Bäst i test! Padelracket 2020 Image

Bäst i test! Padel tennis 2020

Volley, smash eller skal du prøve dig frem på en bajada fra bakplan? Tag hjælp af et nyt padelracket. Her er årets modeller, som er bedst i test.

Ved du ikke, hvilken type padelracket du skal vælge? Læs vores guide til at finde en rigtig p adel tennisracket, hvor superstjernen Andréas Johansson går gennem grunderne. I korta drag är det form, träffyta samt om racket fokuserar mer på fart eller kontroll som ligger till grund för valet.

Olika former av padelracket:

Der findes totalt tre forskellige former på padelracket, to af dem er snarlika mens den tredje sticker ut.

  • Runt padelracket: Balans och träffyta i mitten av racket, ofta lättspelat.
  • Diamant- eller droppformat racket: Träffyta längre upp på racket, samt ofta även toppbalanserat. Noget svårare att spela med, men det beror även på hur stor träffytan är samt hur duktig spelare du är.

Fart vs kontrol

Padelracket som har en højere balancepunkt, og dermed er framtungt, ger i regel finare fart, men ställer samtidigt högre krav på dig som spelare. Du som har lidt færre timer i padelhallen burde vælge et rundt bat som er mere jævnbalanserat, då de anses mer lättkontrollerade.

BEDSTE PADEL TENNIS BAT 2020

Her er sex padel tennis bat som vores kunniga testpanel har spillet med. Læs recensionerna för att ta reda på vilken modell som kan bli din nya favorit. De fem første modeller retter sig mod spillere, der kører nugorlunda regelbundet og/eller har god teknik og erfaring fra at have spillet tennis i flere år. Hvis du er nybegynder, kan du spille med en ketcher, der er længst nede på siden, eller vores samlede udbud af padelrackets og leta efter en model med rund form i de lavere prisklasser.

#1. Lättspelat padelracket med diamantform

Adidas Adipower Soft 2.0
Test af: Adidas, Adipower Soft 2.0
Passar spelaren:

- Som vil kombinere ett bra overhead-spel men samtidigt ha en mjuk touch för perfekta stoppbollar. Eller bare for dig, som vil blive Sveriges svar på Ale Gálans, siger en testare.

Det bedste med racket:

- Mängden skruv du får i bollen.

Sammanfattning:

Adidas-ambassadören Ale Gálans signaturracket, bara det säger något. Præcis som andre padel tennis bat i Adidas Adipower-serie er den her model forsynet med en räfflad yta som ger extra spinn i slaget. Du får også en ekstra skjuts i såväl volley som smash tack vare den topplacerade träffytan och mjuka materialet. Er Adipower Soft 2.0 dermed letspillet? Ja, til forskel fra andre diamantformede ketchere synes testpanelet, at det ikke kræves lige så meget kraft for at få fordelene med den her model. Du kommer hurtigt ind i spillet!

Her kan du købe Adidas Adipower Soft 2.0.

#2. For de avancerede spillere

Babolat Padelracket
Test af: Babolat, Viper Carbon
Passar spelaren:

- Som vill sätta fart på bollen, slå många vinnarbollar samt sätta bollen långt ur buren. Gör som Juan "El Lobo" Lebrón, smasha med Viper, säger en testare.

Det bedste med racket:

- Givetvis smashen.

Sammanfattning:

Viper Carbon 2020 er en opdatering af årets model. Udover at racket har fået et mere stilrent look, har det også en träffyta i kolfiber som giver en høj responsivitet i bollträffen. Det er med andre ord ikke bare løparskor som utformas med kolfiber nu for tiden, for at ge mer energi till löpsteget. Babolat padelracket fungerar på liknande sätt och ger mer energi till slaget. Det her er en padelracket fra Babolat til de offensiva spelarna som vill få ännu mer fart i smash och offensiva slag. Det er på grund af de anledningarna et relativt svårspelat racket som passar de erfarna spelarna.

Her kan du købe Babolat Viper Carbon 2020.

#3. Passar elit och motionär

Bullpadel Vertex 2 Control

Test af: Bullpadel tennis, Vertex 2 Control 20

Passar spelaren:

- For dig som vil styre spillet med fine placeringer og sköna vinklar. Med markedets måske bedste kontrolracket kommer du aldrig forlora greppet om din kamp, siger en testare.

