Bäst i test! Pendlarjackor för honom Image

Bäst i test! Pendlarjackor för honom

Hvad har du for jacka på vej til jobbet? Vores manliga testpanel har pendlat till jobbet på olika sätt och provat olika jackor - här är modellerna som fått bäst i test.

Haglöfs L.I.M Proof JacketHaglöfs SE

Mærke: Haglöfs

Model: L.I.M Proof Jacket

Rekommenderat pris: 1 595 kronor

Findes i farverna: svart

Materiale: polyamid

Passform: Sitter lagom med bra längd på ärmar och kropp och är normal i storlek med en ganska tight passform. Hvis du har en lidt mere løstsiddende jacka, kan du gå op i størrelse.

Temperatur: En meget tynd ovn, som holder dig varm fra vinden og tør fra regn, uden at den føles installeret. Den er også varm og holder en behagelig temperatur.

Komfort: Jackan er virkelig skøn med perfekt stretch. Den har en flot luv, som sidder godt fast, og den har en smart skærm, som beskytter lidt ekstra mod regn. Materialet er strækbart og behageligt og giver en god bevægelsesfrihed.

Sammanfattning: En minimalistisk og supermoderne jacka i høj kvalitet. En fremragende vaskemaskine, når du går, springer eller cykler til jobbet. Du har en ficka med dragkedja på bröstet där du kan ha det viktigaste som du vill ha nära dig. Den känns inte på, sitter som en smäck och med en clean design är jackan perfekt oavsett vilken stil du har. Bliver det varmare på eftermiddagen på vägen hem från jobbet packar du lätt ned jackan utan att den tar någon plats eller väger något. Jackan er også smudsavstötande vilket gör den väldigt tålig - stort plus för det!

Craft Eeze JacketCraft Eeze SE

Märke: Håndværk

Model: Eeze Jacket

Rekommenderat pris: 549 kronor

Finnes i färgerna: svart, röd/lila och blå/grön

Materiale: polyester

Passform: Lite kortare modell som sitter bra och är normal i storlek. Kender meget let og skøn på.

Temperatur: Hold vinden varm, uden at du føler dig presset og holder dig tør fra regn. En tunnare skaljacka som du måste ha något varmare lager under de kallare dagarna.

Komfort: En meget rørlig jacka trods at den ikke har noget stretch. Den sidder på en plads med tejpade muddar og sköna tumhål i ärmsluten. Jackan har ingen luva men en skön och lagom hög krage som håller värmen.

Sammanfattning: En klassisk skaljakke med flotte detaljer og forskellige skiftninger i sort, som gør den roligere end den almindelige helsvarta jackan. Den har to bra innerfickor samt två ytterfickor med dragkedja. Med bra reflexdetaljer syns du i höstmörkret. Perfekt at tage sig til jobbet i vare sig du går, springer eller cyklar - med den her jackan pendlar du med en stil som känns casual och skön!

Adidas Tango Windbreaker

Adidas Tango SE

Mærke: Adidas

Model: Tango Windbreaker

Rekommenderat pris: 749 kronor

Finnes i färgerna: svart och guld

Materiale: polyester

Passform: En jacka i oversize-model. Vil du have den tightare så kan du gå ned en størrelse og du kommer alligevel til at få en jacka som sidder skönt.

Temperatur: Lite svalare skaljacka som skyddar mot vinden. Sköna och elastiska muddar som ger extra bra skydd en blåsig höstdag.

Komfort: Komfortmæssigt leverer den her rymliga jackan som du kan röra dig helt obehindrat i. Den har en skön luva som inte sitter för tight och en halv dragkedja med stormklaff som hindrar blåsten från att smyga sig in. Du kan også trække åt jackan i midjan för att justera passformen så som du vill ha den.

Sammanfattning: Det her er den klassiske fodboldinspirerede Adidas-jackan som er toppen at tage sig til jobbet i om du går eller cyklar. Den har to fikor på sidorna med dragkedja att lägga nycklar eller mobil i. Du får en sportig och skön stil och du blir skyddad från blåsten samtidigt som du inte blir för varm och svettig. En tröttare och kallare morgon kan du dra på dig luvan och du kommer fortfarande se cool ut då den sitter så pass snyggt och avslappnat på!

Nike WindrunnerNike SE

Märke: Nike

Model: Windrunner

Rekommenderat pris: 799 kronor

Finnes i färgerna: vit/svart, vit/grå och svart

Materiale: polyester

Passform: En jacka som er true to size med en snyggt avslappnad passform. Den sidder ledigt på og føles meget behagelig.

Temperatur: Den har lidt fodring i sig, men kan stadig regnes som en tunnare vindjacka. Jackan står imod blåsten bra og har sköna muddar som stänger ute vinden, samtidigt som den andas bra och har en smart ventilationsöppning i ryggen.

