Bäst i test! Träningsbyxor, gymshorts och tights för herrar Image

Bäst i test! Træningsbyxor, træningsshorts og tights til herrer

Hvor mange personbästa sætter du på gymmet i år? Her har Sportamores testpanel testet tights, shorts og træningsbyxor, som får dig til at gøre dit bedste.

Det vigtigste, når du køber træningsbyxor, er, at de sidder bekvemt på, at du kan bevæge dig frit, og at de holder dig så tør og frisk, som det er muligt at komme helt igennem. I den her sammenställning har vår testpanel lyft tungt, sprungit snabbt och svettats i träningsbyxor från Adidas, Nike, Craft,Reebok och Under Armour.

Træningsbyxor til herrer

Træningsbyxor skal du i reglen vælge til almindelig gymnastiktræning eller til at have ovenpå dine shorts på vej til og fra din fodboldtræning. Eftersom de er heltäckande og ofta lite tjockare gör de sig bra till lågintensiv träning då den extra värmen blir ett stort plus! Mange træningsbyxor er også et superalternativ til udendørstræning under de svage dele af året. I kontrast til træningstights og mange shorts har træningsbyxorna også en klar fordel i det, at det oftest findes fikor.

#1 Lätta att tycka om!

byxor nike

Model: Dry Pant Team Woven, Nike

Størrelse & pasform: Det her træningsbyxorna fra Nike er aningen store i størrelsen og har en skön, avslappnad passform. Hvis du vil se, når byxoren sidder stramt, skal du måske gå ned i en størrelse.

Fukttransport & ventilation: Når det gælder ventilationsförmåga och fukttransport gör de sitt jobb. Den her type træningsbyxa kan naturligvis aldrig måle sig med fugttransporten hos et par træningshold med meshpaneler, men gør sig desto bedre for dig, der kører længere, lugna pass i gymmet, snarere end intensiv x-fit.

Komfort og design: Derudover sidder de meget skönt på. Passformen er som sagt avslappnad, vilket ger full rörelsefrihet. Det er altså ingen øvelse, som de her træningsbyxorna ikke egner sig til. Til syne er de måske aningen for cleana, ifølge vissa testare. Å andra sidan går de att matcha till det mesta, vilket är en klar fördel!

Sammanfattning: Enkla till designen och lätta att tycka om! De her træningsbyxorna er en utmärkt val för dig som skrotar runt bland fria vikter och kör annan lågintensiv träning. De går at matcha till de mesta och presterar överlag bra, oavsett vad för utmaningar vi ställde dem inför.

#2 Mjukt, skönt och praktiskt

byxor craft

Model: Deft Træningsbukser, Craft

Størrelse & pasform: De her træningsbyxorna är perfekta för dig som vill ha ett par till och från träning, där du behöver få plats med shorts under. De har en løs pasform og er lidt store i størrelsen. Du gør ikke noget galt i at købe en størrelse mindre, om du velar mellem to.

Fukttransport & ventilation: Träningsbyxorna från Craft andas väldigt bra, vilket gör att de funkar för både högintensiv träning och till mindre svettiga aktiviteter.

Komfort og design: I virkeligheden ser træningsbyxorna fra Craft ut precis som de gör på bilden. De er vida hela vägen, vilket lämnar plats för extra plagg undertill. Ska du träna utomhus passar de bra tack vare den svarta färgen, då syns inte smutsen lika snabbt.

Sammanfattning: Det bedste ved de her byxorna er, at de andas så bra samt är väldigt sköna. Testpanelet konstaterer hurtigt, at de lige så let havde kunnet bruges hjemme i soffan. De er også et superalternativ for dig, som har shortsen på dig under træningsbyxorna på vej til træning, for at sedan ta dem av dig så fort du fått upp flåset på uppvärmningen.

