Bäst i test: Underställ från Kari Traa Image

Bäst i test: Underställ från Kari Traa

Kari Traa er virkelig eksperter på underställ. Det norska varumärket gör högkvalitativa byxor och tröjor i både syntet, ull och ullblandning. Vi har testet flere af modellerne, og her er de bedste.

At have en underforstået krop er det bedste valg, når det er koldt ude. Afhængigt af, hvad du ser med, er det forskellige værdier af forståelse. Er du meget aktiv og svettas kan ett syntetunderställ vara att föredra, då det materialet transporterar bort fukt bättre. Står du stadig delvis, for eksempel i en elevator, kan et undertryk i dig være en god værdi, da du værmer noget bedre. Desuden ser du ikke alt, når du bliver svettig. Vores testpanel har givet sig ud i et køligt klima og er kommet frem til hvilke forståelser fra Kari Traa som er top notch!

En klassiker i underholdningsverdenen

Rose kari traa

Model: Rose LS og Rose Pant

Materiale: 100% merinoull

Testpanelet siger: Det her er en klassiker fra Kari Traa, og vi forstår hvorfor! Dels har understället en fin design (det finns i sex färger!) och dels är passformen väldigt smickrande oavsett kroppsform. Kari Traa er et mærke af kvinder til kvinder, og det mærkes.

- Det sidder virkelig godt, og det er desuden meget sjovt, selv om det føles, som om det er 100 % i orden, siger en testperson.

Rose er varm, ventilerer godt og har tøj til det tykke hoved. Modellen fungerer perfekt til en lang dag i skidbacken, under langpromenaden og specielt på afterskin, hvor designet virkelig får lov at stå i fokus.


Inspireret af norsk stickkonst

Kari Traa Åkle

Model: Åkle H/Z og Åkle Pant

Materiale: 100% merinoull

Testpanelet siger: Det her er et supertunt underställ i hundraprocentig fin merinoull. Den findes i tre forskellige farver og har et mønster inspireret af traditionel norsk stickertradition. Materialet er glat og har god bevægelsesfrihed, sidder som en smæk på samtlige test og vurderes som mjukt og bekvemt.

- Tightsen går upp lite i midjan vilket känns skönt, säger en av kvinnorna i testpanelen.

Passformen er true to size og har generøse ærmelængder og en halv lynlås, som hjælper dig med at regulere ærmerne.


Klassiskt mönster i diskretare tappning

Kari Traa Knute

Model: Knute LS og Knute Pant

Materiale: 60% uld, 40% modal

Det her er en underlig uldblanding, som er lavet af både uld og syntetfibre. Designet er unikt, og flere i testpanelet viser mønstre, der både er subtilt gråt og hvidt samt vinrødt og lysrosa. Byxorna är låga i midjan, och har en tunnare resår i linningen. Tröjan är lång och går ned över rumpan, vilket ökar komforten på understället. Du skal ikke være bekymret for, at det bliver en glipa mellem byxa og jacka, når du er i skidbacken.

- Det er ikke stickigt alls, tvärtom! Materialet føles blødt mod huden, siger en testare.

Passformen og størrelsen er til det mindre holdet. Hvis du er lang, kan du muligvis gå op i en størrelse fra hvad du normalt har i underbevidsthed.


Underställ för den superaktiva

Kari Traa luftig

Model: Luftig LS og Luftig Pant

Materiale: 52% polyester, 43% polyamid

Testpanelen säger: Här är ett underställ för den aktiva tjejen! Et ultralet, smidigt og meget holdbart materiale med mesh på velvalgte steder gør det her til en vinder i for eksempel længdespåret.

- Resåren er mere rejäl på det här understället vilket är perfekt när jag rör mig så mycket, säger en fartfylld testare och tillägger att den höga halslinningen är jätteskön och inte för tight.

For den, der vil have et sobert design, er den her model perfekt, fordi den er helgrå og mangler det klassiske Kari Traa-mønster.


Supertunet og varmende

Kari Traa Lökke

Model: Løkke H/Z og Løkke Pant

Materiale: 100% merinoull

Testpanelet siger: Den her model er af supertunn, mjuk ull. En af testpersonerne påpeger, at byxorna kan være lidt gennemskinliga om man vælger den hvide model og har sorte underkläder under. Løkke findes også i marinblått.

- Det her er en god værdi, hvis du er længere end snittet, da tröjan går langt ned over rumpan og har en generös ärmlängd, siger en testare.

Understället är väldigt lent trots att det är hundra procent ull, och dragkedjan på tröjan uppskattas eftersom det går att reglera värmen med hjälp av den. Et perfekt vintersted for lugna og lågintensiva aktiviteter.


SHOPPA HÄR:
Nyheder fra Kari Traa

LÄS MER: Okända historien bakom Rose-mönstret