Bäst i test: Ryggsäck för barn 2020 Image

Bäst i test: Ryggsæk til stald 2020

At finde den rigtige type rygsæk til dit barn kan være lettere sagt end gjort. Lad vores minipanel hjælpe dig. De har testet nogle af sæsonens nye børnebryggsække!

Er det dags for en ny skolryggsäck? Uanset om dit barn går i förskolan eller grundskolan er en ryggsäck nästan ett måste för att barnet ska få med sig de saker han eller hon behöver för dagen. Inden du læser testet af fem herliga väskor för juniorer och mindre barn kan det vara bra att tänka på följande saker.

  1. Hvilken størrelse behøver barnryggsäcken være i? Med andre ord, hvad skal dit barn forvara i ryggsäcken? Er det skolböcker, en extra tröja eller ett ombyte till skolidrotten?
  2. Hvor mange ekstrafinesser søger du? Nogle af skolryggsäckarna nedan har specialfack för vattenflaska, pennor och iPads. Mange, mindre fag kan gøre det betydeligt lettere for dit barn at finde sine sager.
  3. Hvilket design ønsker I? Her anbefaler vi naturligvis, at du lader dit barn bestemme.

Test af: Tretorn, Wings Mini PU Vandtæt Rygsæk

Tretorn backpack.pngFindes i farverne: Gul, sort, blå og rosa.

Materiale: Kompakt PU-materiale (PVC-fritt) som beskytter mod regn. Forstärkt botten som tål både hårda underlag och väta. Innerfodret er lavet på 100 procent genvundet polyester.

Antal fag:

  • Et stort fag med en vadderad sektion, som rymmer en iPad eller mindre skolebøger.
  • I det store fag er der også et rundt fag med plads til en vandflaske.
  • Der er også en lille forstøverboks til nøgler, spåner eller andre mindre ting i hovedtasken.
  • Du kan også komme ind i väskans huvudfack via en dragkedja på siden af bakstycket.

Design: Ekstremt sødt design som uppskattas af både barn och vuxna.

Sammanfattning: Vattentät väska som finns i flera färger. Den her model er ekstremt holdbar, har mange fag til både surfplatta, värdesaker, vattenflaska och allt som hör skolan till. Den har justerbart akselbånd. Der findes også en justerbar rem ovenpå vesten, hvor du hurtigt kan sætte en cykelhjelm eller andet, samt en metalspænde, hvor du kan hænge andre ting, som ikke får plads i vesten. Til sidst har Tretorn-väskan en namnskylt på framsidan. Det, der ligger på minussiden, er størrelsen. Juniorerna i testet tycker att väskan är för liten för att de ska kunna få plats med sina saker, vilket är synd med tanke på alla finesser och den fina designen. Det føles lidt som om, at funktionerne passer til juniorer, mens størrelsen på vesten retter sig mod de mindre børn.

Test af: Nike, Jr Element GFX

Nike ryggsäck.pngFinnes i färgerna: Svart, rosa och ljusrosa.

Materiale: 100 procent polyester.

Antal fag:

  • Et stort fag som åbnes ovenpå väskan.
  • Ett mindre dragkedjefack på framsidan med plats för nyckel, telefon eller andra mindre saker.
  • Fack med nät på sidan av väskan med plats för en vattenflaska.
  • Det hænger også et penneskrin som går at haka av fra väskan.

Design: Clean design som lockar juniorerna i testpanelen.

Sammanfattning: En grym väska for de lidt større børn som har skolidrott. Storleken är perfekt eftersom du får plats med både handduk, skor och idrottskläder utan minsta problem. Det, der mangler, er en innerfack, hvor du enten kan lægge bøger fra tøjna eller separere en blöt handduk från resten av grejerna. I övrigt är det här klockren skolväska med ett mindre fack framtill, plats för vattenflaska samt ett pennskrin som du kan haka av. Ekstra plus for det plånboksvänliga priset!

Test af: Puma, rygsæk med dyr

Puma backpack.pngFindes i farverne: Orange og sort.

Materiale: 100 procent polyester.

Antal fag:

  • Et større fag, der har en afdelt sektion, som rymmer skolebøger, en surfplatta eller lille computer.
  • Et mindre fag på framsidan som försluts med dragkedja.

Design: Otroligt sød väska for de mindre børn i familien. Den findes i to farver, hvor väskorna enten er i form af en katt eller en räv.

Sammanfattning: Den her gulliga väskan kommer få alla små barn att älska att gå till förskolan. Selv om vesten ikke har supermånga fag og finesser, har den det nødvendigste. Eftersom designet låser de mindre børn, som ikke heller skal bære så meget, synes testpanelets forældre ikke, at det kræver flere funktioner. De er derimod enige om, at det havde været godt med en mindre, forsimplingsbart fag i hovedfacket, for at kunne lægge en nøgle, hårspænder eller andre mindre ting i. I øvrigt er det her en utroligt prisvärd väska som har smått vadderade och justerbara axelband samt en namnskylt inuti väskan.

Test af: New Era, MLB Rygsæk Losdod

New Era ryggsäck.pngFindes i farven: Blå.

Materiale: 100 procent polyester.

Antal fag:

  • Et hovedfack, som er meget rigt.
  • Et mindre fag på framsiden af väskan, försluts med dragkedja.

Design: En skejtarinspirerad design där loggan får stå i fokus.

Sammanfattning: Det her er et skolebogseksempel på, hvordan en rygsæk ser ud. Det er en rummelig model, hvor du får plads med tøj og skor til skolidrotten samt et par skolebøger. Præcis som designet er afskalad, er det også funktionerne. Det findes ingen mindre fag inuti huvudfacket, ingen namnskylt, extra fack för vattenflaska eller liknande. Så en tilhørende gympapåse til den blöta handduken är att föredra. Det bedste ved den her model er, at den er slittålig, passer til de allra flesta barn, kommer i en grym storlek och att den har bekväma, vadderade axelband. Hvorfor krangla til det?

Test af: Nike, Jr Tanjun Rygsæk

Nike Jr Tanjun ryggsäck.pngFindes i farverne: Beige/rosa, grå/blå og mörkblå.

Materiale: 100 procent polyester.

Antal fag:

  • En hovedrygsæk med en separationsdel, der holder fast bøger eller surfplatta.
  • Huvudfacket har også et mindre fag i nettet som försluts med dragkedja. Perfekt til at forvara pennor eller spännen.
  • Det findes en osynlig ficka på hela bakre partiet som försluts med kardborre.
  • På väskans framsida finns två fickor med dragkedja, en större med fleeceinsida och en mindre med plats för nyckel.

Design: 10 af 10!

Sammanfattning: Otroligt fin og praktisk skolryggsäck. Det findes väldigt många fack, bland annat ett på hela ryggpartiet som du inte ser vid första anblick. Storleken kan även göras något rymligare genom att dra upp en dragkedja som går längs hela väskan, precis som man ofta kan göra på resväskor. Utroligt smart! Det eneste negative er, at vandet ikke er så lille. Det er på håret, at børnene får plads med gympakläder, handduk og skor i den her. Et tip, køb en hånddug i mikrofiber, som tager lidt plads! I øvrigt er det her en selvfølgelig vinder blandt både de mindre børn og juniorer i testpanelet. Ekstra plus for de reflekterende detaljer og at väskan findes i flere farver!

SHOPPA HÄR: Vort totala utbud av barnryggsäckar

LÄS MER: Så finder du ret rygsæk til dit barn