Därför älskar vi Converse Image

Derfor elsker vi Converse

Att aldrig ha ägt ett par Converse är som att aldrig ha fått uppleva sann kärlek. Okej, måske ikke rigtigt, men det er mange anledninger til, at de her tygskorna er så populære. Her er 9 af dem.

1. De bliver aldrig omoderne

Vi vågar påstå, at et par All Stars aldrig kommer anklagas for at være omoderna. Det er en tidløs, klassisk model, der holder sæson efter sæson - år efter år.

2. Noll risk för köpånger

Hvor mange gange har du hørt nogen sige: "Jeg forstår ikke, hvad jeg tænkte, når jeg købte de der Converse-skorner, hvilket konstigt infall"? Nej, præcis. Det händer inte. Det her er ingen leopardmønstrede ormskinnsloafers - det er et par Converse. Det kan ikke blive forkert.

3. De passer til alt

Jeans, chinos, finbyxor, shorts. Kjol, klänning, kostym eller byxdress. Converse passar till allt. Ja, alt! Tack vare att de finns i så många olika kulörer och utförande går det att hitta ett par som passar alla stilar. Det er bare at googla så ser du at folk til og med gifter sig i de her skorna. Gärna lite gulligt matchande(aww!).

iStock-547128210.width-700.jpg

Vita Converse er en sikker kilde.

4. De er til for alle

Ikke nok med at den her skon passer til alt, det er også en sko for alle. Ung som gammel, tjej som kille, hipster som hårdrockare. Du kan bære et par All Stars som toåring og siden fortsætte med samme model, men i en noget større størrelse så klart, indtil du er 90 år.

5. Du slipper skavsår

Hver fot er så klart unik og det findes sikkert en del som fått skavsår av en tygsko från Converse men vår erfarenhet säger att de här skorna är ovanligt skonsamma mot fötterna. Storlekarna är ganska rymliga och håller du dig till modellerna i canvastyg brukar även den ömtåligaste hälsena slippa skavsår.

6. De holder længe

Visst bliver de smutsiga efter ett tag, men man brukar kunna ha ett par Converse ganska många år innan de blir trasiga. Til forskel fra mange andre tygskor har märket täckt tåpartiet med en fiffig gummidel som inte bara är estetiskt tilltalande - den ser till att inga uppåtpekande tår går hål på tyget. Du kan snava, snubbla och ramla i grus utan att tådelen förstörs. Smart!

022859552226_005.jpg

Et par All Star Basic passer til alt.

7. Din indre samlare blir nöjd

Visionen af en skohylde fyldt til bredden med perfekt opradade Converse i regnbågens alle farver gør alle med den mindste gnutta pedant-tendenser lyklig. For det räcker ju inte med ett par när det finns så många färger. Man skal fange dem alle!

8. Du behøver ikke være bange for dem

Kanvastyget er tåligt og går bra å rengöra med lite tvål eller tvättmedel. Gummisulan og tådelen er også enkle at fräscha upp med diskmedel eller sneakersrengöring. Og hvis de ikke bliver sprøde igen, så gør det ikke så meget. De skal være lidt nötta og smutsiga, det er en del af charmen.

9. Meget brug for små penge

Til forskel fra en del andre klassiske produkter har prisen på den pålitliga Converse-skon ikke skenat i höjden. Det er en demokratisk sko, der passer til de fleste plånbøger, også en fattig studerende. Det gillar vi.

Du hittar hela vårt utbud av skor från Converse HÄR.


LÄS MER: Så håller du dina sneakers vita och fräscha