Därför älskar kändisarna kängor från Palladium Image

Derfor elsker kendisarna kängor fra Palladium

Kändisarna älskar kängor från Palladium. Det kommer du også til at gøre om du provar!

Tygskor er ikke bare perfekte under sommeren. Flere kängor fra mærket Palladium er lavet i slidstærk canvas og går lige så godt at have på efteråret. De findes også i vandtætte varianter i skind! To fans af mærket er stjernerne Brad Pitt og David Beckham, som mange gange har set traska rundt i Palladium-kängor.

Hvorfor tror du, at de er blevet en sådan kändisfavorit?

- For at Palladium-jern er et ikonisk produkt med en lang historie. Silhuetter, traktormønster på sulan, gummitåge og den kraftige dug har likadan set ud siden 40-tallet. Det er en klassiker, som aldrig går ud tiden. Desuden er vores kängor sköna og stryktåliga. De tål ökenvandringar, kyla och en ruff terräng, siger Johannes Jacobsson på Palladium i Norden.

Hvordan opstod det her skon?

- Den er fra Frankrig fra begyndelsen og har burits både af franske politiet og Främlingslegionen. Skorna började tillverkas i en liten fransk fabrik där de tidigare gjorde flygplansdäck. Når kriget var overstået, blev der ikke brugt flyverdragter i samme mængde længere, så da tog de gummi og lærred, som blev brugt til flyverdragter, og gjorde skorpen af i stedet.

Hvordan holder jeg mine Palladium-kängor rene og fräscha?

- Det gør du ikke, de er til for at smutsas ned! Lite av grejen med vår mest kända modell Pampa Hi är att de gärna får se lite använda ut. Så ser det ud til, at du har været ude i tuff terräng eller på byudforskninger. Men hvis du vil være ren, kan du låne af dem med tvål og vand ved hjælp af en negleborste eller lignende.

Hvordan matcher jeg Palladium-kængor på bedste vis?

- Jeg synes, de gør sig bedst, når du ser så meget som muligt af skorna. Derfor er de snygga till upprullade byxor eller shorts, så att du inte har något som hänger över kängan. Bær den godt synligt og lad den tale for sig selv.

david beckham palladiumDa David Beckham var i Papua Nya Guinea for at spille med i en dokumentarfilm, bar han en Palladium-känga i nylon og skind. Foto: IBL

palladium pampa hi"Pampa Hi" er den mest klassiske af Palladiums modeller. Slitstark canvas og grov traktorsula med gummitå.

palladiumPalladium-kängor finns för både herr och dam. Hela Sportamores utbud av skorna hittar du HÄR.

Er Palladium ikke dit yndlingsmærke? Spana ind vores utbud av Timberland och Helly Hansen!

LÄS MER: Nye sneakers i metallic