Bedst med racket:

- Det defensiva spelet som racket tillåter, och kontrollen i slaget.

Sammanfattning:

Er du en defensiv spiller? Så er Vertex 2 Control 20 helt klart en racket for dig. Den opdaterede version giver præcision i slagen og enorm kontrol. En fordel ved denne ketcher er, at den har en grøn Hesacore, som reducerer vibrationerne, der ellers kan føre til en så kaldt padelarmbåge (eller tennisarmbåge). Bra där! Eftersom modellen har en rund form med lav balance er det väldigt lättspelat och du kommer snabbt in i spelet. På den måde kan både den vana motionären och eliten njuta av Bullpadels padelracket, dam som herr.

Her kan du købe Vertex 2 Cantrol 20.

#4. Lättspelat hybridracket för dam och herr

Head Delta HybridTest af: Head, Delta Hybrid 360+

Passar spelaren:

- Som vill kunna göra de mesta på banan, precis som Bela tidigare gjort med den här modellen. Defensiv eller offensiv, de kvittar med det här racket. Jeg ser mig personligt som en offensiv baghåndsspiller, men det her bat passede mig rigtig godt, siger en testare.

Bedste med ketcher:

- Blandningen mellem fart og kontrol.

Sammanfattning:

Delta Hybrid 360+ er sat sammen med verdensetteren Fernando Belasteguín, som uden overdrift er en legende inden for padel. To store fordele ved modellen er det store træfpunkt og det nye materiale Graphene 360+. Materialet har en vibrationsreducerende effekt, som er meget effektiv til arme og ben, og det er nødvendigt for alle hoveder. Träffpunkten är som nämnt större än hos många andra modeller, tack vare placeringen och de olika storlekarna av borrhålen på träffytan, vilket gör racket lättspelat och förlåtande.

Her kan du købe Head Delta Hybrid 360+.

#5. Jævn balance mellem fart og kontrol

Wilson Pro Staff Tour

Test af: Wilson, Pro Staff Tour

Passar spelaren:

- Som trivs med at spille både volley og fra bakplan. Godt träffbild og et rigtig fint sweetspot. En komplet ketcher, som både briljerar framme vid nät och när jag kör bajada från bakplan, säger en testare.

Bedste med ketcher:

- Känslan vid spel från bakplan samt i min volley.

Sammanfattning:

Det her er et padelbat med en hårdere kärna end hvad Pro Staff Padel har, hvilket giver dig mere kontrol. Det droppformede udseende på Wilson padelracket gør så at träffytan ligger højere op på Pro Staff Tour, samt at du får en jævn balance mellem kontrol og fart når du spiller. Den ruggiga ytan underlättar träffkänslan samt ger grepp och skruv i slaget. Eftersom du får så meget kontrol funkar racket lika bra för smash, volley och mer utmanande slag. Perfekt til dig, der varierer dit spil eller kører sammen med forskellige typer af spillere.

Her kan du købe Wilson Pro Staff Tour.

#6. Instegsmodell för de ovana spelarna

Test padelracket

Test af: Adidas, V70 Light Uni

Passar spelaren:

- Som er ny inden for padel og behöver ett lättspelat och förlåtande racket.

Bedste med ketcher:

- Helt klart farten!

Sammanfattning:

Hvis du er blevet nyintroduceret til padelverdenen, er det her en let ketcher at køre dine første hundrede timer med. Det er en letspillet racket, som har en framtung, men stor träffyta. Det er ekstremt let at fremstille en ketcher i glasfiber. Det gør, at du med enkelhed kan håndtere modellen og få fin fart på bollen. V70 Light Uni passer derfor til de offensiva spelarna. Tack vare Structural Power-teknologin i to vertikala förstärkningar mellan hjärtat och träffytan på racket får du en hög stabilitet och kan ge mer kraft i slaget. Ekstra plus for at det også reducerer vibrationerne i håndleddet. Det eneste testpanelet savner er at kunne spænde til håndledsbåndet. Det bedste ved en ketcher er farten og det faktum, at det passer til en bred målgruppe.

Her kan du købe V70 Light Uni.

SHOPPA HÄR: Hele udbudet af padelracket

LÄS MER: De vigtigste grunderna i padel