#3 De tre klassiske modeller fra Adidas

adidas byxor

Model: Tino 19 Træningsbukser, Adidas

Størrelse og pasform: De her meget klassiske træningsbyxorna fra Adidas er lagom i størrelse, så at du kan købe den størrelse, du plejer at have i andre byxor. Indtil passformen sætter sig, er de noget strammere end de andre modeller i testen. Derfor egner de sig bedre til løb og andre træningsformer, hvor du behøver at tage nogle løbesteg.

Fukttransport & ventilation: Alle, der spiller fodbold, kender sikkert igen den her model, som meget rigtigt er klassificeret som træningsbyxor til fodboldbrug. Da de er tænkt at kunne bruges til at træne udendørs i tempererar de väldigt bra. De leder bort svetten og holder dig torr, men släpper inte igenom mycket luft att du blir kall.

Komfort og design: Designet er meget klassisk for at være Adidas. På sidorna finns de tre ikoniska Adidas-ränderna, som räddar en annars helsvart byxa från att bli tråkig. De har en slank pasform, som giver et smidigt indtryk som et andet alternativ. Det gør dem også väldigt sköna, främst för dig som gillar när det sitter tight, men inte vågar dig på ett par tights ännu.

Sammanfattning: Et par traditionelle træningsbyxor til herrer. Længst nede findes en dragkedja for at du skal kunne ha dem når du värmer upp på fotbollsplanen, för att sedan ta dem av dig när du fått upp värmen, utan att ta av skorna. Det absolut bedste er derimod, hvor bra de ventilerar, samt at de har fickor som försluts med dragkedja.

Træningsshorts til herrer

Fordelarna med shorts er at de er (såklart) luftigare än långa byxor. Många gånger är de tillverkade i ett tunnare tyg, för att du ska kunna använda dem till högintensiv träning, men att de bara är shorts bidrar förstås också. Träningsshorts eller gymshorts anbefaler vi om du skal ägan dig åt till exempel x-fit eller annan träning där det är full ös.

#4 Træningsshorts i længere model

shorts ua

Model: Vanish Woven Short, Under Armour

Størrelse & pasform: De her træningsshorts er true to size, hvilket betyder, at du enkelt kan købe den størrelse, som du plejer at have. De har en ledig pasform, så du kan lave alt fra boxjumps til burpees, uden at føle dig begrænset i dine bevægelser.

Fukttransport og ventilation: De her shortsen er en grymt val for dig som vill kunna svettas i dina träningskläder utan att känna dig dyngsur. Delar af shortsen er fremstillet i meshmateriale, hvilket betyder, at de findes små, små huller i materiale, som slipper igennem luft.

Komfort og design: Testpanelet er helt lyrisk over, hvor skæve de her shorts er. De får derfor hele 10 af 10 point i karakter for komfort! Ud over det hylder testpanelet også designet. De er enkle, men det er alligevel rart, at de ikke er klassisk helsvarta. Testpanelerne er også blevet større, fordi de er lidt længere i modellen.

Sammanfattning: Superskønne træningsshorts, som egentlig bare har fordele. De er luftige, lagom lange og sticker ud af det øvrige sortiment i og med at de ikke er tråkigt helsvarta. Hvis du vil sticka ut lite extra så finns de även i en ljusblå variant.

#5 Korta, luftiga CrossFit-shorts

shorts reebok

Model: Epic Lightweight Short 6MO, Reebok

Størrelse & pasform: Træningsshortsen fra Reebok er aningen stor i størrelsen, men ikke så stor, at det er værd at gå ned i en hel størrelse. Velar du mellan två kan du däremot med fördel välja den mindre.

Fukttransport & ventilation: Ligesom shortsen fraUnder Armour er både fugttransport og ventilationsförmåga två av de här shortsens främsta egenskaper. De er fremstillet af et let og luftigt materiale, som gør sig godt til svedtransporterende pasform.

Komfort og design: Shortsen her er en ren komfortdrøm! Designet er relativt kort og slutter en smule over knäna. Det gør at du rør dig obehindrat i dem. Perfekt til olympiske løft, som snatchar, squatcleans eller lignende.

