Äntligen har vi fått in Better Bodies! Image

Äntligen har vi fått i Better Bodies!

Er du seriøs med din træning? Hänger du mer på gymmet än hemma i soffan? Så er træningsklæderne fra Better Bodies lige noget for dig.

Säg hej till vårt senaste tillskott: Better Bodies! Det amerikanske træningsmarked tilbyder to typer af stilar på gymmet - en råare kollektion med meget kamouflage samt en klassisk sportlook i en herlig farveskala.

- Den rå stilen repræsenterer var mærket kommer ifrån. Det er meget kamouflage, lager på lager-känsla og vitt. Du skal kunne bære plaggen både på gymmet og hjemme. Sedan erbjuder vi lite fräschare och klassiska träningsplagg i en bredare färgskala som ska ge energi på gymmet, säger Donna Bruns på Better Bodies.

Hvem passer era produkter til?

- Vi designer tøj til en målgruppe mellem 17-30 år med fokus på stil, men jeg er 50 år og liker det. Vi tilbyder streetstyle-mode, fordi det er meget populært i dag.

Better BodiesTo typiska Better Bodies-looks.

Mange hard core-gymnaster elsker era plagg. Skal jeg være superstærk for at bære era plagg?

- Nej! I løbet af et år slipper vi ti stycken minikollektioner, där vi erbjuder en look för atleter och en för den vardagliga gymmaren. Alle skal kunne identificere sig i plaggen ved hver lancering.

Hvad er den hotteste trend lige nu?

- Vi flörtar lite med 80-talet, men den absolut viktigaste trenden under 2017 är vitt. Det er frækt og meget trendy. Også kamouflage er sjovt! I 2018 fortsætter vi med hvidt og kamouflage, samt farver i en blød tone.

Hvor squatvenlige er era tights?

- Vi ser meget sjældent noget, der er gennemskinneligt. Vi lærer meget af vores squat-tester.

Hvad er era bästsäljare?

- Harlem zip pants til herrer og Camo high tights til damer!

Hvad er den største udfordring for dig?

- At finde den rette pasform til damplaggen. Killar har omtrent fem forskellige kropstyper, og vi designer til middelvarianten. Det er svært at tilfredsstille kvinderne, da deras kropstyper adskiller sig mere end hvad killarnas gør.

HÄR hittar du vårt utbud av Better Bodies!

LÄS MER: 5 fejltagelser du gør på gymmet

LÆSMER: Så undgår du skader, når du lyfter tungt