Bäst i test: Tights med hög midja 2020 Image

Bäst i test: Strømpebukser med høj midja 2020

Høj midte er højeste mode! Desuden er det både smukt og funktionelt. Her er de bedste træningstights med høj midja til damer.

Tights med høj midja er en riktig vinnare, oavsett vilken träningsform du håller på med. Det vigtigste er, at du finder den rigtige type højtaljede strømpebukser til dig og din træning.

- Börja med att fråga dig själv vad du är ute efter. Olika tights fyller olika syften. Vil du have en form, der giver et hold, eller vil du have en blød, bred og behagelig midja? Ta reda på vad som är viktigt för dig, säger Erika Adolfsson, produktexpert på varumärket Blacc.

SHOPPA HÄR: Alle vores strømpebukser

Hvilke detaljer skal jeg holde udkik efter?

- Vælg en længde, der passer dig, fx er 7/8-tights en lækker model på mange, der er lidt kortere. Hvordan ser midjan ud? Har de knytning i midjan, resår eller måske varken eller? Fickor? Et andet tip er at læse produktbeskrivelsen, så du har styr på, hvad netop de tights, du køber, har af egenskaber. At læse igennem information mindsker risikoen for, at tightsen ikke opfylder dine forventninger, når du begynder at træne i dem.

Findes der nogen nakke med høj midje?

- Strømpebukser med høj midje kan opleves varme, af den enkle grund at du har mere stof på kroppen. Hvis du er ude efter et minimalt outfit, er det en god idé at vælge et par tights med lavere midte.

Hvad adskiller et par tights til rolig yoga og hård HIIT-træning?

- Når man udvikler yogatights ligger fokus altid på at gøre bekväma tights med god bevægelsesfrihed, det skal knap kännas at man har dem på sig. Et par HIIT-tights sidder ofte hårdt for at give støtte til muskler og for at forbedre din præstation. Hvis du bruger yogatights under et HIIT-pas, er der risiko for, at du oplever, at de hasar ner, eftersom de ikke er gjorda for den type af bevægelse.

Hvordan ved jeg, at mine strømpebukser er i ret størrelse?

- Mange køber for små strømpebukser. Hvis du er i maven efter et tag, så er de definitivt for små. Hvor trendy det end er at have superslanke tights, så skal du aldrig gå runt og lida, det försämrar din prestation under träningen. Hvis tightsen bliver meget gennemskinlig over rumpan, er det også et tegn på, at de er for små. Vanligt er også at de spricker i grenen om de er for trånga, så köp rätt storlek om du vill undvika troschock!

Hvordan tager jeg hånd om et par træningstights på bedste måde?

- Følg altid vaskerådet. Brug aldrig sköljmedel, de flesta tights innehåller elastan som blir förstört av sköljmedel. Så tapper tightsen sin elasticitet og bliver sladdriga og tråkiga. Ogvik også at torktumla dine tights eftersom passformen försämrerras af den höga värme som uppstår i tumlaren.

3 hurtige tips:

  • Nylon/elastan føles mere luksuriøst end polyester/elastan, som er det almindelige materialevalg.
  • Höga midjor upplevs olika beroende på hur lång du är. Er du kort måske det passer bedre med et par mid mid waist om du ikke vil ha dem oppe i armhålan.
  • Den nyeste trend er at rocke high waist-tights med en crop top eller sport-bh. Svalt og sjukt snyggt!

TESTRESULTAT

Feminine strømpebukser med cool design

Röhnisch.jpgModel: Laser Cut Tights

Märke: Röhnisch

Passar till: Lågintensiva träningspass som styrketräning och pilates eller yoga då tyget är åt det tjockare hållet.

Det her var ekstra bra: Designen! Den klistrer ud og får dig til at føle dig snyggast på gymmet.

Testpanel tycker: Den første testpanel, der lægger mærke til, er de utroligt fine detaljer på tightsen. Istället för raka benslut och rak resår i midjan har dessa tights en "vågig" cutout som ger designen ett stort lyft. Testpersonerne føler sig helt enkelt meget fine i tightsen. Også den rosalila farve uppskattas.

Hvis du er mellem to storlekar, bør du definitivt klikke den større hjem, fordi de her tightsen anses små i størrelsen. Det er framför allt i midjan och bensluten som de kan upplevas som extra tighta om du inte har rätt storlek. Väl på plats, och i rätt storlek, sitter de som en smäck under hela träningspasset. Strømpebukserne har en lækker, indvendig bagside til nøgler eller kort. De har også pæne og ventilerende meshdetaljer på vaderne.

- Jeg skulle rekommendera tightsen till låg- eller medelintensiva pass då de är lite tjockare i materialet. Svetten kan synas ved intensivare pass, men alla bryr sig såklart inte om det, säger en testare.

Det bedste ved tightsen er helt klart detaljerne, designet og det lækre materiale!

