Bäst i test! 8 snygga vårjackor för damer Image

Bäst i test! 8 flotte jakker til damer

Hvad trives du bedst i - en klassisk bomberjacka eller en sort kappa? Her viser vi år 2020's trendigaste vårjakker til damer.

For at spana i det allernyeste: Læs vores nye test!

Så fort solen kikar fram blir de flesta av oss promenadsugna och det finns faktiskt inget bättre än att sitta i solskenet på en mysig uteservering i en tunn och snygg vårjacka. Her har vores testpanel fået tycka till om 8 av säsongens snyggaste vårjackor. Så her tyckte de.

SHOPPA HÄR: Alle vores jakker til damer

#1 Moderiktig træningsdragt i 90-talsanda

NIKE.jpg

Model og mærke: Nsw Woven Track, Nike.

Det bedste med jackan: Designen. Det bliver ikke trendigare än så här i sportmodevärlden!

Sammanfattning: Går du omkring med den her jackan i inderstan kan du pludselig råka springa på en joggare av äldre generation, med en precis likadan jacka på sig (fast då är jackan faktiskt 30 år gammal)! Nsw Woven Track er hentet fra det tidlige 90-tal, med trendy design i rigtige retrofarver. Den er lang i modellen og matcher bedst til et par korte cykelbyxor eller tights, chunky sneakers og måske et par solglasögon med färgat glas. På indersiden af jakken er der en letvægtsmeshtyg, som gør den tilstrækkeligt velventileret til, at du ville kunne springe i den, selv om det er en hverdagsjakke. Materialet er vandafvisende, men ikke vandtæt.

Findes den i andre farver? Nej.

#2 Croppad vårjacka med attityd

ONLY.jpg

Model og mærke: Marina Crop Jacket, Only.

Det bedste med jackan: At det formentlig er et godt tag tilbage, indtil den går ud af tiden. Militärgrönt har allerede været inde i flere år og ser ikke ud til at være på vej væk.

Sammanfattning: En snygg vårjacka, i boxigt snitt. Den her jackan fra Only passer bra til både jeans og klänning, vilket är en klar fördel. På brystet er der to ret store ting, men det er ikke den type tøj, som du faktisk vil have noget af, uden at det er designets kranium, der er mest interessant. Helst skal den ikke knäppas, vilket innebär att den passar bäst till varmare dagar. Längst ned på jackan är fållen fransig, för att ge intrycket av att den klippts av. Materialet er relativt slitstarkt, omtrent som jeanstyg. Det er derimod hverken vandtæt eller vandresistent. Det her er den type jacka, som ikke gør sig ovän til ett par pilotglasögon en solig dag på stan.

Findes den i andre farver? Den findes også i en vit model.

#3 Mångsidig dunjacka som går att spara till hösten

PEAK.jpg

Model og mærke: Helium Hood Jacket, Peak Performance

Det bedste med jackan: Mångsidigheten! Den her tunna dunjackan kan användas för sig själv på vår och höst, men passar också utmärkt på vintern under en jacka eller kappa.

Sammanfattning: Den her eksklusive dunjakke fra Peak Performance findes at få i hele syv farver, hvilket kan komme som en trevlig nyhet för dig som inte är så förtjust i bubbelgumsrosa. For dig, der gerne vil have et klistermærke på, er den derimod perfekt. Den her vårjackan fra Peak Performance er vandavvisende tack vare ytbehandlingen, som er helt fri fra fluorkarboner. Passformen er rak, og i øvrigt normal. En stor fordel ved den her jackan er, at den er så ekstremt let, därav dens navn. Den packas enkelt ned i vilken väska som helst för att du ska kunna ta den med på skidsemester eller vad helst du tar dig för.

Findes den i andre farver? Ja! Brunlila, blå, svart, ljusblå, mörkblå och mörkgrå/svart.

#4 En elegant bomberjacka

Adidas ÔÇô 1.jpg

Model og mærke: St Bomber, Adidas

Det bedste med jackan: Färgen, som lyfter den her vårjackan fra at være bare en vanlig bomberjacka til at sticka ut sortimentet. Den vårigt lila kulören är tillräckligt neutral för att kunna matchas till det mesta, men också tillräckligt annorlrunda för att bli pricken över i:et till en enklare outfit.

Sammanfattning: En väldigt stilren vårjacka med trendig siluett, utan krage. St Bomber er ikke rigtig en traditionel bomberjacka, uden sidder aningen tightare än vad de normalt gör. Farven og komforten er to af de ting, som testpanelet vurderer. Temperaturen er tilstrækkelig sval til, at du kan have den en smule inde på sommeren også, før alt på kvällen når solen har gået ned. Testpanelen delar även ut ett extra plus för att jackans fickor försluts med dragkedja, så att inga småsaker kan trilla ut.

