samtidig med at de er meget fine og kan bruges også som finskor.

- Det her er mine nye finskor, som jeg kan springe jättesnabbt i, siger en fireåring, som har testet Superfit-sandaler.

Tyget ved hælen er stabilt og lagom töjbart, og det går at åbne og jusera endast med hjälp av övre bandet som har kardborre.

- Vores treåring kan tage af og på selv uden problem. Hon tycker dock att de är så sköna så det är svårt att få henne att ta av dem, säger en mamma till ett av barnen i testet.

Den her har lagom stora hål för att få en bra ventilation även varma sommardagar. Tån er helt stängd vilket är perfekt när barnen spelar fotboll och klättrar.

- Det føles som en sandal med meget høj kvalitet, vi kan faktisk ikke finde noget, vi skulle ønske at ændre på, og kan varmt anbefale den!

Test af: Kavat Rullsand EP

kavat
Märke:
Kavat
Model: Rullsand EP
Rekommenderat pris: 649 kronor
Sammanfattning: Bekväma och omtyckta
Testpanelet siger:

At de her sandaler fra Kavat er omtykkede er ikke så konstigt. De er nemlig meget bekväma och bra!

- De fungerer at gå længere sträckor i, inte bara fram och tillbaka till stranden. Sandalernas kardborre fäster väldigt bra och är både lätt att sätta på och ta av samt enkel att reglera, säger en förälder till ett av barnen i sandaltestet.

Sulan opleves ordentlig og stabil, så den er flot. De er luftige, pæne med et tidløst design og fremstillet af miljøvenligt materiale, hvilket er et stort plus.

- Vores dotter har mest brugt dem med strumpor i og hon har verkligen gillat att springa runt och leka i sandalerna. Når hun fik sandaler, gik hun rundt med dem på sig hjemme og ville absolut ikke tage af sig dem. Hon tycker de är coola, berättar en mamma till en tvååring som fått prova sandalerna.

Kort og gott, en mycket bra sandal som rekommenderas!

Test af: Tenson Teyah Closed Toe

tenson
Märke:
Tenson
Model: Teyah Closed Toe
Rekommenderat pris: 499 kronor
Sammanfattning: Snabba springskor som andas
Testpanelet siger:

En stabil, sporty sandal, som indledningsvis var lidt hård, hvilket kraftigt strækker de to-tre første dage til at undgå skavsår bak på hälen på to af børnene.

- De her sandaler var relativt enkle at tage af og på, så at en fireåring klarer det næsten på helt egen hånd. Sitter sedan på plats utan att justeringar behöver göras under användningen, säger en pappa till ett av barnen i testet.

Det bedste ved sandalen er, at den er meget allround. Den passer perfekt både på stranden og promenaden, og bliver ikke heller for varm tack vare andningshål runt hela foten. Samtidig har sandalen gummisula som også går over fotens framdel, vilket gör att den passar även för fotbollsspelande och liknande, extra plus för det!

- Udseendet er ret typisk for denne type sandal, hverken bedre eller dårligere. Min søn føler sig meget blød i dem og kalder dem for "hurtige springskor", hvilket også er et bevis på både stabilitet og at de føles lette på foden, fortæller mamman til et barn i testpanelet.

Test af: Crocs Crocband Clog Børn

crocs
Märke:
Crocs
Model: Crocband Clog Kids
Rekommenderat pris: 349 kronor
Sammanfattning: En klassiker som holder
Testpanelet siger:

Chansen er stor for, at du eller dit barn allerede har testet "Foppatofflor", og så ved du, hvad det handler om. De er smidiga att ta av och på och känns lätta på foten.

- Mitt barn vill inte ta av sig sina Crocs efter att han har satt på sig dem, berättar mamman till ett av barnen i testpanelen.

Udseendet på skorna er jo næsten en klassiker ved det her lag, men trods at den er omdiskuteret, føles den som barnsko ganska clean och basic.

- Når det gælder størrelsen, så er den ret rummelig. Min søn har 27 i sneakers, men samme størrelse i Crocs blev lidt for stor. Det gør i og for sig ikke så meget, de kan bruges også om de er lite för stora, men då måste barnet springa lite försiktigare. Spännet på baksiden av foten hjälper till så sandalen inte flyger av i farten, säger pappan till ett av barnen i testpanelen.

Crocs er ikke de sejeste sko i stan, men det er komforten, som er vigtigst på børnesandaler! Den her model har tyk og lagom blød sula.

- Jeg synes, alle børn burde have et par Crocs, de er så smidiga, luftiga och sköna att gå barfota i.
Perfekta på stranden och har ett bra pris, sammanfattar en mamma.

Test af: Kavat Ängskär XC

kavat
Märke:
Kavat
Model: Ängskär XC
Rekommenderat pris: 499 kronor
Sammanfattning: Tidlös och mjuk kvalitetssandal
Testpanelet siger:

En gullig liten sandal som er täckt framtill så tårna är skyddade. Trods det er sandalen velventileret.

- Perfekt sommersko til hverdagsbrug, men også fin til lidt mere velklædte lejligheder, siger mamman til et af de mindste børn i vores testpanel.

Sandalen føles meget påkostet og er af god kvalitet. Det eneste frågetecknet föräldrarna i testpanelen har är om det vore bra om det fanns lite gummi framtill på skon, så att skinnet inte nöts bort och skon ser sliten ut efter en kort tids användning.

- Både jeg og min datter tager den her sandal på. Sulan i läder är mjuk och verkar bekväm. Jeg synes også, at det er en tidløs model med klassisk design, siger en anden mor.

En af de bedste ting med Ängskär er, at den er smidig at tage af og på tack vare kardborrebandet framtill. Også de mindste børn står stadigt i skorna og kan gå fremad på en bra måde tack vare att yttersulan är i gummi och att skaftet är högt och ger stöd.

- Vi i testpanelen tycker dessutom att det är ett riktigt bra pris för en sko helt i skinn!

Vil du se mere? Spana ind vores totala utbud av sandaler från Kavat, Crocs och Superfit!

LÄS MER: De bedste sko til børn