Sammanfattning: Att Reebok är ett klädmärke för högintensiv träning märks tydligt. Deras træningsshorts er luftige, væger ingenting og sidder som en smæk! Det her er et rigtigt superalternativ til dig, der elsker CrossFit. Reebok vet vad de sysslar med!

#6 Snyggt fra Sportamores nye mærke

frontier shorts

Model: Kipping Shorts, Frontier

Størrelse & pasform: De er aningen store i størrelsen, hvilket gør at du bør vælge den mindre om du ligger præcist mellem to storlekar. Passformen er så let og ledig, at du kommer trivas i dem alligevel.

Fukttransport & ventilation: Da det her er et par luftige shorts, er de förstås præcis som de skal, når det gælder om at holde dig sval under træningspasset.

Komfort og design: Det, der først og fremmest får helhedsbetyget for de her shorts til at skjuta i höjden, er komforten. Tack vare ett mjukt och stretchigt tyg kan du köra allt från x-fit till tunga lyft eller löpning i de här träningsshortsen. Designet er en anden stor fordel. Testpanelen tröttnar aldrig på militärgrönt!

Sammanfattning: Et par trendiga och rakt igenom väldigt bekväma träningsshorts, vars enda nackdel är att de är aningen stora i storleken. Men der er stadig en lille flik, hvor nøglerne ryster. I övrigt är de ett bra val för all typ av träning förutom utomhusträning på vintern. Da bør du istället kolla på ett par tights eller vanliga träningsbyxor.

Træningsstrømper til herrer

Fordelarna med att träna med tights är många, men passformen är den främsta. Eftersom tightsen sidder kropsnært, havner de aldrig i vejen. Hvis du føler dig smidig, mens du træner, er træningstightsen med andre ord et godt alternativ. Derudover bruger de fleste tights også stoltsera med en fremragende fugttransport og ventilationsförmåga. Nackdelen? Der er sjældent nogle store problemer.

#7 Prisvärd kvalitet

tights craft

Model: Core Essence Tights, Craft

Størrelse & pasform: De her træningstightsen fraCraft er true to size og har normal pasform. Du kan købe din almindelige størrelse uden problemer.

Fukttransport & ventilation: Materialet føles meget tunt, og ventilationen er derfor meget kraftig. Hvis du træner på vinterhalvåret, anbefalerras dog et par shorts ovenpå, så du risikerer at blive lidt kold. I et fitnesscenter er det en drøm, hvor du slipper igennem luften.

Komfort og design: Designet er af det enkle slaget og passer dig, som gerne ikke gør så meget væsen af dig. Når det gælder bekvemmelighed, er det så som så med det perfekte.

Sammanfattning: Enkla, men väldigt bekväma tights som fyller alla funktioner som ett par tights bör. De passer til de fleste sorter træning, löpning, pass og almindelig gymträning bland annat. Testpanelet konstaterer også, at de kommer til en meget bra pris, for at være et par så kvalitative tights.

#8 Helt enkelt ett väldigt bra val

tights nike

Model: Pro Tights, Nike

Størrelse & pasform: Også de her tightsen er i stort set true to size, men om du velar mellem to storlekar rekommenderar testpanelen att du köper den större av de två.

Fukttransport & ventilation: De her tightsen har både ventilationsförmåga och fuktavledande egenskaper som kan tävla med shortsen i testet! I tightsen fra Nike lider du absolut ingen risiko alls at føle dig blöt medan du tränar.

Komfort og design: En stor fordel ved den her model er, at de sidder meget behageligt. Pro Tights er et klassisk par tights, som ikke kommer til at gøre nogen besviken! Til utseendet ser de ut precis som ett par tights brukar göra - svarta, stilrena och väldigt lätta att matcha till.

Sammanfattning: De her tights anbefaler vi til dig, som søger et par gamle hederlige tights i klassisk anda. De holder dig torr under passet, släpper igenom lagom mängd luft och sitter superskönt. Testpanelet deler også et ekstra plus for at de ikke sidder for stramt, uden komfortabelt.

Læs mere: Test! Træningskor til herrer

SHOPPA HÄR: Alle træningsbyxor hos Sportamore