Bäst i test! Vinterjackor med pälskrage Image

Bäst i test! Vinterjakker med pälskrage

Det er dags at pälsa på sig, præcis som vanligt ved den her tiden på året. Her er de bedste og flotteste vinterjakker med pälskrage til hende.

Hvem vil fryse? Ingen! Vi har testet sæsonens bedste og flotteste vinterjakker til damer. Samtlige modeller har en fin krage i fuskpäls og er stoppet med dun og fjädrar. Her er sæsonens testvinnare!

Jackan som tål det mesta

ENG_RockAndBlue_W.pngModel: Arctica, Rockandblue.

Materiale: 100% polyester. Fyldning 80/20 dun og fjädrar.

Testpanelet siger:

Det her er en rigtig lækker jakke med mange fingre, hele sexstykker udenpå og tre på indersiden. Ærmerne har mjuka muddar som gör att blåst och regn inte letar sig in över handlederna och upp på armarna. Er du mere varm af dig, findes det imidlertid dragkedjor i ärmsluten där du kan släppa ut överskottsvärme.

- Den, der vil have en tyk og meget varm dunjakke, behøver ikke lade være længere, siger en frusen testare.

Designet er enkelt og falder de fleste i smaken, og har en jättefin fuskpälskrage på luvan. Yttertyget får högsta betyg eftersom det känns väldigt slitstarkt och tåligt mot både väder, vind, trädgrenar och personer som knuffas i kollektivtrafiken.

Jackan med blomstrende egenskaber

ENG_Saki_Evelyn.pngModel: Evelyn, Saki.

Materiale: 100% polyester. Fyldning 70/30 dun og fjädrar.

Testpanelet siger:

Det første, som testpanelet vil påpege, er den fine pälskragen, som sidder på denne jacka fra Saki. Det blomstrede inderfodret sætter en vis kant til jackan, som ellers er klassisk i designet.

- En lang, varm og supersnygg jacka. Den her kommer jeg til at bo i under vintermånaderna, säger en nöjd testare.

Dragkejdor i ärmsluten finns, precis som härligt varma fodrade fickor och en avtagbar luva. Jackan är fylld med dun som garanterat håller dig varm under kalla vinterdagar. Längst ned på jackan finns en resår som stänger ute kalla vindar.

Jackan som osar lyx

ENG_RockAndBlue_Beam.pngModel: Beam, Rockandblue.

Materiale: 100% nylon. Fyldning 80/20 dun og fjädrar.

Testpanelet siger:

- Den her jackan føles helt klassisk. Den passer lige bra for en dag på stan som i skogen med hunden, säger en testare.

En anden i panelen vill lyfta fram att jackan känns lyxig och även är snygg. Luvan, som har snygg svart fuskpäls, går att ta av om man skulle vilja. På den her model finder vi dragkedjor i ermsluten, men ingen dragsko i midjan. Men så er midjan allerede noget markeret i modellen, så du kommer til at få en fin siluett, når du har på dig jackan.

Beam føles let at have på sig og er ikke den tykkeste variant på markedet. Perfekt til dage, hvor det er et par minus, men ikke superkoldt.

Jackan som värmer frusna själar

ENG_Celeste.pngModel: Celeste, Saki.

Materiale: 100% nylon. Fyldning 70/30 dun og fjädrar.

Testpanelet siger:

For kyliga dagar passar den här jackan väldigt bra. Den har en stor, fluffig fuskpäls på luvan og høj krage som går langt op.

- Du behøver knap nogen halsduk, eftersom den høje krage varmer. Jeg kan også lide de lange længder, perfekt nu med den store trend med lange dunjackor, siger en testare.

Jackan är dunfylld och känns väldigt värmande och härlig, säger en annan nöjd testare. Præcis som den anden Saki-jackan i testen har modellen et blødt indre, som sviner og bryder det sorte ydertyget. Fyra ytterfickor finns, varav de nedersta är fodrade. Perfekt at värma händerna i, med andra ord. Både pälskragen og luvan går at ta av for en cleanare look.

SHOPPA HÄR: Jackor til hende

LÄS MER: Tre trendy støvler fra Svea