Årets hetaste badtrender 2020 Image

Årets hetaste badtrender 2020

Bikini eller baddräkt - ja, hvad er det egentlig? Og hvilke badbyxor til herrer er pænest? Lær dig alt om de seneste grænser.

Udbuddet er en djungel, men med lidt hjælp fra eksperten kan du stilsikkert navigere gennem sortimentet af badbyxor til mænd såvel som baddräkter og bikinier til kvinder.

- En gennemgående trend, vi ser i år, er, at mange mærker satser på badetøj i holdbart materiale, så som återvunnen polyester eller Econyl. Vi vil alle have det, som vi badar i, fortæller Sportamores badetøjsekspert Erika Adolfsson.

SHOPPA HÄR: Badbyxor herr, bikinis i set och baddräkter

Badtrender til hende

badtrender damMano Bandeau fra Waikani Beachwear er perfekt til dig, som helst bærer bikinier i diskrete farver. Satsa på materiale med struktur som får badkläderna att poppa!

Farver, der er mest trendsäkra

Det mest populære materiale er stadig dyreprint og 90-tals bløde Hawaiifarver, som er præcise og klare.

- Färgmässigt ser vi mycket sol- och citrongult! Gröna nyanser som drar lite mer åt det gula hållet är också stort, säger Erika Adolfsson och tillägger:

- Jeg skulle sige, at du skal vente med alle skarpa färger en bit in på semestern om du är blek i hyn. En flot olivgrønne eller marineblå bikini er perfekt i begyndelsen af sæsonen. Når brännan däremot börjar titta fram tycker jag att man ska sluta safea och våga ta fram de knalliga färgerna som är så snygga mot den solkyssta huden.

Farven er ikke heller det eneste, der kan udmærke en baddräkt eller bikini, våga därför testa nya material!

- Vi ser ribbat i olika bredder, virkat och andra former av material med struktur. Et perfekt valg for den, der trives bedst i diskrete farver!

Bikini eller baddräkt?

Så til tiotusenkronorsspørgsmålet: Skal man satse på en todelt bikini, eller våga sig på en hel baddräkt?

- Tänker man trendmässigt är baddräkter det absolut hetaste just nu. Den har virkelig fået sig et uppsving de senaste åren. Det jeg elsker med baddräkten er, at man kan bære den sammen et par shorts på vej til stranden. Det er også perfekt med baddräkt under lidt halvtransparente sommartunikor for ikke at føle sig så nøgen, fortæller Erika Adolfsson og tilägger:

- Bikinier er jo netop oslagbare i solstolen, og der findes mange trendiga modeller af bikinier at vælge på også!

De vigtigste ting til bikinier

String og smalare trosor har længe været stort i middelhavsländerna, også om resten af Europa nu også begynder at komme ikapp - måske for at mindre trosor er så bra at sola i. En anden stærk trend er de højt skurna bikinitrosorna à la 80-tal.

- Hög midja är superinne, det ger en väldigt smickrande siluett! Man ser også mange høje trosor med nedvikbar midja, det er hvad vi sælger aller mest af i år. Jeg tror at mange uppskattar den smickrande siluetten som en hög midja ger, och att man samtidigt enkelt kan vika ned trosan efter badet när man lägger sig i solstolen.

SHOPPA HÄR: Badetøj til hende

Badtrender för honom

badtrender herrDe somriga färgerna dominerar årets herrmode, som till exempel badbyxorna Kai Short Swim Trunks från Waikani som helt klart piggar upp!

De sorte badbyxorna har ingen plads på stranden! Tag dem længst ind i garderoben, eller tag dem først ud, når du skal træne indendørs.

- Kom igen og våga nu killar! Sats på badshorts i forskellige farver og print. En stor trend er at have badshorts og strandskjorter i samme mønster. Mange bærer dem også uden for stranden, hvilket er et perfekt sommerlook.

Badbyxor med ananas og andre prints

Frugter er et trendigt motiv, som prytt mången badbyxa de senaste åren, men flera märken har gått ett steg längre. Hvorfor ikke satse på levende dyr, eller rå fisk?

- Jeg synes, at man skal vælge et print, som passer til ens person! Det er så sjovt at vælge på nu, alt fra flamingoer og sushibitarer til blomster, krabber og palmer. Du siger det bare! Hos flere mærker kan du vælge samme print til både dam, barn og herre og matche hele familien.

Hvilken længde skal du vælge?

Baywatch-badbyxor, der lige dækker det, du vil dække, eller længere surfshorts, som de cool drenge havde på 90-tallet - hvad gælder egentlig?

- Meddellånga shorts som slutar en bit upp på låret är det vi säljer mest av. Vi ser derimod at 90-talstrenden med lange surfshorts smyger sig tilbage, så vil du købe et par shorts som er trendiga även nästa sommar så är det definitivt surfshortsen som gäller.

SHOPPA HÄR: Badkläder för honom!

LÄS MER: Trendigaste solglasögonen 2020

SHOPPA HÄR: Alt for bad og strand!