Därför älskar alla Nike Tech Fleece Image

Derfor elsker alle Nike Tech Fleece

Funktionell och urban design med värme utan extra tyngd - höstnyheterna i Tech Fleece-kollektionen från Nike är äntligen här!

Tænk dig myskläder i tekniskt avancerat material, som dessutom är snygga. Så har du en idé om, hvad Nike Tech Fleece er for noget, nemlig plagg i et innovativt materiale, der kombinerer jersey med syntetisk materiale. Det gør, at plaggen holder varmen, uden nogle ekstra lag, som tynger plaggen og gør den osmidiga.

Nu har Nike släppt höstens nyheter inom Tech Fleece innehållandes hoodies, joggers, byxor, tröjor och shorts för hela familjen.

- Tech Fleece er det stilrene materiale, der giver et smukt og pænt sæt til hverdagen, og som også er perfekt at bære før og efter træning. Kollektionen kommer i både dam-, herre- og børnemodeller, så plaggen passer til hele familien, siger Johanna Lundström på Nike.

Til forskel fra andre bløddele er Tech Fleece lavet af et trelagers-materiale, som giver den ultimative komfort og varme, når det er nødvendigt. Plaggen har en god åndbarhed og en elastisk binding i fållar og slag, som giver en ergonomisk pasform, der skaber bevægelse.

- Tech Fleece er meget populært på grund af det stilrene, klassiske design og det utroligt skånsomme materiale, som er smidigt, let og holder dig varm. De sæsontilpassede farver og de moderne sammenfogede sømme er yderligere anledninger til at elske Tech Fleece.

nike tech fleece
Sugen på et mjukisset som värmer när höstkylan smyger sig på? Her finder du vores udvalg af Tech Fleece.

LÄS MER: Lunarsolo - en blød løbesko fra Nike

LÆSMER: Sådan holder du dine sneakers hvide og friske