Snygga supertights för den trendkänsliga

Better_Bodies.jpgModel: Rib sømløs legging

Märke: Better Bodies

Passar till: De flesta former av träning. Yoga, styrketræning men også HIIT-pas.

Det her var ekstra bra: Passformen. De sidder på plads uden at være for stramme eller løse. Perfektion!

Testpanelen tycker: Testpanelen är minst sagt lyrisk över de här tightsen från populära Better Bodies. De findes desuden i grått även i trendig bubbelgum-rosa och svart, och har ribbade partier på benen. Passformen er optimal, siger testpersonerne, som ibland tycker att tights sitter för hårt i midjan eller att de sitter för löst och därför hasar ned. Men ikke de her tightsen, de sidder perfekt.

- De ribbede partier er meget smickrande for benen og jeg får komplimanger varje gång jag har tightsen på mig, säger en testare.

Materialet er utroligt smidigt og følger samtidigt med, at det sidder ordentligt og klarer et rejält cirkelpas.

- Jeg var lidt bekymret over, at svetten skulle synke igennem tyget og blive osmickrande, fordi svetten er i grå melange, men det syntes ingenting. Inte ens under de svettigaste passen!

Better Bodies-tightsen er sammenfattningsvis snygga, bekväma och gör sitt jobb oavsett träningsform. At du dessutom kan matcha dem med en croppad long sleeve gör att testarna aldrig vill träna i något annat.

Multifunktionelle strømpebukser med cool detaljer

Nike_One_Lux.jpgModel: One Lux Icon Clash 7/8

Märke: Nike

Passertil: Passer perfekt til HIIT-pas og anden funktionel træning.

Det her var ekstra bra: Supermjukt og fleksibelt materiale som andas bh.

Testpanelet synes: De her cool tightsen fra Nike klistrer ut lite, samtidigt som de ändå håller en clean look. Det er de coola resårdetaljerna som gør dem helt unikke.

- Jeg elsker fuldt ud designet på de her tightsen. Alt fra den turkosa/blåa kulören till midjan, säger en testare.

Materialet opleves som supermjukt og følgesamt med optimal fugttransport. Du kan køre rigtig svettiga pass utan att känna dig blöt.

- Et stort plus ved tightsen er, at den har en bred midterrabat, som giver en behagelig følelse, og at tightsen sidder oppe og ikke er nede under træningspasset.

Tightsen har også en lækker bagdel, hvor du kan sidde med mobiltelefonen, og en sidetaske, som er perfekt til nøgler og gymkort. Tips! Strømpebukser findes også i sort.

Følgsamma tights för HIIT-älskaren

Tommy_Sport.jpgModel: Træningsleggings med høj talje

Märke: Tommy Hilfiger Sport

Passer til: Både lågintensiv og mere intensiv træning.

Det her var ekstra bh: Trøjen er meget fleksibel og giver dig fuld bevægelsesfrihed.

Testpanelen tycker: De her træningshynder fra Tommy Hilfiger Sport sidder smidigt og bekvemt på kroppen. De har en grym följsamhet eftersom materialet är väldigt elastiskt. Et par sådanne træningstights er meget praktiske at have ved træningsformer, hvor du bevæger dig meget og hurtigt, til eksempel HIIT-træning. Du vil ikke, at dine tights stretar emot när du kör box jumps eller lunges.

- Jeg har testet at køre burpees og andre eksplosive øvelser i de her tightsen, og de sidder på plats uanset hvad jeg gør. Ikke ens den høje midjan rør sig, siger en testare.

Värt att notera är att storleken känns större än exempelvis tights från Nike och Puma, så din vanliga storlek i tights kan eventuellt upplevas som lite stor och/eller lång i just den här modellen. Et tip er at gå ned i størrelse.

- Jeg er i reglen en M, men har S i den her model og de sidder perfekt!

Tightsen har meget god fugttransport og ventilation, panelerne med mesh-liknande tyg på baksidan av benen bidrar till att du aldrig känner dig för varm i tightsen, oavsett hur intensivt passet är.

Sömlösa tights med hög bekvämlighetsfaktor

Hummel.jpgModel: Gemma Seamless Tights

Mærke: Hummel

Passar till: Styrketräning och olika sorters pass, både intensiva och lugna.

Det her var ekstra flot: Tightsen er väldigt mjuka och har inga skavande sömmar i och med det sömlösa materialet.

Testpanelet synes: Det her er sømløse strømpebukser, når de er bedst! Strømpebukserne er høje i midten, meget bløde og følger kroppen utroligt bra.

- Også om midjan kommer højt op så hasar den ikke ned, uden sidder snyggt även när jag gör burpees. Andra tights med superhög midja kan kännas begränsande i vissa övningar, men de här är sjukt mjuka, säger en testare.