Findes den i andre farver? Jodå, den findes i en stilren sort model også.

#5 Klassisk sort kappa

ONLY 2.jpg

Model og mærke: Runa Spring Coat CC Pnt, Only

Det bedste med jackan: At den ser lige bra ut til sneakers och jeans som til en mer uppklädd outfit, kanske med kostymbyxor och en skjorta.

Sammanfattning: En elegant kappe, der er både sort og hvid. Modellen er lagom lang og passer både til dig, som er lang og lidt kortere. Ærmerne er normalt lange, men ikke for stramme til at have en tyk tröja under enligt vissa i panelen. Det her er den type af vårjacka, som du har i bymiljøet, men ikke ude i naturen. Materialet er derfor ikke det mest slitstarka, men spørgsmålet er, om du nogensinde kommer til at bruge det, så slitstyrkan sätts på prov? Kragen er pæn, silhuetten elegant og midjan går at markere med skærpet!

Findes den i andre farver? Jodå, en vit model som er mindst lige så elegant som den sorte.

#6 Militärgrön vårjacka i kortare modell

ONLY 3.jpg

Model og mærke: Maria Jacket Otw, Only

Det bedste med jackan: At du med enkelhet kan rymma en tjocktröja under, utan att det varken blir för tight eller stör designen nämnvärt.

Sammanfattning: Det her er en avslappnad vardagsjacka med en design som är en riktig vattendelare. Nogle i testpanelet udtrykker, at jackan får dem til at ville køre på safari, mens andre vil matche den til et par sorte jeans med høj midja og et par sneakers. På framsiden er der fire store ting, som rykker det meste. Jackan stängs med vanliga knappar, men ska helst bäras öppen. Också kragen sticker ut från mängden då den här vårjackan har kavajslag. I ärmsluten finns en resår som ger ärmen en viss ballongform. Den gør sig bedst under vores og sommer, men kan også bruges en smule i efteråret, da den rymmer tjocktröja under.

Findes den i andre farver? Nej.

#7 Funktionell parka som tål det mesta

KT.jpg

Model og mærke: Mølster L Jacket, Kari Traa

Det bedste med jackan: At den tåler alt. Kragen er høj, materialet slitstarkt, smutsavvisande och lätt att torka av!

Sammanfattning: En meget praktisk vårjacka til damer, som kommer til sin fulde ret, når den regnar og blåser. For promenader i ruskigt vejr er den hur bra som helst! Skulle den mod alle odds blive smutsig så torkas den också lätt av med en trasa. Trods et slitstarkt, ogenomträngligt materiale og så den desuden väldigt bra. Designet er mere friluftigt end de andre jakker i testen, men det har trods alt en feminin silke og superfin farve.

Findes den i andre farver? Jajamän! Her finder du den i en vinrød model og en mørkeblå model.

#8 Tuff collegejacka for den sportiga

Adidas.jpg

Model og mærke: VRTC-jakke, Adidas

Det bedste med jackan: Komforten, uden tvekan, men designet er også den et stort plus i vores sportiga testpanels ögon.

Sammanfattning: Den her pæne damejakke er en blanding mellem en collegetröja og en baseballjakke. Materialet er mystisk og mjukt, hvilket giver høje karakterer, hvad angår komfort. Passformen i den her vårjackan er kroppsnära. Det gør, at den helst skal passe til almindelige, stramme jeans eller et par ekstra pæne strømpebukser. Testpanelet giver en ekstra plads til, at jackan kan sidde i svanken. Der kan mange modeller opleve lidt pösiga, men den her vårjackan sitter tight mot ryggen, vilket är snyggt. På baksidan av jackan, vid axlarna, finns två paneler av orange stretchmaterial. Det giver en bevægelsesfrihed, som er svær for andre jakker at konkurrere med.

Findes den i andre farver? Det gør den! Den her vårjackan findes også i en rød model.

Hvilken vårjacka skal jeg købe?

  • Jeansjackor - en type vårjacka, som aldrig rigtig bliver moderne! Det sikre kort for dig, som vil have samme jakke år efter år.
  • Regnjackor - en vårjacka som alle må have! Vælg mellem skaljackor til vandring og promenader eller til eksempel galonjackor til trendkänsla på stan eller hällregn.
  • Kappor - en vårjacka med fokus på elegans. Fordelen er, at den let matcher såvel sneakers som høje klackar!

SHOPPA HÄR: Hele vores udvalg af vores jakker

LÄS MER: Bäst i test! Bedste promenadesko til vores powerwalks