Därför är en pulsklocka en urbra julklapp Image

Derfor er en pulsklocka en urbra julklapp

En pulsklocka er den perfekte juleklap både til din partner, forældre, dit syskon eller bedste ven. Vi guider dig rigtigt.

Det er trendigt at træne, og med en pulsklocka på armen bliver det roligere og enklere at måle træningen. Faktum er, at det næsten er som at være ude og springe med en löpcoach om du har en klocka på armen. Vil du fjerne en klokke, som virkelig gør jobbet på en god måde, og som desuden er meget let at bruge? Så er en Suunto-klocka perfekt.

Hvorfor er en Suunto-klocka en god julklapp?

- En Suunto-klocka er hyggelig at få, fordi den let og smidigt kan tages i brug og inspirerer til bevægelse efter julbord og soffmys. En klocka skapar förhoppningsvis motivation till den som får en klocka för första gången - och ger en kick till den som får en uppdaterad version. Formålet er jo at komme ud og nyde af de lugna og stillsamma mellandagarna, så hvorfor ikke gøre det med en löprunda eller cykeltur? siger Mikael Frolich på Suunto.

Hvad er egentlig forskellen mellem en pulsklocka og en multisportklocka?

- En pulsklocka og multisportklocka er egentlig samme sag. En multisportklocka har specifikke funktioner til flere forskellige aktiviteter, mens pulsklockan viser puls og kan være en lidt enklere model.

Hvordan får man en Suunto-klocka ind i julklapperne?

- En motionär och en nybörjare på träning är de som har mest nytta av en pulsklocka. Dels som motivator og kompis som sporrar dig att ge dig ut trots snålblåst en måndagskväll och dels för att du som nybörjare och vanlig glad motionär kommer kunna se indikationer på förbättringar snabbt. Du kan tydeligt se hvilke træningsformer, der fungerer for dig. Det måske viser sig at cykling giver bedre resultat end löpning for dig som individ?

De som er på et højere niveau, da?

- Elitidrottare vet sina begräsningar och känner sin kropp, men älskar statistik och vill hålla stenkoll på sin form. Klockan ger dem ett kvitto på vad träningen gett.

Hvordan ved jeg, hvilken model jeg skal købe?

- Jeg skulle læse i mig på recensioner om användarvänlighet. Sedan har ju passform och utsende väldigt stor inverkan också. Det, der er udslagsgivende, er tydligheten i klockan. Stor og tydelig visning er A og O.

Ultimata drömklockan att få i julklapp?

- Der findes mange gode modeller, men lige nu er Suunto Ambit3 Sport Hr det mest prisværdige alternativ.

pulsklockaDrömklockan!

LÄS MER: Spana in nya Suunto Spartan Ultra