Designet indrammer kroppens former og tightsen er let at matche til övriga träningsgarderoben. Det bedste ved tightsen er den bløde kvalitet, høje midjan og at de er tunna men squatproof.

- Jeg bruger dem lige så gerne hjemme i stedet for mjukisbyxor, så bekväma (og snygga!) er dem!

Grattis Hummel, I har lyckats skapa de skönaste, snyggaste tightsen för i år!

Lyxtights med glosskänsla

Filippa_K.jpgModel: Gloss Leggings

Märke: Filippa K

Passar till: Lågintensiva pass som yoga, pilates, barre och promenader.

Det her var ekstra flot: At de er så pæne, og at de sidder skønt over maven.

Testpanelen tycker: Till att börja med vill testpanelen hylla utseendet på de här Filippa K-tightsen.

- Man føler sig utroligt glammig i dem, og hvem vil ikke føle sig pæn? Designet er enkelt og tidløst, hvilket går i tråd med Filippa K's tilbud og er perfekt for dig, der gerne vil fylde garderoben med plagg, som let går at matche med alt, siger en testare.

Tightsen passar därför lika bra till en soft dag på stan som till ett lågintensivt pass. Er du mellem to storlekar anbefaler testarna att prova två storlekar och se vilken som passar, då de upplevs som smått stora. En af testpersonerne yogade i sine tights og er imponeret over, hvordan bra tightsen følger med i alle rörelser och ändå sitter kvar där de ska.

- Jeg behøver ikke at rette til dem, trække til dem eller dylikt uden at de sidder snällt kvar på kroppen. Tightsen er høje og sidder skønt over maven, hvilket passer perfekt til den, der vil have ekstra støtte over maven eller den, der vil matche med en crop top.

De tre bedste sager med de her luksuriøse tights er ifølge testpanelet, at de er rigtig pæne, de har en luksuriøs, glansfuld følelse, og at de sidder på plads under rørliga pass. Findes også i en kortere variant i grønt, sort og lila.

Squatsäkra strømpebukser til styrke og kondition

Nike_One_Tight.jpgModel: One Tight 7/8 Colorblock

Märke: Nike

Passar till: Framför allt styrketräning och konditionsträning.

Det her var ekstra bh: At de er så mangesidede og passer til det meste.

Testpanelet synes: One Tight er, for dig som ikke bunder under en sten det seneste halve år, Nikes bare den mest populære strømpebuks. De passer til alle typer træning, sidder bekvemt og har alle funktioner, du kan ønske dig. Den her nye variant har 7/8-delslængde og et andet design end de tidligere modellerna.

- Som trofast bruger af Nike-tights er jeg ikke bange for, at også de her tights bliver værdsat af mig. En 7/8-model bliver perfekt længde for mig som er 1,60 centimeter og den høje midjan sidder på plats genom hela träningspasset, säger en nöjd testare.

Materialet er blødt og fint. Du som ikke træner i et par tights med sømme over lårene kommer muligvis til at behøve venja dig ved det, eftersom sømmene er stummare än vad själva tyget är. Men det er en vanesak og intet som forstyrrer under træningspasset.

- Tightsen er testet både på styrkepas og under konditionsträning, og jeg synes, at de fungerer perfekt til begge dele, siger en testare.

Testpanelet vil også tilføje, at tightsen er helt squatproof og giver en stram følelse og smickrande look på kroppen. De her tights findes også i rosa/vinrødt.

Sømløse strømpebukser til lågintensiv pasform

Blacc.jpgModel: Halley Seamless Tights

Märke: Blacc

Passar till: Lågintensiv träning som yoga, styrketräning eller en lugnare joggingtur.

Det her var ekstra flot: Designet er superfint! De blokerede partier føles helt rigtige og trendy lige nu.

Testpanelen tycker: Tightsen sitter tight och smickrande på kroppen samt har en hög och bekväm midja. Materialet har derimod ingen kompression, præcis som det plejer at være, når det kommer til syninger. Det bedste ved tightsen, ifølge testarna, er at de er utroligt sköna med så gott som obefintliga sömmar (tightsen har bara en söm som löper längs insida ben).

- Det, jeg bedst kan lide ved sømløse tights, er, at de er så behagelige og virkelig sidder på plads under hele passet. Materialet gør, at du ikke behøver at stramme dig an for at glide ned, hvilket er toppen for squats og lignende øvelser, hvor du bøjer dig i støvet, siger en testare.

Tyget er desuden squatproof, altså modsatsen til gennemskinliga. Det er noget tjockt for meget intensiv pass, tycker en testare som anser att tightsen då blir för varma. Annars er de meget anvendelige! Findes også i en flot grå farve.

SHOPPA HÄR: Alle vores strømpebukser

LÄS MER: 11 træningstights som passer löpning

LÄS MER: Det her udmærker et par flotte strømpebukser