Vi testar: Träningsskon SuperRep Go från Nike Image

Vi testar: Træningskon SuperRep Go fra Nike

Hvad Metcon er for crosstraining er SuperRep for gruppass. Tidligere i år lanserades den sprillans nya Nike-skon. Nu slipperes lillasyskonet Superrep Go.

Redo til shopping? Tag en genvej til vores sortiment af træningsskor!

Vores træningsglade testpanel er gået på gruppass i SuperRep Go. Hurtigt växte deras beundran från "den känns inte så pjåkig" till "jag kommer aldrig träna i en annan sko"!

Test af: SuperRep Go, Nike

Ny superrep go
Passar till:

Gruppetræning og cirkelpas, med høj intensitet og lave vikter.

Sammanfattning:

Materialet i ovandelen er det første testpanel, der lægger mærke til. Redan när SuperRep Go först placerarras i deras händer noterar de att ovandelen är så tunn att du kan se klisterlappen med skons storlek rakt igenom (den går såklart att ta bort). Det tunna meshtyget kommer också verkligen till sin rätt vid svettiga pass.

- De er nogle af de luftigste skor jeg har testet faktisk. De er ekstremt tunna, förutom vid tårna där de är förstärkta, berättar en testare.

Det er for at du skal kunne belasta yttermaterialet, utan att foten halkar runt inuti. Men det er materiale, der er så langt væk fra stålet, at det følger fotens naturlige bevægelser.

- En fordel ved ovandelen er, at den er meget fleksibel. Det er nødvendigt, når jeg f.eks. laver armhævninger eller plankehævninger og kommer op på tå.

Superrep Go er noget så usædvanligt som en træningssko med en rulleskøjte - ja, en klassisk rulleskøjte, som de på løparskor er det förstås inte, men det är betydligt närmre än vad någon annan träningssko är. Sulan på Superrep Go hjælper til at flytte dig fra häl til framfot i landningen, ved til eksempel burpees eller boxjumps.

- Det er svært at beskrive, men det føles omtrent som at når du lander på boxen så får du pludselig til teknik helt ret, så at du glider over på framfoten, redo att hoppa igen!

I øvrigt er det sulan, der adskiller det allermest mellem SuperRep Go og vanliga SuperRep. SuperRep Go har ikke en todelad sula så som storasyskonet har. Den påminner istället aningen mer om sulan på en vanlig träningssko. Till bredden sett är de däremot varandras likar.

- Tittar du ned på skon ovanifrån så är den väldigt bred vid framfoten, men blir smalare bort mot hålfoten och hälen.

Den brede palet bidrager med stabilitet til eksempelvis udfaldssteg, men det, som testpanelet er næsten mest positive over, er dæmpningen.

- Jeg har en opgave, som gør, at når jeg kører et pas, hvor lidt løb indgår, så bliver jeg nervøs for, at det skal gøre ondt. Det bliver jeg ikke i SuperRep Go. For mig er det en enorm lettelse!

Endelig kan man sige om SuperRep Go, at den er lidt stor i størrelsen, (selvom Nike normalt er lidt lille i størrelsen). Testpanelet anbefaler derfor, at du køber den størrelse, som du har i övriga märken.

Andre træningskor fra Nike:

  • Metcon - trænet efter konditionsdelen i crosstraining. Metcon er en træningsko, der egner sig perfekt til al højintensiv funktionel træning. Den seneste version - Metcon 5 - kommer med en indlægssula, som forvandlar den til lyftarsko.
  • Romaleos - en lyftarsko som underlättar för din teknik vid alla tunga lyft.
  • Flex TR - tilpasset til intensiv træning, også i fitnesscentret. Flex TR tilbyder blød sundhedsfastgørelse for at øge stabiliteten, trods relativt meget dæmpning.
  • Air Max Bella - en træningssko til primært stillastående øvelser i fitnesscentret. Fokus ligger på kvalitet og ikke kvantitet ved lyften.
  • SuperRep - fokus på kvantitet. I den her træningskon fra Nike kan du køre mange repetitioner og sæt, uden at blive overdrivet træt i musklerne.

SHOPPA HÄR: SuperRep Go fra Nike for dam och herr.

LÄS MER: Ge allt på cirkelpasset med nya SuperRep Go