Möt Blaccs nya ambassadör Madeleine Kettner Image

Möt Blaccs nye ambassadør Madeleine Kettner

Sjutton år, superstark och uttagen till landslaget. Möt Blaccs nya ambassadör, thaiboxaren Madeleine Kettner.

Madeleine K ettnerer opvokset i Göteborg, hvor hun stadig bor og studerer på gymnasiet samtidig med, at hun ægnar sig helhjärtat åt sin största passion: thaiboxning. På skemaet står enten thaiboxning eller gym- og konditionstræning i princippet hver dag. Nu er hun også ambassadør for klædmärket Blacc.

- Det føles så sjovt at være ambassadør for Blacc! Jeg ser virkelig frem til at få lov til at repræsentere dem og deras snygga utbud av träningskläder, siger Madeleine Kettner.

SHOPPA HÄR: Hele vores udvalg fra BLACC

kettnerFor at blive bedst må man træne, og for Madeleine Kettner betyder det thaiboxning varvat med gym- og konditionstræning.

Hvordan hamnade du inom thaiboxning?

- Jeg har slægt i Thailand, som har konkurreret meget inden for thaiboxning, så sporten var et givet og ständigt inslag under hela min uppväxt. Da jeg var tolv år bestämde jag mig för att testa själv och tyckte direkt att det var riktigt, riktigt kul, säger hon och fortsätter:

- Det tog sedan ungefär ett halvår för mig att inse att jag ville börja tävla inom det. Siden da har jeg haft som mål at fightas på større internationale galor.

Hvad er det, du elsker ved sport?

-Jeg plejer at trætte ganske let på at gøre samme ting for længe, men det jeg elsker med thaiboxningen er, at den er så varieret og alt andet får du opleve på köpet. At til eksempel åka på resor med landslaget och tävla för Sverige, att träna i 37 graders thailändsk värme och att träffa folk från hela världen. Jeg har lært at kende så mange fine mennesker og opleve så meget, som jeg ellers havde fået gå miste om.

Hvem skulle du anbefale thaiboxning til?

- Thaiboxning passer de fleste. Det er en fantastisk træningsform, også for dem, der bare vil holde kroppen i gang og udfordre den på forskellige måder. For den, der vil konkurrere eller måske prøve at konkurrere, er det også flere forskellige alternativer. Du kan f.eks. konkurrere i forskellige klasser, også med forskellige grader af kontakt samt beskyttelse. Sedan finns även möjligheten att fightas som proffs så klart!

maddeMadeleine Kettner begyndte med thaiboxning, da hun var tolv år gammel og drømte om at fightas på store internationale galor. Her træner hun med iklædd Blacc Sprint Tights.

Hvordan kan du træne?

- Jeg forsøger at træne mindst fire til fem pass thaiboxning i veckan, men sedan tränar jag även gym eller kondition varje dag. Ibland blir det mer och ibland mindre. Det beror helt på om det fungerer sammen med skolen, og ibland gør det helt enkelt ikke det.

Hvad er hälsa for dig?

- Hälsa för mig är att må bra fysiskt men framförallt psykiskt, vilket för mig är det viktigaste. Jeg synes også, at det er vigtigt at finde glæde i en hälsosam livsstil og at kunne gøre hälsosamma beslut gällande träning och kost. Sundhed er også at ikke altid pusha dig selv for hårdt, uden at også våga vila från träningen.

Madeleines 3 Blacc-favoritter

blacc favs

  • Snygg och skön träningstopp, Desert, rekommenderat pris 229 kronor.
  • Grå strømpebukser med fine detaljer, Petunia ll, rekommenderat pris 249 kronor.
  • Blåa och blommiga tights, Bluebell ll, rekommenderat pris 249 kronor.

LÄS MER: Vårens store test af damsneakers 2018

LÄS MER: Her er sæsonens hotteste Air Max-modeller

SHOPPA HÄR: Vores brede udvalg af over 600 træningssæt til damer