Bäst i test: Vårjackor för män 2020 Image

Bäst i test: Vårjackor til mænd 2020

Hvad er trendigt i år og hvad er egentlig en rigtig bra vårjacka? Det ved vores testpanel, som testede tunna vårjackor for herr.

Vil du have det helt nu? Her tester vi sprillans nye modeller!

Det bedste med våren er väl ändå när du får lägga undan de tjocka jackorna, halsduken, mössan och tumvantarna och ta på dig en tunn, snygg vårjacka? Vi har låtit vores testpanel prova vårens snyggaste jackor för män. Så her tyckte de!

SHOPPA HÄR: Alle jakker til mænd

JJ_HERR.jpgModel: Rush Bomber

Märke: Jack &Jones

Det her var ekstra bra: Designet, som får rigtig høje point. Snyggest er den at bære åben.

Testpanelet siger: Det her er en klassisk tunn bomberjacka, med skønt ydermateriale som føles udlånt når man tager på det. Jackan har en flot og rejäl dragkedja. Det findes en enkel innerficka utan dragkedja och en ficka på utsidan av ena ärmen, där du kan lägga för småsaker.

- Hvis du vil have en hyggelig hverdagsjacka, er den her så god. Den står bra emot kalla vårvindar, säger en testare.

Testpanelen vill också hylla den snygga färgen, muddarna i ärmsluten som håller blåsten borta och att jackan har "lagom mycket attityd". Findes også i blått og svart.

ADIDAS_HERR.jpgModel: W.N.D.

Märke: Adidas

Det her var ekstra flot: At jackan er så let og skøn at have på sig.

Testpanelet siger: Den her vida vindjackan fra Adidas er väldigt lätt och skön. Da den er oversize i stilen, får du let plads med en tykare tröja under om du skulle vilja. Jackan er pæn at have en dag på stan, men også som træningsjacka. Mesh i neon på indersiden af jackan hjælper til at ventilere og transportere varme væk fra kroppen. Den der klistriga känslan du kan få av att vara varm i en vindjacka är alltså inget du behöver oroa dig för.

- Snyggt med det asymmetriske mønster! siger en testare.

Længst nede på jackan findes en dragsko og muddar findes i ärmsluten så at vinden hålls ute. På luvan findes en lille skærm som er praktisk om det regnar.

PEAK_HERR.jpgModel: Helium Hood Jacket

Märke: Peak Performance

Det her var ekstra flot: Det luksuriøse design og komforten.

Testpanelet siger: Det her er en klassisk Peak Performance-jacka. Modellen heter Helium, og navnet skvallrar om hur lätt den är. Den væger ingenting! Snygg er den også, hvilket testpanelen vil framhålla. Just testjackan er i en rolig, gul vårfärg, men modellen finns i fler färger - varav flera är mer neutrala som svart och marinblå.

- Jackan føles premium. Den er luksuriøs at have på sig, og designet er gennemtænkt og rent, siger en nöjd testare.

Jackan er imprægneret med et miljøvenligt overfladebehandlingsmiddel uden flourkarboner, som gør, at du kan have den i let regn eller sne uden at blive dyngsur. Jackan har flere smarte dragskor, men også en luvan, så du kan tilpasse størrelsen efter, hvor meget den blæser.

ADIDAS_HERR_2.jpgModel: Tech Parka

Märke: Adidas

Det her var ekstra flot: Den sköna passformen.

Testpanelet siger: En lang og luftig parkas med bred pasform til de dage, hvor du vil være ekstra trendig (og ekstra varm!). Jackan er helsvart med snygga grafiska detaljer vid adidasloggan längst ned.

- Den har jättefickor som rymmer vad som helst, säger en testare.

Her kan du også få alt fra telefon og plånbog til at se og købe. Knappar i ärmsluten gör att ärmarna är justerbara och den höga kragen stänger ute vinden. Ventilationshål under armarna, som gør at al varme ikke stannar kvar under tyget og gør dig svettig. Dragkedjan går at åbne og lukke fra begge hold på jackan.

NIKE_HERR.jpgModel: Nsw Swoosh Jkt Hd

Märke: Nike

Det her var ekstra flot: Den er let som en fjer og hur snygg som helst.

Testpanelet siger: En rigtig cool, retrodoftande jacka, som falder testpanelet helt i smag. Jackan har stort print på ryggen samt dubbelt op af den klassiske Nike-swooshen framtill på bröstet. Du knäpper jackan med både dragkejda och knappar, så att du kan vara säker på att ingen kall blåst smiter in. Luvan går at dra åt och kragen skyddar halsen.

- Den vejer utroligt lidt, hvilket føles rart på foråret. Den her er virkelig cool og bekväm, säger en testare.

Den sportiga vardagsjackan från Nike har löst passform och är lätt som en fjäder. Den kan let vikas ihop och stoppas ned i väskan, utan att den tar överdrivet mycket plats! Kan också matchas med både mörka jeans eller ett par snygga sweatpants och sneakers. Findes også i sort/vit.

SHOPPA HÄR: Jackor

LÄS MER: Stortest af træningsbyxor, shorts og tights til mænd