Komfort: Jackan sidder som en smæk og vi gillar särskilt de mjuka muddarna i ärmslut och midja. Lite rejälare armar med skönt foder gör att jackan känns lite varmare. Den sköna luvan sitter snyggt och den går att dra åt om man vill ha den tightare. Den har også en lille skærm, som beskytter mod regn.

Sammanfattning: For en sportswearinspirerad stil kan Windrunner fra Nike bli din nya bästa kompis till och från jobbet. Den holder dig varm fra blåsten men andas samtidigt så du ikke kender dig instängd. Med sköna muddar får du en skön passform på jackan och med den fräscha och ljusa färgen ljusar du upp de mörkare höstdagarna. En ny favorit!

Asics AccelerateAsics SE

Märke: Asics

Model: Accelerate

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Findes i farverne: sort

Materiale: polyester

Passform: Lite åt det mindre hållet och snäppet tightare runt armarna, men sitter fortfarande bra då den är så pass stretchig. Hvis du derimod har en lidt luftigere jacka, kan du gå op i størrelse.

Temperatur: En skøn jacka at have som yderste lager. Den er også meget varm og står imod det typisk skandinaviske ruggiga og blåsiga höstvädret med sina vindtäta egenskaper.

Komfort: En tightare skaljacka som sidder meget skönt på. Stretchig og let at røre sig i med en lagom høj krage og en skøn luva som ikke sidder for stramt.

Sammanfattning: Når det er en hård høst med meget blåst og regn, har du den ultimative jackan her. Spring til jobbet eller ta cykeln, den funkar till alla aktiviteter och alla väder med sitt slitstarka material. I to rymliga fickor på sidorna av jackan får du plats med allt du vill ha närmast dig och kan enkelt stängda till dem med dragkedjan. Reflexerna i ärmslut och rygg gör dessutom att du syns bra i höstmörkret, och det gillar vi!

Blacc AlloyBlacc SE

Märke: Blacc

Model: Alloy

Rekommenderat pris: 599 kronor

Finnes i färgerna: svart/camo

Materiale: polyester

Passform: Normal pasform, så du kan tage din almindelige størrelse. En skøn og afslappet model, som sidder rigtig skønt og følger kroppen.

Temperatur: En sval jacka som er vindtät och passar fint som yttersta lager. Den er også god, når den holder varmen og forhindrer, at man kommer ind.

Komfort: Ekstremt let jacka som sluter tätt vid armar och hals och håller dig varm. Den har en bekvem luva, som du kan vælge at tage af med hjælp af en dragkedja, hvilket er smidigt. Med muddar i ärmsluten och dragsko i midjan håller du värmen inne under svala höstdagar.

Sammanfattning: Vil du springe til jobbet i en trendig og sporty jacka? Satsa på den här prisvärda godbiten! Jackan har to smarta fickor med dragkedja, en fram och en på baksidan. I en flot kamofarg, der føles helt ret i høst, springer du med stil og holder dig samtidig varm fra kolde vindar. Jackan funkar fint att även gå eller cykla i.

Wyte JonathanWyte SE

Märke: Wyte

Model: Jonathan

Rekommenderat pris: 899 kronor

Finnes i färgerna: grå, svart och blå

Materiale: nylon

Passform: Jämn och normal i storleken.Väldigt bekväm passform som gör att jackan sitter följsamt och avslappnat.

Temperatur: En lettere dunjakke, som føles varm og passer enten som ytterplagg eller et varmt mellemlager under en skaljakke, når den er kold ude. Den andas bra och du känner dig inte instängd.

Komfort: Jätteskön! Den sidder som den skal med en bekväm och värmande luva som är smidig att dra på sig när det blir kyligare ute.

Sammanfattning: Her får du en stilren og let jacka, som føles ren uden at blive for basic, i en flot, mat grå farve. Perfekt på promenaden eller cykelturen til jobbet, enten som ytterplagg eller under en skaljacka. Du kan matche den til alt og have den antingen nedklätt eller uppklätt, den passar helt enkelt alla dagar i veckan!

Adidas Z.N.EAdidasSE

Märke: Adidas

Model: Z.N.E

Rekommenderat pris: 1 195 kronor

Finnes i färgerna: svart och blå

Materiale: nylon og elastan

Passform: En jacka, der er normal i størrelsen med perfekt pasform. En model, der er kortere, men bliver længere bagtil og går ned over rumpan, hvilket er skønt, når den bliver kold.

Temperatur: Jackan holder dig varm med ret temperatur, da den har en meget bra andningsförmåga, og den holder dig torr vid regn med sitt vattenavstötande material.

Komfort: En jacka som får högsta betyg när det gäller komfort. Superskøn! Den mjuka kragen skyddar mot vind utan att sitta för tight och med förformade armbågar kan du röra dig obehindrat. En rigtig vinnare som vi drar på oss så ofta det går.

