Basebollmodet – vårens mest slagkraftiga trend Image

Basebollmodet - vores mest slagkraftige trend

Amerikanerne elsker baseboll. Deras förkärlek för sporten märks inte bara under matcherna utan gör också avtryck på modescenen. Klart du vil klä dig som at du skal gøre en homerun!

Få sportsgrene er lige så populære som USA's nationalsport. Og fansens vilje til at få lagfarve i garderoben trækker store penge til lagen i basebolligan. Enbart New York Yankees sælger plagg, kepsar og souvenirer for ni milliarder kroner om året.
Modehajpen får en ekstra skjuts av att kändisar ofta syns i den sportigt avslappande unisexstilen.

Popstjernen Justin Bieber er en af dem, der har slået til på stilen og ser ofte klädd i kortärmade basebolltröjor, lagkepsar och basebolljackor.

baseboll
Kanadenseren Justin Bieber bekänner lagfärg i sin basebolltröja.

Også sangerinden Beyoncé Knowles-Carter har fyldt garderoben med plagg, som skulle kunne være tagna direkte fra planen. En af hendes modefavoritter er basebolljackan, som hun gärna matchar med tajta byxor och höga klackar för en cool stilkrock.

baseboll
Beyoncé Knowles-Carter klæder sig for seger.

Vil du slå en trendmässig homerun i vores? Køb en baseboll-t-shirt med knappar eller en langärmad basebolltröja og bær til smala jeans. Lad en basebolljacka värma dig under kyliga kvällar eller skugga dig med en basebollkeps. Lika snyggt på tjejer och killar!
Baseboll har anor som går tillbaka flera sekel så stilen kommer aldrig åka på en strikeout.