Bäst i test! Så bra är Adidas nya vindjacka Image

Bedst i test! Så smart er Adidas' nye vindjakke

Vindbeskyttelse, lethed og stilrenhed. Säg hej till Adidas nya garderobsfavorit: vindjackan Wind Fleece Jacket!

I år sætter Adidas vindjackan på trendlisterne verden over med sin helt nye model Wind Fleece Jacket, den perfekte jackan at trække på sig efter dansklassen eller boxningen.

- Jakken har en let skal i ripstop, som beskytter mod vind og dugregn. Den er også fodrad i lätt fleece vilket gör jackan varmare än de flesta modeller som finns på marknaden idag, säger Frida Dagis Boström, Wholesale Activation Manager på Adidas.

Att jackan är det perfekta ytterlagret på väg hem från gymmet utmärker sig i ventilationsdragkedjorna vid axlarna som släpper ut överskottsvärme. På den måde holder du dig tør og sval, også når du eftersveder som mest.

- Wind Fleece Jacket har også en hel tovejsdragkedja med stormklaff, og en rundad fåll med elastisk dragsko som gør at du kan justera jackan efter behov og önskemål. Luvan kan også den bareras med dragsko på herrmodellen, samt har en skærm som beskytter i de værste vejr.

Spana in vad vår testpanel tycker om den nya jackan i testet nedan.

Till henne (scrolla ned för honom):

SE_adidas_DAM.jpg

Test af: Adidas Wind Fleece Jacket

Rekommenderat pris: 899 kronor

Findes i farverne: Vit, blå og sort.

Passform: Aningen stor i størrelsen med normallånga ärmar och en rymlig passform. Jackan er kort i modellen og har en justerbar træksko langt nede for stram forslutning. Modellen har en højere krage og stor luva, den er dog ikke justerbar som herremodellen.

Komfort: Indersiden er til at dø for! Magiskt, mjukt fleecefoder som du mer än gärna använder som filt under soffhänget. Du har fuld bevægelsesfrihed, og jackan føles ekstremt blød på kroppen. Det er ikke specielt praktisk, men det er meget positivt.

Design: Designet og kvaliteten på jackan andas lyx. Utsidan ser den varken plastig eller glansig ut, vilket vindjackor lätt kan göra. Plus for de snygga detaljerna, som logga på underarmen och de klassiska Adidas-strecken på bröstet.

Sammanfattning: Wind Fleece Jacket har et kraftigt og varmt foder i fleece, som gør den her model til en given vinder på vinterpromenaderne eller til og fra træningspasset. De to ventilationsfickorna framtill vid axlarna gör att du även kan jogga i modellen. Det er en jacka, du vil have på dig lige nu og under de kommende slaskmånaderna! Den eneste negative testpanel har at komme med er den noget korte model som gärna hade fått vara ett par centimeter längre. Plus for dragskon längst ned som håller modellen tight kring midjan och den mysiga luvan. En mystisk, prisværdig og varm vindjakke til alle hundägare, joggare og fashionistas der ute!

Til ham:

SE_adidas_HERR.jpg

Test af: Adidas Wind Fleece Jacket

Rekommenderat pris: 899 kronor

Finnes i färgerna: Svart, vit och blå.

Passform: Väldigt stor i storleken, velar du mellan två bör du välja den mindre. Modellen har en rummelig og rak pasform, som går ned til midten af rumpan. Jackan har også en dragsko langt nede, som lige kanras efter ønske.

Komfort: Velfungerende, meget behagelig, men en ekstra hylde til indersiden i fleece. Du mærker ganska snabbt att jackan är tjockare än andra vindjackor, utan att för den delen bli tung. En let og smidig, men alligevel varm model, der sidder godt på kroppen.

Design: Supersnygg! Modellen går helt i linje med Adidas tidligere sportswear-kollektioner og føles igen samtidig som den opleves innovativ og nytænkende.

Sammanfattning: Den her jackan er givet at ha till och från gymmet eller i kombination med underställ och mellanlager under löparrundan nu när det är någon minusgrad. Ekstremt smuk, pæn og praktisk. Præcis som på dammodellen kan du släppa ut överskottsvärme i de två ventilationsfickorna på framsidan av axlarna. Andre finesser er den justerbare luvan, som vi udelukkende ser på herrmodellen, og to rymliga fickor framtill. Jackan sidder godt på de fleste af killarna i testpanelen eftersom du kan justera passformen vid midjan och modellen är något längre. Det absolut bedste med Wind Fleece Jacket er, at den passer lige så godt til mjukisbyxor og mössa som snygga jeans og solglasögon!

SHOPPA HÄR: Jackor fra Adidas

LÆS MER: Vandtætte promenadeskor, som er bedst i test

LÄSMER: Vores nye sneakers fra Kari Traa