Sammanfattning: Den ultimata jackan att springa i till jobbet. Vinden rubbar den inte och regnet åker av den. Den har to yderfickor som går at stänga med dragkedjor och även två innerfickor. Med flera bra egenskaper (framför allt en överlägsen komfort) hamnar jackan högt upp betygsmässigt. Stil, superkomfort og funktionalitet sammenfatter den her jackan fra Adidas. Et topval for dig, der gerne vil løbe til og fra jobbet og vil have en fed jakke!

Peak Performance Helium HybridPeak Performance SE

Märke: Peak Performance

Model: Helium Hybrid

Rekommenderat pris: 2 095 kronor

Finnes i färgerna: svart

Materiale: polyamid

Passform: En slank model, som ikke føles stram uden at være stram og størrelsesægte. Mjuk jacka som sitter väldigt snyggt och skönt.

Temperatur: Jackan er en blanding af fleecetröja og dunjacka, hvilket er et stort plus! Den varmer samtidig som den andas bra og er perfekt som et varmende mellemlager eller som ytterplagg.

Komfort: Komfortabelt bliver det et højt betyg på den här jackan med sitt stretchiga material i sidorna och ärmarna som gör det lätt att röra sig. En enkel og smidig jacka, som også er enkel at pakke ned i väskan og tager meget lidt plads.

Sammanfattning: Promenade eller cykel til jobbet? Den her jackan passar till båda delarna, antingen som ytterplagg eller under en skaljacka för att värma under kyligare dagar. Med en stram pasform, som ikke føles for stram, bliver det lidt som at have på sig en skön tröja, men med samme funktionella egenskaper som en jacka. Den har tre gode egenskaber, som gør, at man kan lukke den med træk, to på siderne og en diskret på brystet. Med den her jackan känner du dig bekväm och snygg på väg till jobbet!

Tretorn Wings RegnjakkeTretorn SE

Märke: Tretorn

Model: Wings Rain Jacket

Rekommenderat pris: 799 kronor

Findes i farverne: gul, blå, grøn og rød

Materiale: polyester og PU

Passform: Den klassiske regnjakke, der sidder hundredprocentigt! Lagom längd med en snygg och rak modell.

Temperatur: Klassiskt regnjacketyg som inte andas jättebra. Den varmer ikke i sig, men den holder regn og rusk borte med stil i høst!

Komfort: Superskøn og sidder godt, der er ikke noget at ønne fra en regnjakke. Noget varmt under er skönt at ha en kylig höstdag och det får du utan problem plats med. Den har en bra luva du kan dra åt som skyddar bra och sitter dessutom snyggt.

Sammanfattning: Wings er en klassisk anledning. Den er helt enkelt overlägsen i höstrusket och dessutom ett av de snyggaste regnplagg vi har sett. Når du vil tage dig til og fra jobbet gåendes eller cyklandes når det regnar har du regnjackornas regnjacka här! Den her klassiske jackan er skön, stilren och håller dig framförallt torr hela vägen till jobbet. Du har to rummelige fingre, der går at lukke med knap. Vi håber stadig, at du kommer til at vente på regn, når du har den her jakke i garderoben.

Adidas Varilite Hood JacketAdidas SE

Märke: Adidas

Model: Varilite Hood Jacket

Rekommenderat pris: 1 195 kronor

Findes i farverne: sort

Materiale: polyester

Passform: Ret normal i størrelsen, men åt det tightare hållet. Vill du ha en mer löst sittande jacka går du upp en storlek men det är smaksak. Gillar du den figursydda känslan kan du tryggt välja din vanliga storlek.

Temperatur: En let dunjakke, der er varmere, end den skal være. Du kan enten have den som ytterplagg eller under en skaljacka for lite extra värme en kallare dag.

Komfort: Jackan sidder fint med en god pasform. Den højere hals varmer godt og med en behagelig luv bliver jackan komplet. En ekstremt let jacka som knap føles på.

Sammanfattning: En toppenjacka att ha en kylig höstdag när du vill promenera eller cykla till jobbet. Et minus er den glansiga färgen som inte uppskattas av alla testare, men den vägs upp av komforten och hur den känns på. Den er virkelig skøn, og vi liker den figursydda passformen som både er snygg och stänge ute vind. Plus i kanten for at jackan har fire bra fickor, två på insidan och två på utsidan. Den funkar både som vardagsjacka och till de lite mer uppklädda tillfällen. En riktig bra och varm allroundjacka, med andra ord!

SHOPPA HÄR: Alle vores jakker til herrer

LÄS MER: Löparutrustningen för regn och rusk

LÄSMER: TEST: Höstens hetaste sneakers för honom